Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta kaçtı canım fazla mi çıktın
65.4 tu canım da hafta içi hep 65 lerde idim
Evet Kizlar 1.5 hafta once 62.0 bugun 59.9 yani 2.1 kilo vermisim
pembiş harikasın tebrikler
Sagol, daha iyiye gidiyor gibi ama oksuruk var. Gunduz uyumakta zorlaniyor cunku bir yandan da dis agrisi var, bugun en son kucagimda bayildi 2.5 saat uyudu, ben de gece uykusuna bagladim.
tekrar gecmiş olsun canım . insallah cabucak iyileşir canım
Günaydın güzel hafta sonları :) Bakalım bugün havuza gidebilecek miyim, gidersem ne kadar yüzebilecek...
spor salonları pahalı evet ve parayı verip devam edemiyoruz. yüzme bütün kasları calıstıran tek spor insallah guzel uzun yuzersin

günaydınlar
morordek im bugunku tartım 65.8
dün ki menüm
sabah menemen ceyrek simit peynir zeytin
aksam 1/8 beyaz ekmek 150gr köfte bol salata

gelelim geceye aksam yemege cıkarmıstı esim kadınlar günü diye bide bukadar gerginlik zarar dedi kasma kendini dedi
bi 70 lik rus salatası peynir ve cips gece balkon sefası yaptık yani az sesli müzik esliğinde.
sonuç ne yedim nekadar yedim nekadar içtim bilmiyorum sabah tartım bu cumada bu olmalıydı bence
ayrıca gebelik testi yaptım o da negatif bi ihtimal elendi:)

ayvacicegi parkbyull

Günaydın. Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 haslanmis yumurta , 4 zeytin ,peynir, 2 tk tahin-pekmez, 2 dilim ekmek
Ara: 1 türk kahvesi+1 galeta
Öğle: 1 kase tavuk çorbası,2 kaşık yoğurt (aceleye geldi)
Ara: yarım kase sütlaç
Akşam: 4-5 kaşık tavuk sote, 4-5 kaşık makarna,2-3 kaşık taze bakla, salata, 2kasik yoğurt
Spor: 75 dakika yürüyüş, 2 litre su morordek ayvacicegi

Sefan olsun diyelim lakin bi 40 puanlık spor yapmanı rica edeceğim :)
ayvacicegi

Sefan olsun diyelim lakin bi 40 puanlık spor yapmanı rica edeceğim :)
ayvacicegi
dün ki dersimi bugun aksama aktarmıstım yarım saat yürüyüs yapmıstım kaptanım yarım saat sonra da cıkıp bida yuruyus yapıcam feda olsun kaptanım.
bide tahlil yaptırıcam diye detoks yapmamıstım ödem cumayı etkiledi bence. p.tesi dr u halledeyim detoks ta yapıp cumaya 64.9 gelip 2 haftayı telafi etmek istiyorum bu hafta evde 3 kere spor da yapıcam

Canım bende hala adet olmadım 5 marttı günüm o şişkinlik var üzerimizde emzirmenin etkisi de olur

Selam kizlaar hayirli aksamlar menumu yazayim
Sabah 2 dilim koy peyniri 5 y.zeytn 1 domates 1 havuc 1 tatli kasigi pekmez
Ara 1 sekersiz turk kahvesi
Oglen kucuk tabak kuru fasulye
Ara 3 ceviz 3 findik
Aksam 5 kasik sebze yemegi karnabahar salatasi
2 litre su spor yapamadm malesef

Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
4 kasik menemen
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates

Kahvaltıyı geç yaptım ögle yok

Ara
yarim elma minik
2 kuru üzüm
2 findik
3 hurma ( umre den gelen komşumu ziyarete gittik )

Akşam
6 kasik siyez bulgur pilavı
5 kasik tavuk sote
2 bardak ayran

Ara: 1 kare bitter

3 litre su morordek parkbyull

Spor: 30 dakika bölgesel ayvacicegi

Canım bende hala adet olmadım 5 marttı günüm o şişkinlik var üzerimizde emzirmenin etkisi de olur
Ben emziriyorum canım mayısta 4 bitecek pasamin. Evet 2 haftadır adet ağrısı çekiyorum sonuç yok ama. Pazartesiden beri hep 65 küsür du bi cuma 66.3 tüm listeye patladı bakalım bu cumaya inşallah. Sanada çok geçmiş olsun canim ozaman o şişkinlik gerginlik çok yoruyor insani

Bende yavas yavas toparlanmaya başladım kaptanim havalar çok soğuk olunca yürüyüşlere çıkamadım şimdi canlilik geldi bana geri

Merhabalar
Sabah kahvaltıda disaridaydik elimden geldiğince sağlıklı tercihler yapmaya çalıştım
Bol kalorili seçenekler arasında menemen en masumu gibi geldi. Eşimin istediği kuymaktan 2 çatal aldım. Gozlemeden bir ısırık 2 dilim patates kızartması bolca domates salatalık peynir yeşillik..
Ara 1 adet muz fıstık ezmesi
Aksam 2 yemek kaşığı semiz otu yemeği ve yogurt
Su 4 litre
Spor yok morordek ayvacicegi parkbyull

Deniz ve Kum @toplight Hadi gelin, haftaya takım da olun. Mart ayındayız, bahar geldi, surada yaza ne kaldi ki zaten..
Sağol canim ben kaç kiloyla çıktım hatırlamıyorum o kiloda geri girmem lazim yarindan itibaren bende tekrar basliyayim yediklerimi yazmaya kilomda ne gelecek pazartesi bakayim ona göre yer varsa geleyim

Senin esindemi kilona birşeyler diyor ben 85 kiloyken eşim bana derdide aklima biran onlar geldi

Tamam kaptanim yarindan itibaren yaziyorum yediklerimi bu vesileyle yürüyüşede başlarım pazartesi kilo resmide atayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…