- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.721
O gözleme o kadar varmii yaa imm bende çok severimm ama korumaya geçtiğimde yerim anca onu da dengeleyerekSamsung health i indirdim canım sen dediginden beri oradan aşağı yukarı ne yedigimi görüyorum dur diyebiliyor sayende. Gözleme de kalorisi ni gördüm direk yapmaktan vazgeçtim o yorgunluğa yiyor insan çünkü. Kalori hesaplı diyetlere baktım bugün tam olarak ama karar almıyorum 2 haftadır adet ağrısı var hormonlar tavan hep yanlış kararları bu dönemde verdigimiz farkındayım o yüzden sadece not tutuyorum:)
Saldırmak kısmını bugün gezelim engelledim ama gelde bana sor:)
Akşamı biraz erken yeseydin barii nohutlu pilav çok guzell ama baya karbonhidratİyi geceler menum:
Kahve
Sabah:1 haşlanmış yumurta
Tarçınlı yulaf ezmesi
Domates salatalık Yarım şar
Maydanoz dereotu
Ara kahve
Aksam haşlanmış et 70gr anca
2yk taze fasulye
2yk nohutlu tavuklu pirinç pilavi
(Midem iyi değil tamamını yiyemedim)
Su:2.5 lt
morordek parkbyull ayvacicegi
Dimi ya 2 tane yesek gözümüz bile doymaz ama 1300 kalorili bütün gün neler neler yeyip tikabasa doyar iz. Gözleme den soğudum ben:)O gözleme o kadar varmii yaa imm bende çok severimm ama korumaya geçtiğimde yerim anca onu da dengeleyerek
Onu kendime yapmamis tim midem iyi olmayınca belki onu yiyebilirdi dedim sonuç hepsi yarım kaldi:)Akşamı biraz erken yeseydin barii nohutlu pilav çok guzell ama baya karbonhidrat
Ben 3 te yerim 4 te :))))Dimi ya 2 tane yesek gözümüz bile doymaz ama 1300 kalorili bütün gün neler neler yeyip tikabasa doyar iz. Gözleme den soğudum ben:)
Hayatımda ilk defa rejim yapiyorum düşünAynen canım ben 2015 den beri diyet yapıyorum yani düşün ki 4 yılda 20 kilo vermişimbi günde almadık ki bi günde verelim, şimdi Benim regl öncesi bi şişerim balon gibi sen sağlıklı bi beslenme düzeni ve spor tutturup ağı ağır devam et onlar sen peşini bırakmadıkça gidecek mutlaka tığ gibim olursun
Ayvacicegi çok yanlış anlamışsın beni olurmu öyle. Yiyerek vereceğimi düşünsem burda isim ne. şimdi benim bildiğim örneğin 70 kilo olan biriyle 50 kilo olan birinin arasında fark var fazla olan daha fazla veriyor ve bir süre sonra daha az veriyorsun diye biliyorum ben. E malumPembis Hayaller ablan bireysel derece yapmış tebrik ederiz sırlarını anlatırsa iyi dinle bize de aktarırsın
E elacicegim23kollontai ile olan muhabbetten bana sen hem gönlünce yemek hem de güzel kilo vermek istiyorsun gibi geldi. Öyle bir dünya yok, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mesela yediklerini yazıyor ama miktar tam belli değil, o reçel diyince senin hayalinde 1 yemek kaşığı onun yediği 1 çay kaşığı olabilir. Sonra uzun suredir spor yaptigi icin kas yüzdesi fazla, metabolizması daha hızlı olabilir. Neredeyse her gün jilian yapıyor o şekilde yakıyor olabilir. Aslında önemli olan senin kendi bedenini tanıyıp sana neyin yarayıp neyin yaramadığını keşfetmen ona göre bir plan çıkarman çünkü her bünye bir değil.
Hmavidag ben sana kalori takibi yap dedim ama gene düzgün beslenme çerçevesinde, doğru şeyleri yiyerek bir yandan da 1200-1300 kalori bandında kal diye. Kalori sınırlarındayım diye gözleme filan yersen olmaz aman ha. Bir de kollontai önerisi güzel ama bence sana uymaz birkaç gün açlığa dayanıp sonra daha fena saldırabilirsin. 1200 hedefle aç kalma düşük kalorili ot yeşillik sebze bolca ye, kalori hesabını daha çok bilinçlenme hangi yiyecekler aşağı yukarı ne kadar kalorili öğrenmek için yap.
