- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.741
Video ları var canım onları izleyerek mi yapsam öyle mi bilemedimBen işsiz güçsüz çocuksuz yapacak vakti denk getiremiyorum bazen canım haklısın :/ Leslie başladıysan hergün düzenli yapmaya çalış, tempo kesmeden 3/4/5 mile 3er gün yap, 10 günü böyle geçir, 10 gün sonunda tekrar konuşalım nefes durumuna jillian yada başka öncesinde bişeyler bakalım, uyar mı?
Arada Kıyamadim hamurisi yapıyorum öyle olunca da bende Tutamıyorum kendimi:) az dayansin onlarda dimi ama:)bende çok sıkı diyet yaptığımda eve 3 ay kadar hiç pasta börek yapmadım herkez isyan bayragını çekmiştii
Canim benimde esim burda olmadigi icin pek yemek de olsun ağır yapmiyorum hamur iside misafir olunca yapiyorum tutuyorum kendimi ama insaallah esim geldiğinde de böyle olurArada Kıyamadim hamurisi yapıyorum öyle olunca da bende Tutamıyorum kendimi:) az dayansin onlarda dimi ama:)
Aynen en onemlisi hakkında hayırlı olacaksa Allah nasip etsinnn.. Ben de hiç bir değişiklik olmadi yaa hele bu ay baya kötü oldum..Kesinlikle katılıyorum nurumcancım herkes birbirini motive etse ne güzel olur. Genel olarak gördüğüm menülere yorum yapılsa da daha fazla olmalı spor için de öyle yani biri ben şu kadar spor yaptım siz ne yaptınız dese senin yaptığın gibi mesela o bile motive edici olur bence :) bu haftaki performansımızı korusak güzel olur :)
Sagol asmicim hayırlısı olsun diyelim, her şeyi akışına bıraktım :)
Benim de gece biraz karnım ağrıdı. Doğumdan sonra azaldı ağrılarım ama tamamen geçmedi maalesef, sözde doğumdan sonra geçer diyorlardı
Bencede 8 de çok geç bence sen önden biraz doyur kendini en azindan 8 de az yemiş olursun.. kefiri bende evde mayaliyorum cok iyi oluyorOnu kendime yapmamis tim midem iyi olmayınca belki onu yiyebilirdi dedim sonuç hepsi yarım kaldi:)
Şimdi kedi icicem.
Akşam yemeklerini en gec 8 e indirebilir şükür yavaş yavaş dahada erkene cekicem insallah:)
Jullien hangi sitede var ya ben bulamadim...Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
Bol peynir 2 çk reçel yarım domates 3 Zeytin (miktarda yazayım)
2 haşlanmış yumurta ( ağırlık çalıştığım için iki bazen 3 )
Akşam
1 tabak siyez bulgur pilavı
1 kase tarhana çorbası
1 kase kuru fasulye
Gece
1 duble alkol
Su 2 lt
Spor
Jillian level 2
120 sn plank
100 ip atlama
morordek parkbyull ayvacicegi
aynen canım Leslie nim bissürü videosu var öyle yapabilirsen güzel olur, kolaylıklar :)Video ları var canım onları izleyerek mi yapsam öyle mi bilemedim
Google dan aratıyorum canım ya level 1 izlesene de var level 2 bi çek cumhuriyeti sitesinde :/Jullien hangi sitede var ya ben bulamadim...
Lokum, pestil bunlarda sadece doğal şeker var ama evde yapmak için mi soruyorsun onu anlamadım benKizlarrr bana şekersiz bir tatli tavsiye edebilir misinizz..
Evet canim evde yapmak için ama bal pekmez de olmayacak.. Şu tarçınlı sütler kesmiyor acaba ne yapabilirim..aynen canım Leslie nim bissürü videosu var öyle yapabilirsen güzel olur, kolaylıklar :)
Google dan aratıyorum canım ya level 1 izlesene de var level 2 bi çek cumhuriyeti sitesinde :/
Lokum, pestil bunlarda sadece doğal şeker var ama evde yapmak için mi soruyorsun onu anlamadım ben
Jullien hangi sitede var ya ben bulamadim...
Kizlarrr bana şekersiz bir tatli tavsiye edebilir misinizz..
Jillian yazıyor sanırımaynen canım Leslie nim bissürü videosu var öyle yapabilirsen güzel olur, kolaylıklar :)
Google dan aratıyorum canım ya level 1 izlesene de var level 2 bi çek cumhuriyeti sitesinde :/
Lokum, pestil bunlarda sadece doğal şeker var ama evde yapmak için mi soruyorsun onu anlamadım ben
Ani alınan verilen kilolar ödemdir bi yazı paylaşmıştım geçen gün mutlaka ordakilerden biri olmuştur tuzlu ywmişsindir vbKızlar bu ne şimdi anlamış. Değilim doğrusu
Lokumm yememm tatlı sonuçtaJillian yazıyor sanırım
Tarçınlı cevizli elma rendesi olurmı pişmiş hani elmalı pasta içi gibi
Lokummu bu durumda yemek serbestmi evde varken götüriyim
Adamlara sevdikleri şeyleri yapalım derken biz sisiyoruz. Çok hamurisi isterlerse anlarını yanına gitsin ler . Yeni sloganim:)Canim benimde esim burda olmadigi icin pek yemek de olsun ağır yapmiyorum hamur iside misafir olunca yapiyorum tutuyorum kendimi ama insaallah esim geldiğinde de böyle olur
Haftanın 3 günü eşim spor salonuna gidiyor gelince yiyor ben çocuklarla aynı saatte yiyorum eşimede bitki çayıyla eşlik ediyorum bazen yemeğe göre bizde geç yiyebiliyoruz tabi ama anca haftada birOnu kendime yapmamis tim midem iyi olmayınca belki onu yiyebilirdi dedim sonuç hepsi yarım kaldi:)
Şimdi kedi icicem.
Akşam yemeklerini en gec 8 e indirebilir şükür yavaş yavaş dahada erkene cekicem insallah:)
Buna şükür canım 10 buçukta yediğimiz bilirim. Kefir çok sağlıklı bişey bi araştır bak kefirlerden smoothie ler yapılıyor az mayaladim büyüsün yapicam benBencede 8 de çok geç bence sen önden biraz doyur kendini en azindan 8 de az yemiş olursun.. kefiri bende evde mayaliyorum cok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?