- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.701
Aynen yaz geldikçe içimiz kıpır kıpırEee yaz geliyo ramazan geliyo herkeste bi kilo verme telaşı..yeni gelenlerde asılıyo demekki.havalar düzeliyo spora yürüyüşe ağırlık vermek lazım yoksa bizi daha çoook geçerler
Kaptanim takim bayağı değişmiş eskilerden sen parkbyull var bildiğim herkez yeni tanimaya çalışıyorum bende ama eskiye göre takımda yazisma çok güzelYa tabi takım ne kadar kalabalıksa o kadar iyi oluyor hem motivasyon açısından hem de biri artı gelse bile diğerleri dengeleyebiliyor vs. Biz de sürekli yeni üye çağırıyoruz bu yüzden
Canim çok tesekkur ederim eline koluna emeğine sağlık..Bu haftanin tablosu asagida. Artik onumuzdeki hafta icin tablo sifirlanacak.
N Nurumcan94 @Leyl-i-ferayvacicegi ve Pembis Hayaller tam bildirim yapti, tebrikler
A Asmii en fazla spor puani topladi, o da spor birincimiz, tebrikler
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc @BeyazOrkidem 0 0A Asmii 210 0 0 180 0 275 335 1000+ - - + + + + 5N Nurumcan94 0 75 125 87,5 87,5 112,5 75 562,5+ + + + + + + 7Hmavidag 30 30 55 30 90 0 -80 155+ + - - + + 4@Leyl-i-fer 22,5 60 0 40 22,5 0 22,5 167,5+ + + + + + + 7E elacicegim23 58 0 64,16667 80 202,1667+ + + 3@bluuee 75 0 65 60 30 0 -30 200+ + + + + + 6ayvacicegi 0 0 235 167 103 163 154 822+ + + + + + + 7@Ahsen59 0 0 0 112,5 -40 72,5+ + - + + 4@uhs 0 0@parkbyull 30 45 60 0 0 0 0 135- - - + + + + 4@S_A 0 0kollontai 99 90 90 207,5 110 -80 516,5+ - + + + 4Pembis Hayaller 60 0 0 30 40 30 30 -40 150+ + + + + + + 7@Arzu_Azra 0 0Deniz ve Kum . . . 0 0. . . + + 2@melita09 0 0 0. . . . . + + 2
Samsung health i indirdim canım sen dediginden beri oradan aşağı yukarı ne yedigimi görüyorum dur diyebiliyor sayende. Gözleme de kalorisi ni gördüm direk yapmaktan vazgeçtim o yorgunluğa yiyor insan çünkü. Kalori hesaplı diyetlere baktım bugün tam olarak ama karar almıyorum 2 haftadır adet ağrısı var hormonlar tavan hep yanlış kararları bu dönemde verdigimiz farkındayım o yüzden sadece not tutuyorum:)Pembis Hayaller ablan bireysel derece yapmış tebrik ederiz sırlarını anlatırsa iyi dinle bize de aktarırsın
E elacicegim23kollontai ile olan muhabbetten bana sen hem gönlünce yemek hem de güzel kilo vermek istiyorsun gibi geldi. Öyle bir dünya yok, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mesela yediklerini yazıyor ama miktar tam belli değil, o reçel diyince senin hayalinde 1 yemek kaşığı onun yediği 1 çay kaşığı olabilir. Sonra uzun suredir spor yaptigi icin kas yüzdesi fazla, metabolizması daha hızlı olabilir. Neredeyse her gün jilian yapıyor o şekilde yakıyor olabilir. Aslında önemli olan senin kendi bedenini tanıyıp sana neyin yarayıp neyin yaramadığını keşfetmen ona göre bir plan çıkarman çünkü her bünye bir değil.
Hmavidag ben sana kalori takibi yap dedim ama gene düzgün beslenme çerçevesinde, doğru şeyleri yiyerek bir yandan da 1200-1300 kalori bandında kal diye. Kalori sınırlarındayım diye gözleme filan yersen olmaz aman ha. Bir de kollontai önerisi güzel ama bence sana uymaz birkaç gün açlığa dayanıp sonra daha fena saldırabilirsin. 1200 hedefle aç kalma düşük kalorili ot yeşillik sebze bolca ye, kalori hesabını daha çok bilinçlenme hangi yiyecekler aşağı yukarı ne kadar kalorili öğrenmek için yap.
