Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim arkadaslar. Kaptanım ve arkadaşlar nerde hata yapiyorum hamur isi yok tatlı yok ekmek sadece sabah paketli gıda hiç yok kaçamak yapmıyorum. Nerde yanlışım neden bu kadar az gidiyo söyleyin bana
Bu hafta pek menü paylasmadigin icin bilemiyorum belki de bir sey dokunuyordur metabolizmana
Kaptanim bak benim kilo gruptan ayrildigim kiloya az kaldı ama kaçla ayrildim biliyormusun Eki Görüntüle 2246001
Evet biliyorum ilk sayfada var 68.8 kg ile ayrilmissin, 800 gr daha verirsen bizimlesin

kollontai tebrik ederim bu hafta sen daha çok verdin, önümüzdeki hafta için hırslandım : P

Evet aynalı yapmak gerek hareketleri, şu anda o imkan yok. Leslie 3 mil yapabiliyorum zorlamıyor ama terletiyor, kardiyo gibi. Asıl jilian yapmam gerek ama daha cesaret edip deneyemedim, olmazsa bu haftasonu deneyeyim

Bu haftanin tablosu asagida. Artik onumuzdeki hafta icin tablo sifirlanacak.
N Nurumcan94 Leyl-i-fer ayvacicegi ve Pembis Hayaller tam bildirim yapti, tebrikler
A Asmii en fazla spor puani topladi, o da spor birincimiz, tebrikler

uyeCumaCtesiPazarPtesiSaliCarsPersCezaSonuc
BeyazOrkidem
0​
0​
A Asmii
210​
0​
0​
180​
0​
275​
335​
1000​
+--++++
5​
N Nurumcan94
0​
75​
125​
87,5​
87,5​
112,5​
75​
562,5​
+++++++
7​
Hmavidag
30​
30​
55​
30​
90​
0​
-80​
155​
++--++
4​
Leyl-i-fer
22,5​
60​
0​
40​
22,5​
0​
22,5​
167,5​
+++++++
7​
E elacicegim23
58​
0​
64,16667​
80​
202,1667​
+++
3​
B bluuee
75​
0​
65​
60​
30​
0​
-30​
200​
++++++
6​
ayvacicegi
0​
0​
235​
167​
103​
163​
154​
822​
+++++++
7​
A Ahsen59
0​
0​
0​
112,5​
-40​
72,5​
++-++
4​
E ecem847
0​
0​
parkbyull
30​
45​
60​
0​
0​
0​
0​
135​
---++++
4​
S_A
0​
0​
kollontai
99​
90​
90​
207,5​
110​
-80​
516,5​
+-+++
4​
Pembis Hayaller
60​
0​
0​
30​
40​
30​
30​
-40​
150​
+++++++
7​
Arzu_Azra
0​
0​
Deniz ve Kum ...
0​
0​
...++
2​
melita09
0​
0​
0​
.....++
2​

Rakam gözüme çok güzel gözüktü benim hedefim olmasa bile
bende boy yok canım ya hedefim 47 şuan bakalım, birde benim ilk hedefim 57/55 civarlarıydı bu rakamları en son ortaokulda gördüm heralde
700 gitmiş mutluyum da su 65-66 cok takıldım bu zinciri kırmam lazım:)
dayanabilirsen bi hafta 800/1000 kalorinin üstüne çıkma, biraz açlıktan ağlarsın ama sonuçlar süper oluyor :)
canım bu süreç işi bide hala spor yapıyorum ben, vücudun almaya alışınca alıyor vermeye alışınca veriyor zaman tanı kendine
Yaaa sen ne güzel gezginsin instagramda youtubede var takip ettiklerim gittikleri yerleri paylaşıyorlar tekrar hindistanami gideceksin
bi 4/5 ay Türkiye'de kalırım sonra Avrupa ya da Asya tekrar, bende instadayım rishidevi kullanıcı adım takip edebilirsin :)
ikimizde kilo verdik bence başardık Hedef bi alt rakamlar şimdi ben 49 bandına sen 50 bandına hadi bakalım nasıl olacak :) direk jillian koy başla bence yapamadığın zorlandığın yerde es geç o hareketi 1 hafta on gün sonra hani level 2 dersin. Ben direk onunla başlamıştım 1 hafta halıyı öptüm hergün ağrıdan öldüm o günleri kaptaniçem hatırlar şimdi de level 2 zorluyor bazı hareketler halbuki level 3 yapıyordum bi aralar, 1 haftada su gibi yaparsın insan vücudu çok acayip

Tesekkur ederim kaptanin yok ya ne izni peki 55 olursam koruma donemi veya daha fazla vermek icin yine listede kalabilirmiyim

Tamam canım çok sıkıyorum bide galiba kendimi oluruna bırakayım biraz belki bu şekil gider belli mi olur

