- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.241
65.4 tu canım da hafta içi hep 65 lerde idimGeçen hafta kaçtı canım fazla mi çıktın
pembiş harikasın tebriklerEvet Kizlar 1.5 hafta once 62.0 bugun 59.9 yani 2.1 kilo vermisim
tekrar gecmiş olsun canım . insallah cabucak iyileşir canımSagol, daha iyiye gidiyor gibi ama oksuruk var. Gunduz uyumakta zorlaniyor cunku bir yandan da dis agrisi var, bugun en son kucagimda bayildi 2.5 saat uyudu, ben de gece uykusuna bagladim.
spor salonları pahalı evet ve parayı verip devam edemiyoruz. yüzme bütün kasları calıstıran tek spor insallah guzel uzun yuzersinGünaydın güzel hafta sonları :) Bakalım bugün havuza gidebilecek miyim, gidersem ne kadar yüzebilecek...
Sefan olsun diyelim lakin bi 40 puanlık spor yapmanı rica edeceğim :)günaydınlar
morordek im bugunku tartım 65.8
dün ki menüm
sabah menemen ceyrek simit peynir zeytin
aksam 1/8 beyaz ekmek 150gr köfte bol salata
gelelim geceye aksam yemege cıkarmıstı esim kadınlar günü diye bide bukadar gerginlik zarar dedi kasma kendini dedi
bi 70 lik rus salatası peynir ve cips gece balkon sefası yaptık yani az sesli müzik esliğinde.
sonuç ne yedim nekadar yedim nekadar içtim bilmiyorum sabah tartım bu cumada bu olmalıydı bence
ayrıca gebelik testi yaptım o da negatif bi ihtimal elendi:)
ayvacicegi parkbyull
dün ki dersimi bugun aksama aktarmıstım yarım saat yürüyüs yapmıstım kaptanım yarım saat sonra da cıkıp bida yuruyus yapıcam feda olsun kaptanım.
Canım bende hala adet olmadım 5 marttı günüm o şişkinlik var üzerimizde emzirmenin etkisi de olurdün ki dersimi bugun aksama aktarmıstım yarım saat yürüyüs yapmıstım kaptanım yarım saat sonra da cıkıp bida yuruyus yapıcam feda olsun kaptanım.
bide tahlil yaptırıcam diye detoks yapmamıstım ödem cumayı etkiledi bence. p.tesi dr u halledeyim detoks ta yapıp cumaya 64.9 gelip 2 haftayı telafi etmek istiyorum bu hafta evde 3 kere spor da yapıcam
Ben emziriyorum canım mayısta 4 bitecek pasamin. Evet 2 haftadır adet ağrısı çekiyorum sonuç yok ama. Pazartesiden beri hep 65 küsür du bi cuma 66.3 tüm listeye patladı bakalım bu cumaya inşallah. Sanada çok geçmiş olsun canim ozaman o şişkinlik gerginlik çok yoruyor insaniCanım bende hala adet olmadım 5 marttı günüm o şişkinlik var üzerimizde emzirmenin etkisi de olur
Bende yavas yavas toparlanmaya başladım kaptanim havalar çok soğuk olunca yürüyüşlere çıkamadım şimdi canlilik geldi bana gerigünaydınlarrrrrrr
canım karabiberim bende döneceğim am çok toparlayamadım maalesef kendime geleyim düzenli bildirim yapamam diye dönmüyorum
bu arada bugün cuma ilk bildirim sonucu çok güzel inşallah devamı da böyle güzel gelir
Hemen bakiyorum instada diyet için takip ettigim çok fazla sayfa var hemen bakıyorumkronik_diyetliyim
sayfayı genel açtım zaten canım
Sağol canim ben kaç kiloyla çıktım hatırlamıyorum o kiloda geri girmem lazim yarindan itibaren bende tekrar basliyayim yediklerimi yazmaya kilomda ne gelecek pazartesi bakayim ona göre yer varsa geleyimDeniz ve Kum @toplight Hadi gelin, haftaya takım da olun. Mart ayındayız, bahar geldi, surada yaza ne kaldi ki zaten..
Senin esindemi kilona birşeyler diyor ben 85 kiloyken eşim bana derdide aklima biran onlar geldiesim sabaha karsi isten geldi beni uyandirip dediki seni tekrar 5-6 sene onceki gibi zayif ve bakimi yapicam dedimeger eski fotograflara bakmis zayifligi bilmem ama bakimimdan bir sey kaybetmedim dedim haklisin dedi.. dert oldu adamcaaaaza ya... eee 2 cocukla ne hale geldik
Tamam kaptanim yarindan itibaren yaziyorum yediklerimi bu vesileyle yürüyüşede başlarım pazartesi kilo resmide atayim benKarabibercim sen artıda olsan bile gel takılmaya başla aramızda. Tabi kafanı dağıttıysan yeterince :)
İzin kilona inince de listeye alırız
O kandil simitleri kücük müydü? Kalori bombardımanı onlar maalesef.. Neyse ki akşamı dengelemişsin
Canimmm nasilsinm istanbulda napiyorsunKizlar hayirli cumalar istanbuldayim tarti yok ayni kilomdayim diye bildirim yapicam malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?