Evet canım kadro biraz değişti.Kaptanim takim bayağı değişmiş eskilerden sen parkbyull var bildiğim herkez yeni tanimaya çalışıyorum bende ama eskiye göre takımda yazisma çok güzel
Amin canım. Benim mikserim bozuldu tam kilo vermeye karar verdiğim de almadım aldırmadım yapmadan duramam sonrada bir yemem iki yemem 3. De yerim diye. Evdeki ler de sıkıldı bu durumdan ama napim sonra zararı bana oluyor. Ispanak yemeği yapicam hep beraber yeriz:)))canım herşey yavaş yavaş, senin kilon 1000 kalorilere müsait bence, çok acıkınca bi kase yoğurt yiycen mesela, çok mu acıktın git tartıya çık ay ne kiloluyum aç kalmam lazım de motive et kendini. İnsan yeter ki istesin ay ben nelerle motive etmiştim bi bilsen ne gülersinufak ufak azaltmaya başla kalorileri gerisi gelir :)
Sağol canım benim kadınların desteği bana her zaman moral oluyor, boşandıktan sonra ev tutamadım tekrar uzun yıllardır aileden ayrıydım zaten, sonra da sığamayınca bi yerlere vurdum kendimi yollaraYeniden hayata döndüm gibi oldu, Rabbim hepimize açık yollar nasip eylesin
bunlar hep irade savaşı tatlım ya, az önce ben jillian yaparken annem gözleme yaptı beni seyrederek yedi valla ay ne güzel zıplıyor diye diye, yapıcan yedircen yemiycen!!! Сıssss bunlar hep
Menum
Sabah kahvaltısın da misafirlikteydim
Cısslar falan kötü bi gündü
morordek kaptanım sen bana guzelinden bi ceza yaz hakettim çünkü hem hamurişi hemde tatlı yedim bilgine 60 dan aşağı olmasin
Ara
Karpuz 2 dilim
Akşam
2 kıymalı dolma çok az pirinç koymuş içine komşum
1 kase yoğurt çorbası bugdayli
3 litre su
1 maden suyu
Spor: 30 dakika zımbaayvacicegi
Ya zaten suan yanimda kiskanmadim degil yaniPembis Hayaller ablan bireysel derece yapmış tebrik ederiz sırlarını anlatırsa iyi dinle bize de aktarırsın
E elacicegim23kollontai ile olan muhabbetten bana sen hem gönlünce yemek hem de güzel kilo vermek istiyorsun gibi geldi. Öyle bir dünya yok, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mesela yediklerini yazıyor ama miktar tam belli değil, o reçel diyince senin hayalinde 1 yemek kaşığı onun yediği 1 çay kaşığı olabilir. Sonra uzun suredir spor yaptigi icin kas yüzdesi fazla, metabolizması daha hızlı olabilir. Neredeyse her gün jilian yapıyor o şekilde yakıyor olabilir. Aslında önemli olan senin kendi bedenini tanıyıp sana neyin yarayıp neyin yaramadığını keşfetmen ona göre bir plan çıkarman çünkü her bünye bir değil.
Hmavidag ben sana kalori takibi yap dedim ama gene düzgün beslenme çerçevesinde, doğru şeyleri yiyerek bir yandan da 1200-1300 kalori bandında kal diye. Kalori sınırlarındayım diye gözleme filan yersen olmaz aman ha. Bir de kollontai önerisi güzel ama bence sana uymaz birkaç gün açlığa dayanıp sonra daha fena saldırabilirsin. 1200 hedefle aç kalma düşük kalorili ot yeşillik sebze bolca ye, kalori hesabını daha çok bilinçlenme hangi yiyecekler aşağı yukarı ne kadar kalorili öğrenmek için yap.
Musmutlu uykular kaptanim iyice dinlenin bu takimin size ihtiyaci varEvvet sevgili takım arkadaşlarım resmi olarak 4. olduk hepinize kocaman tebrikler güzel kilolar verildi bu hafta
Ben ancak doğru düzgün okuyabildim mesajları. Sabah 5e doğru kalkıp uçağa yetiştik, 11de bir görüşmem vardı. Simdi de kv'lerdeyiz pazar günü döneceğiz. Regl oldum, cok yorgunum, her yanım ağrıyor. Güzel bir uyku çekmem gerek.
Hepinizi kocaman öpüyor ve mutlu hafta sonları diliyorum. Ara ara bakacağım çok aktif olamayabilirim.
Haftaya daha iyi bir sonuç alırız insallahh.. görüşmen de de olumlu olur inşallah hakkinda hayirlisi olsun.. ayni gün regl olmuşuz bende kivraniyorum şu an sancidan.. bizde opuyoruzz iyi geceler..Evvet sevgili takım arkadaşlarım resmi olarak 4. olduk hepinize kocaman tebrikler güzel kilolar verildi bu hafta
Ben ancak doğru düzgün okuyabildim mesajları. Sabah 5e doğru kalkıp uçağa yetiştik, 11de bir görüşmem vardı. Simdi de kv'lerdeyiz pazar günü döneceğiz. Regl oldum, cok yorgunum, her yanım ağrıyor. Güzel bir uyku çekmem gerek.
Hepinizi kocaman öpüyor ve mutlu hafta sonları diliyorum. Ara ara bakacağım çok aktif olamayabilirim.
Canim sen ekmek yemiyor musun yiyorsan onu da yaz kaçırmamış olursun.. pirinç yerine de bulgur yapmaya çalış.. Ben de öyle yaptimm önce pirinci kestimm şimdi de bulguru kesmeye calisiyorum her ne kadar bugün 1 kaşık yesemde 15 gündür nerdeyse yemiyor dum.. yedimmi yada hatirlamiyorumHayirli geceler kizlar menum
Sabah ilik limonlu su
Sucuklu kasarli yumurta 1 domates
Ara sekersiz turk kahvesi
Ara 1 kupa yesilcay
Aksam 1 kucuk kase nohut sulusu 2 kasik pirinc pilavikaptanim gormesin
2.5 litre su spor yapamadim
Ben her türlü varimm canimm hedefi tutturana kadar durmakk yokk..Arkadaşlar bireysel de 2. Olanın bi menüsüne baktım bizde öyle beslenerek baya iyi derece yaparız bisey yemiyolarki bide birbirlerini nasıl hirslandirmislar anlatamam haftaya yine biz 1. Olalimlar falan hemen havalar neyse neyse biz hani 1. Olduğumuz hafta nasıl güzel kenetlenmistik nasıl güzel motive ediyoduk birbirimizi bunu bugün kaçamak yapan ben diyorum evet yadırgamayın bizde bişeyler yapalım hırs yaptım valla ya bide benim sporumu 35 dakika olarak değiştirir misinayvacicegi 100 puana tamamlayalım cezamızı ödemiş olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?