bende bi ufak ekleme yapayım, Canlar birçok deneyimimi paylaşıyorum 70de farklı 60 da farklı 55 de farklı başka şehirlerde başka insanlarda farklı herşey, ben kendi deneyimlerimi paylaşıyorum, herkes işine yarayacak olanı almalı yada bırakmalı zaten. Mesela 1 hafta aç kalıp sonra fazlası yenecekse zarar olur, bi hafta aç kalıp az az yemeye devam edersen miden küçülmüş olur. Ama tutupta mide rahatsızlığı olan biri bunu yapmamalı. Herkesi tek tek tanımadığımdan benimkiler genel deneyim paylaşımı, sevgiyle kucaklarım hepiniziPembis Hayaller ablan bireysel derece yapmış tebrik ederiz sırlarını anlatırsa iyi dinle bize de aktarırsın
E elacicegim23kollontai ile olan muhabbetten bana sen hem gönlünce yemek hem de güzel kilo vermek istiyorsun gibi geldi. Öyle bir dünya yok, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mesela yediklerini yazıyor ama miktar tam belli değil, o reçel diyince senin hayalinde 1 yemek kaşığı onun yediği 1 çay kaşığı olabilir. Sonra uzun suredir spor yaptigi icin kas yüzdesi fazla, metabolizması daha hızlı olabilir. Neredeyse her gün jilian yapıyor o şekilde yakıyor olabilir. Aslında önemli olan senin kendi bedenini tanıyıp sana neyin yarayıp neyin yaramadığını keşfetmen ona göre bir plan çıkarman çünkü her bünye bir değil.
Hmavidag ben sana kalori takibi yap dedim ama gene düzgün beslenme çerçevesinde, doğru şeyleri yiyerek bir yandan da 1200-1300 kalori bandında kal diye. Kalori sınırlarındayım diye gözleme filan yersen olmaz aman ha. Bir de kollontai önerisi güzel ama bence sana uymaz birkaç gün açlığa dayanıp sonra daha fena saldırabilirsin. 1200 hedefle aç kalma düşük kalorili ot yeşillik sebze bolca ye, kalori hesabını daha çok bilinçlenme hangi yiyecekler aşağı yukarı ne kadar kalorili öğrenmek için yap.
En sağlıklısı, şifa olsunAmin canım. Benim mikserim bozuldu tam kilo vermeye karar verdiğim de almadım aldırmadım yapmadan duramam sonrada bir yemem iki yemem 3. De yerim diye. Evdeki ler de sıkıldı bu durumdan ama napim sonra zararı bana oluyor. Ispanak yemeği yapicam hep beraber yeriz:)))
Yeni başlayacaksan Leslie ile başla, herhangi bedensel bir sıkıntın yoksa fıtık şu bu gibi( benim var ama 1 tane ve ileri düzeyde değil) sonra jilliana geçersin, mesela 3 gün Leslie 2 mile sonra 3 gün 3 mile 3 gün 4 mile, sonrasında jillian level 1 gibi gibi, başlarım yaparım dersen ben program çıkarmana yardımcı olurum, bu arada ben ağırlıklarla vs çalışıyorum o yüzden yüksek protein alıyorum ve çok yağ yakıyorum, ağır spor yaparsan beslenme düzenin ona göre olmalı yoksa bayılırsınHayatımda ilk defa rejim yapiyorum düşünkafam karışıyor bazen neyse zamana bırakacağım ama pes asla etmiyorum tabiki. Az verince hırslanıyorum hırslandıkça daha az veriyorum anlamış degilim kendimi. Bu arada spor olarak en cok hangisi kilo verdirir sence ne onerirsin bana
Sabah dışında ekmeği hayatından çıkarsan süper olur, hatta sabahlarıda kızarmış yersen yağ ve kalori oranı beredeyse yarıya düşer, afiyet olsun :)Vee bugün ku menüm
Sabah 3 küçük közlenmiş biber 3 4 dilim patates kızartması 2 çatal kendim yaptığım kaymak 2 dilim ekmek zeytin cay
Öğle yarim dilim ekmek közlenmiş biber 1 bardak ayran
Aksam büyük kase salata 1 orta tabak tavuk ciğeri ayran
Ara sütlü turk kahvesi
Su 2 litre spor 20 dakika tempolu yürüyüşmorordek ayvacicegi parkbyull
