Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya tabi takım ne kadar kalabalıksa o kadar iyi oluyor hem motivasyon açısından hem de biri artı gelse bile diğerleri dengeleyebiliyor vs. Biz de sürekli yeni üye çağırıyoruz bu yüzden
Kaptanim takim bayağı değişmiş eskilerden sen parkbyull var bildiğim herkez yeni tanimaya çalışıyorum bende ama eskiye göre takımda yazisma çok güzel

Pembis Hayaller ablan bireysel derece yapmış tebrik ederiz sırlarını anlatırsa iyi dinle bize de aktarırsın

E elacicegim23 kollontai ile olan muhabbetten bana sen hem gönlünce yemek hem de güzel kilo vermek istiyorsun gibi geldi. Öyle bir dünya yok, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mesela yediklerini yazıyor ama miktar tam belli değil, o reçel diyince senin hayalinde 1 yemek kaşığı onun yediği 1 çay kaşığı olabilir. Sonra uzun suredir spor yaptigi icin kas yüzdesi fazla, metabolizması daha hızlı olabilir. Neredeyse her gün jilian yapıyor o şekilde yakıyor olabilir. Aslında önemli olan senin kendi bedenini tanıyıp sana neyin yarayıp neyin yaramadığını keşfetmen ona göre bir plan çıkarman çünkü her bünye bir değil.

Hmavidag ben sana kalori takibi yap dedim ama gene düzgün beslenme çerçevesinde, doğru şeyleri yiyerek bir yandan da 1200-1300 kalori bandında kal diye. Kalori sınırlarındayım diye gözleme filan yersen olmaz aman ha. Bir de kollontai önerisi güzel ama bence sana uymaz birkaç gün açlığa dayanıp sonra daha fena saldırabilirsin. 1200 hedefle aç kalma düşük kalorili ot yeşillik sebze bolca ye, kalori hesabını daha çok bilinçlenme hangi yiyecekler aşağı yukarı ne kadar kalorili öğrenmek için yap.

Sabah: yulaf ezmesi, 200 ml süt, 2 yk çökelek
Öğle : 1 kase tatlı patates ve 1 yk fıstık ezmesi karışımı
Ara: 1 kase yoğurt, 1 muz
Akşam: 1 tabak kıymalı kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 yk puding

Su: 1 litre
Spor: 8706 adım

Menum
Sabah
2 buçuk yumurta
Peynir
Zeytin
1 muz

Öğle
Yeşil mercimekli Borulceli salata
Ara
Sütlü kahve
1Kuru erik 3 kuru vişne 1ince dilim kuru armut

Akşam
Büyük kase kurufasulye
1 yk bulgur pilavı

Sütlü kahve
Su 2 litre spor yok ayvacicegi morordek

Canim çok tesekkur ederim eline koluna emeğine sağlık..

Samsung health i indirdim canım sen dediginden beri oradan aşağı yukarı ne yedigimi görüyorum dur diyebiliyor sayende. Gözleme de kalorisi ni gördüm direk yapmaktan vazgeçtim o yorgunluğa yiyor insan çünkü. Kalori hesaplı diyetlere baktım bugün tam olarak ama karar almıyorum 2 haftadır adet ağrısı var hormonlar tavan hep yanlış kararları bu dönemde verdigimiz farkındayım o yüzden sadece not tutuyorum:)
Saldırmak kısmını bugün gezelim engelledim ama gelde bana sor:)

Kaptanim takim bayağı değişmiş eskilerden sen parkbyull var bildiğim herkez yeni tanimaya çalışıyorum bende ama eskiye göre takımda yazisma çok güzel
Evet canım kadro biraz değişti. kardelelen321 de buralarda aslında birazcık kafa iznine ayırdık senin gibi taze kan iyi gelir dedik fena da değiliz sanki, daha da iyi olacağız umarım

Amin canım. Benim mikserim bozuldu tam kilo vermeye karar verdiğim de almadım aldırmadım yapmadan duramam sonrada bir yemem iki yemem 3. De yerim diye. Evdeki ler de sıkıldı bu durumdan ama napim sonra zararı bana oluyor. Ispanak yemeği yapicam hep beraber yeriz:)))

Evvet sevgili takım arkadaşlarım resmi olarak 4. olduk hepinize kocaman tebrikler güzel kilolar verildi bu hafta

Ben ancak doğru düzgün okuyabildim mesajları. Sabah 5e doğru kalkıp uçağa yetiştik, 11de bir görüşmem vardı. Simdi de kv'lerdeyiz pazar günü döneceğiz. Regl oldum, cok yorgunum, her yanım ağrıyor. Güzel bir uyku çekmem gerek.

Hepinizi kocaman öpüyor ve mutlu hafta sonları diliyorum. Ara ara bakacağım çok aktif olamayabilirim.

Menum
Sabah kahvaltısın da misafirlikteydim
Cısslar falan kötü bi gündü
morordek kaptanım sen bana guzelinden bi ceza yaz hakettim çünkü hem hamurişi hemde tatlı yedim bilgine 60 dan aşağı olmasin

Ara
Karpuz 2 dilim

Akşam
2 kıymalı dolma çok az pirinç koymuş içine komşum
1 kase yoğurt çorbası bugdayli

3 litre su
1 maden suyu

Spor: 30 dakika zımba ayvacicegi

100 puan en temizinden ayvacicegi

Ya zaten suan yanimda kiskanmadim degil yani ekmek kepekli dahi yemiyor sebze yogurt vs beslendi menulerime bak ornek al diyo bana @papatya1994 ablacim tuyo istiyolar senden

Son düzenleme:
Musmutlu uykular kaptanim iyice dinlenin bu takimin size ihtiyaci var

Arkadaşlar bireysel de 2. Olanın bi menüsüne baktım bizde öyle beslenerek baya iyi derece yaparız bisey yemiyolarki bide birbirlerini nasıl hirslandirmislar anlatamam haftaya yine biz 1. Olalimlar falan hemen havalar neyse neyse biz hani 1. Olduğumuz hafta nasıl güzel kenetlenmistik nasıl güzel motive ediyoduk birbirimizi bunu bugün kaçamak yapan ben diyorum evet yadırgamayın bizde bişeyler yapalım hırs yaptım valla ya bide benim sporumu 35 dakika olarak değiştirir misin ayvacicegi 100 puana tamamlayalım cezamızı ödemiş olalım.

Haftaya daha iyi bir sonuç alırız insallahh.. görüşmen de de olumlu olur inşallah hakkinda hayirlisi olsun.. ayni gün regl olmuşuz bende kivraniyorum şu an sancidan.. bizde opuyoruzz iyi geceler..

Hayirli geceler kizlar menum
Sabah ilik limonlu su
Sucuklu kasarli yumurta 1 domates
Ara sekersiz turk kahvesi
Ara 1 kupa yesilcay
Aksam 1 kucuk kase nohut sulusu 2 kasik pirinc pilavi kaptanim gormesin
2.5 litre su spor yapamadim
Canim sen ekmek yemiyor musun yiyorsan onu da yaz kaçırmamış olursun.. pirinç yerine de bulgur yapmaya çalış.. Ben de öyle yaptimm önce pirinci kestimm şimdi de bulguru kesmeye calisiyorum her ne kadar bugün 1 kaşık yesemde 15 gündür nerdeyse yemiyor dum.. yedimmi yada hatirlamiyorum

Ben her türlü varimm canimm hedefi tutturana kadar durmakk yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…