Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O gözleme o kadar varmii yaa imm bende çok severimm ama korumaya geçtiğimde yerim anca onu da dengeleyerek

İyi geceler menum:
Kahve

Sabah:1 haşlanmış yumurta
Tarçınlı yulaf ezmesi
Domates salatalık Yarım şar
Maydanoz dereotu

Ara kahve

Aksam haşlanmış et 70gr anca
2yk taze fasulye
2yk nohutlu tavuklu pirinç pilavi
(Midem iyi değil tamamını yiyemedim)

Su:2.5 lt
morordek parkbyull ayvacicegi

Akşamı biraz erken yeseydin barii nohutlu pilav çok guzell ama baya karbonhidrat

Akşamı biraz erken yeseydin barii nohutlu pilav çok guzell ama baya karbonhidrat
Onu kendime yapmamis tim midem iyi olmayınca belki onu yiyebilirdi dedim sonuç hepsi yarım kaldi:)
Şimdi kedi icicem.
Akşam yemeklerini en gec 8 e indirebilir şükür yavaş yavaş dahada erkene cekicem insallah:)

Hayatımda ilk defa rejim yapiyorum düşün kafam karışıyor bazen neyse zamana bırakacağım ama pes asla etmiyorum tabiki. Az verince hırslanıyorum hırslandıkça daha az veriyorum anlamış degilim kendimi. Bu arada spor olarak en cok hangisi kilo verdirir sence ne onerirsin bana

Ayvacicegi çok yanlış anlamışsın beni olurmu öyle. Yiyerek vereceğimi düşünsem burda isim ne. şimdi benim bildiğim örneğin 70 kilo olan biriyle 50 kilo olan birinin arasında fark var fazla olan daha fazla veriyor ve bir süre sonra daha az veriyorsun diye biliyorum ben. E malum kollontai onun kilosu ideal bir kilo yani vermesi dahada zorlaşıyor gibi ondan sordum birde ozellikle o yazmıştı mesela 1 tabak pilav onun icin sordum. Yeme konusuna gelince bircok sey hazırlıyorum tatlı börek türü hatta bu sabah bile yaptım misafirime ama hiç yemedim tütüyorum kendimi belki bir misafirliğe gidince ufak dilim yiyorum oda zaten genelde evdeyim nadir çıkıyorum yediğimide yazıyorum zaten

Vee bugün ku menüm
Sabah 3 küçük közlenmiş biber 3 4 dilim patates kızartması 2 çatal kendim yaptığım kaymak 2 dilim ekmek zeytin cay
Öğle yarim dilim ekmek közlenmiş biber 1 bardak ayran
Aksam büyük kase salata 1 orta tabak tavuk ciğeri ayran
Ara sütlü turk kahvesi
Su 2 litre spor 20 dakika tempolu yürüyüş morordek ayvacicegi parkbyull

bende bi ufak ekleme yapayım, Canlar birçok deneyimimi paylaşıyorum 70de farklı 60 da farklı 55 de farklı başka şehirlerde başka insanlarda farklı herşey, ben kendi deneyimlerimi paylaşıyorum, herkes işine yarayacak olanı almalı yada bırakmalı zaten. Mesela 1 hafta aç kalıp sonra fazlası yenecekse zarar olur, bi hafta aç kalıp az az yemeye devam edersen miden küçülmüş olur. Ama tutupta mide rahatsızlığı olan biri bunu yapmamalı. Herkesi tek tek tanımadığımdan benimkiler genel deneyim paylaşımı, sevgiyle kucaklarım hepinizi Dukan ve benzeri şok diyetlerle safra kesemi kaybettim, kimseye şunu bunu yap demiş olmayım benim hepsinden önce Öner'im sağlıklı düzenli beslenme ve hergün söylediğim gibi SPOR SPOR SPOR
En sağlıklısı, şifa olsun
Yeni başlayacaksan Leslie ile başla, herhangi bedensel bir sıkıntın yoksa fıtık şu bu gibi( benim var ama 1 tane ve ileri düzeyde değil) sonra jilliana geçersin, mesela 3 gün Leslie 2 mile sonra 3 gün 3 mile 3 gün 4 mile, sonrasında jillian level 1 gibi gibi, başlarım yaparım dersen ben program çıkarmana yardımcı olurum, bu arada ben ağırlıklarla vs çalışıyorum o yüzden yüksek protein alıyorum ve çok yağ yakıyorum, ağır spor yaparsan beslenme düzenin ona göre olmalı yoksa bayılırsın

Sabah dışında ekmeği hayatından çıkarsan süper olur, hatta sabahlarıda kızarmış yersen yağ ve kalori oranı beredeyse yarıya düşer, afiyet olsun :)

Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
Bol peynir 2 çk reçel yarım domates 3 Zeytin (miktarda yazayım )
2 haşlanmış yumurta ( ağırlık çalıştığım için iki bazen 3 )

Akşam
1 tabak siyez bulgur pilavı
1 kase tarhana çorbası
1 kase kuru fasulye

Gece
1 duble alkol

Su 2 lt
Spor
Jillian level 2
120 sn plank
100 ip atlama

morordek parkbyull ayvacicegi

Leslie başladım aslinda bu ara yapamiyorum plates çok rahat yapiyorum haklisin belkide ben spor pek yapamiyorum ama 2 çocuğum var bazen gerçekten zaman kalmıyor yada ben çok yorgun oluyorum. Onun dışında çoğu zaman benden is bekleyen kv var yarın olduğu gibi. Sen yinede bir program çıkar bana canım yapmaya çalışacağım insaallah

bende çok sıkı diyet yaptığımda eve 3 ay kadar hiç pasta börek yapmadım herkez isyan bayragını çekmiştii

Kesinlikle katılıyorum nurumcancım herkes birbirini motive etse ne güzel olur. Genel olarak gördüğüm menülere yorum yapılsa da daha fazla olmalı spor için de öyle yani biri ben şu kadar spor yaptım siz ne yaptınız dese senin yaptığın gibi mesela o bile motive edici olur bence :) bu haftaki performansımızı korusak güzel olur :)
Haftaya daha iyi bir sonuç alırız insallahh.. görüşmen de de olumlu olur inşallah hakkinda hayirlisi olsun.. ayni gün regl olmuşuz bende kivraniyorum şu an sancidan.. bizde opuyoruzz iyi geceler..
Sagol asmicim hayırlısı olsun diyelim, her şeyi akışına bıraktım :)
Benim de gece biraz karnım ağrıdı. Doğumdan sonra azaldı ağrılarım ama tamamen geçmedi maalesef, sözde doğumdan sonra geçer diyorlardı

Ben işsiz güçsüz çocuksuz yapacak vakti denk getiremiyorum bazen canım haklısın :/ Leslie başladıysan hergün düzenli yapmaya çalış, tempo kesmeden 3/4/5 mile 3er gün yap, 10 günü böyle geçir, 10 gün sonunda tekrar konuşalım nefes durumuna jillian yada başka öncesinde bişeyler bakalım, uyar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…