Tamam canım çok sıkıyorum bide galiba kendimi oluruna bırakayım biraz belki bu şekil gider belli mi olur
Aynen canım ben 2015 den beri diyet yapıyorum yani düşün ki 4 yılda 20 kilo vermişim bi günde almadık ki bi günde verelim, şimdi Benim regl öncesi bi şişerim balon gibi sen sağlıklı bi beslenme düzeni ve spor tutturup ağı ağır devam et onlar sen peşini bırakmadıkça gidecek mutlaka tığ gibim olursun

Aslında dayanmak lazım canim. Kalori kisitlamasini ayvacicegi de önerisi bana. Dur ben bi arastirayim dayanabilecekmiyim bakayım aç olup sinirli de olmamam lazım pasami etkilemeyecek şekilde bi bakım. Benim sorun oğlum da eşim de kaç gündür tutturdu kek börek pasta poğaça yapalım diye onlarada üzülüyorum.
Bide bişey soyliyeyim mi yaşam tarzını kıskandım dicem pek kiskanabilen bi insan değilim. Bayıldım ve gurur duydum. Ne alaka dicek sin. Bi Türk kadınının bosanip (boşanan kadınlar bu devirde hep çok cesur gelmiştir bana) yüreğinden geldiği gibi yaşaması kendini bulması... çok gurur duydum valla helal sana...

Bugün tükettiklerim:) şuana kadar toplam 2,5 lt tarçınlı limonlu su sabah 1 avuç leblebi 1 filtre kahve öğlen ton balıklı salata yemekten sonra 1 sade türk kahvesi 15:30 da 1 tarçınlı süt ve inanılmaz bir tokluk hissi akşama da zeytinyağlı enginar yiyeceğim. Kendimi çok tok ve iyi hissediyorum.

evde cok ıspanak var ben 1 kilo almıstım bi velim de bahcesinden toplayıp getirmiş. hadi bugun cuma gözleme yapayım erkeklerim mutlu olsun dedim. sonra 1 gözlemenin 600 küsür oldugunu öğrendim ki rahat 3 tane yerdim o yuzden vazgectim. bilmeden yedik yedik ondan sismisiz simdiye kadar :)
( 600 küsüre sok oldum ondan yazdım:)

canım herşey yavaş yavaş, senin kilon 1000 kalorilere müsait bence, çok acıkınca bi kase yoğurt yiycen mesela, çok mu acıktın git tartıya çık ay ne kiloluyum aç kalmam lazım de motive et kendini. İnsan yeter ki istesin ay ben nelerle motive etmiştim bi bilsen ne gülersin ufak ufak azaltmaya başla kalorileri gerisi gelir :)
Sağol canım benim kadınların desteği bana her zaman moral oluyor, boşandıktan sonra ev tutamadım tekrar uzun yıllardır aileden ayrıydım zaten, sonra da sığamayınca bi yerlere vurdum kendimi yollara Yeniden hayata döndüm gibi oldu, Rabbim hepimize açık yollar nasip eylesin
bunlar hep irade savaşı tatlım ya, az önce ben jillian yaparken annem gözleme yaptı beni seyrederek yedi valla ay ne güzel zıplıyor diye diye, yapıcan yedircen yemiycen!!! Сıssss bunlar hep

Tesekkur ederim kaptanin yok ya ne izni peki 55 olursam koruma donemi veya daha fazla vermek icin yine listede kalabilirmiyim
Mezun olduktan sonra takımda kalabilirsin canım birçok arkadaşımız öyle yapıyor ama asıl listede olman o zamanlarda listeye zarar verir çünkü ya sabit gelirsin ya da 100-200 gr veriyor/alıyor olursun. Biz yine takım içi destek veririz sana

Bu hafta pek menü paylasmadigin icin bilemiyorum belki de bir sey dokunuyordur metabolizmana

Evet biliyorum ilk sayfada var 68.8 kg ile ayrilmissin, 800 gr daha verirsen bizimlesin
Hadi haftaya inşallah menuleride düzenli paylaşacağım evde durmuyoruz köye gittik mersine gittik derken yazamadim fazla

Ya gercekten iyi vermistik halbuki
Eee yaz geliyo ramazan geliyo herkeste bi kilo verme telaşı..yeni gelenlerde asılıyo demekki.havalar düzeliyo spora yürüyüşe ağırlık vermek lazım yoksa bizi daha çoook geçerler

Bide kaptanım morordek kalabalık gruplar dahamı avantajlı sanki bize göre(ben memnunum yanluş anlaşılmasın )

Bide kaptanım morordek kalabalık gruplar dahamı avantajlı sanki bize göre(ben memnunum yanluş anlaşılmasın )
Ya tabi takım ne kadar kalabalıksa o kadar iyi oluyor hem motivasyon açısından hem de biri artı gelse bile diğerleri dengeleyebiliyor vs. Biz de sürekli yeni üye çağırıyoruz bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…