Leslie başladım aslinda bu ara yapamiyorum plates çok rahat yapiyorum haklisin belkide ben spor pek yapamiyorum ama 2 çocuğum var bazen gerçekten zaman kalmıyor yada ben çok yorgun oluyorum. Onun dışında çoğu zaman benden is bekleyen kv var yarın olduğu gibi. Sen yinede bir program çıkar bana canım yapmaya çalışacağım insaallahbende bi ufak ekleme yapayım, Canlar birçok deneyimimi paylaşıyorum 70de farklı 60 da farklı 55 de farklı başka şehirlerde başka insanlarda farklı herşey, ben kendi deneyimlerimi paylaşıyorum, herkes işine yarayacak olanı almalı yada bırakmalı zaten. Mesela 1 hafta aç kalıp sonra fazlası yenecekse zarar olur, bi hafta aç kalıp az az yemeye devam edersen miden küçülmüş olur. Ama tutupta mide rahatsızlığı olan biri bunu yapmamalı. Herkesi tek tek tanımadığımdan benimkiler genel deneyim paylaşımı, sevgiyle kucaklarım hepiniziDukan ve benzeri şok diyetlerle safra kesemi kaybettim, kimseye şunu bunu yap demiş olmayım benim hepsinden önce Öner'im sağlıklı düzenli beslenme ve hergün söylediğim gibi SPOR SPOR SPOR
En sağlıklısı, şifa olsun
Yeni başlayacaksan Leslie ile başla, herhangi bedensel bir sıkıntın yoksa fıtık şu bu gibi( benim var ama 1 tane ve ileri düzeyde değil) sonra jilliana geçersin, mesela 3 gün Leslie 2 mile sonra 3 gün 3 mile 3 gün 4 mile, sonrasında jillian level 1 gibi gibi, başlarım yaparım dersen ben program çıkarmana yardımcı olurum, bu arada ben ağırlıklarla vs çalışıyorum o yüzden yüksek protein alıyorum ve çok yağ yakıyorum, ağır spor yaparsan beslenme düzenin ona göre olmalı yoksa bayılırsın
bende çok sıkı diyet yaptığımda eve 3 ay kadar hiç pasta börek yapmadım herkez isyan bayragını çekmiştiiAmin canım. Benim mikserim bozuldu tam kilo vermeye karar verdiğim de almadım aldırmadım yapmadan duramam sonrada bir yemem iki yemem 3. De yerim diye. Evdeki ler de sıkıldı bu durumdan ama napim sonra zararı bana oluyor. Ispanak yemeği yapicam hep beraber yeriz:)))
Kesinlikle katılıyorum nurumcancım herkes birbirini motive etse ne güzel olur. Genel olarak gördüğüm menülere yorum yapılsa da daha fazla olmalı spor için de öyle yani biri ben şu kadar spor yaptım siz ne yaptınız dese senin yaptığın gibi mesela o bile motive edici olur bence :) bu haftaki performansımızı korusak güzel olur :)Arkadaşlar bireysel de 2. Olanın bi menüsüne baktım bizde öyle beslenerek baya iyi derece yaparız bisey yemiyolarki bide birbirlerini nasıl hirslandirmislar anlatamam haftaya yine biz 1. Olalimlar falan hemen havalar neyse neyse biz hani 1. Olduğumuz hafta nasıl güzel kenetlenmistik nasıl güzel motive ediyoduk birbirimizi bunu bugün kaçamak yapan ben diyorum evet yadırgamayın bizde bişeyler yapalım hırs yaptım valla ya bide benim sporumu 35 dakika olarak değiştirir misinayvacicegi 100 puana tamamlayalım cezamızı ödemiş olalım.
Sagol asmicim hayırlısı olsun diyelim, her şeyi akışına bıraktım :)Haftaya daha iyi bir sonuç alırız insallahh.. görüşmen de de olumlu olur inşallah hakkinda hayirlisi olsun.. ayni gün regl olmuşuz bende kivraniyorum şu an sancidan.. bizde opuyoruzz iyi geceler..
Gunaydin guzel bir hafta sonu gecirmek dilegiyle❤Günaydınlar
Ben işsiz güçsüz çocuksuz yapacak vakti denk getiremiyorum bazen canım haklısın :/ Leslie başladıysan hergün düzenli yapmaya çalış, tempo kesmeden 3/4/5 mile 3er gün yap, 10 günü böyle geçir, 10 gün sonunda tekrar konuşalım nefes durumuna jillian yada başka öncesinde bişeyler bakalım, uyar mı?Leslie başladım aslinda bu ara yapamiyorum plates çok rahat yapiyorum haklisin belkide ben spor pek yapamiyorum ama 2 çocuğum var bazen gerçekten zaman kalmıyor yada ben çok yorgun oluyorum. Onun dışında çoğu zaman benden is bekleyen kv var yarın olduğu gibi. Sen yinede bir program çıkar bana canım yapmaya çalışacağım insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?