Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu ne şimdi anlamış. Değilim doğrusu

Eklentiler

• 20190215_093417.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20190311_111302.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 33
  • B612_20190316_111453_653.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
Video ları var canım onları izleyerek mi yapsam öyle mi bilemedim

Aynen en onemlisi hakkında hayırlı olacaksa Allah nasip etsinnn.. Ben de hiç bir değişiklik olmadi yaa hele bu ay baya kötü oldum..

Onu kendime yapmamis tim midem iyi olmayınca belki onu yiyebilirdi dedim sonuç hepsi yarım kaldi:)
Şimdi kedi icicem.
Akşam yemeklerini en gec 8 e indirebilir şükür yavaş yavaş dahada erkene cekicem insallah:)
Bencede 8 de çok geç bence sen önden biraz doyur kendini en azindan 8 de az yemiş olursun.. kefiri bende evde mayaliyorum cok iyi oluyor

Jullien hangi sitede var ya ben bulamadim...

Kizlarrr bana şekersiz bir tatli tavsiye edebilir misinizz..

Video ları var canım onları izleyerek mi yapsam öyle mi bilemedim
aynen canım Leslie nim bissürü videosu var öyle yapabilirsen güzel olur, kolaylıklar :)
Google dan aratıyorum canım ya level 1 izlesene de var level 2 bi çek cumhuriyeti sitesinde :/
Lokum, pestil bunlarda sadece doğal şeker var ama evde yapmak için mi soruyorsun onu anlamadım ben

Evet canim evde yapmak için ama bal pekmez de olmayacak.. Şu tarçınlı sütler kesmiyor acaba ne yapabilirim..

Jillian yazıyor sanırım
Tarçınlı cevizli elma rendesi olurmı pişmiş hani elmalı pasta içi gibi
Lokummu bu durumda yemek serbestmi evde varken götüriyim

Jillian yazıyor sanırım
Tarçınlı cevizli elma rendesi olurmı pişmiş hani elmalı pasta içi gibi
Lokummu bu durumda yemek serbestmi evde varken götüriyim
Lokumm yememm tatlı sonuçta ama elmali tarçınlıyi deneyebilirim..

Canim benimde esim burda olmadigi icin pek yemek de olsun ağır yapmiyorum hamur iside misafir olunca yapiyorum tutuyorum kendimi ama insaallah esim geldiğinde de böyle olur
Adamlara sevdikleri şeyleri yapalım derken biz sisiyoruz. Çok hamurisi isterlerse anlarını yanına gitsin ler . Yeni sloganim:)
Aslında sağlıklı ve lezzetli ve farklı okadar çok şey varki canım bizim eski alışkanlıkları birakmam iz lazım sadece biz değil ailemin de sağlıklı beslenmeli dimi ama

Onu kendime yapmamis tim midem iyi olmayınca belki onu yiyebilirdi dedim sonuç hepsi yarım kaldi:)
Şimdi kedi icicem.
Akşam yemeklerini en gec 8 e indirebilir şükür yavaş yavaş dahada erkene cekicem insallah:)
Haftanın 3 günü eşim spor salonuna gidiyor gelince yiyor ben çocuklarla aynı saatte yiyorum eşimede bitki çayıyla eşlik ediyorum bazen yemeğe göre bizde geç yiyebiliyoruz tabi ama anca haftada bir

Bencede 8 de çok geç bence sen önden biraz doyur kendini en azindan 8 de az yemiş olursun.. kefiri bende evde mayaliyorum cok iyi oluyor
Buna şükür canım 10 buçukta yediğimiz bilirim. Kefir çok sağlıklı bişey bi araştır bak kefirlerden smoothie ler yapılıyor az mayaladim büyüsün yapicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…