- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.661
Tebrikler canım süpersinGünaydın hanımlar
Güncel kilom 51.2.
51.7/51.2/0.5/0.97
Eki Görüntüle 2245842
Geçen gece et yiyip yatmış olmama ve dün 3 yumurta yememe rağmen iyi bence, sanırım yanlarında ekmek yemememin faydası oldu.
Rakibimkollontai sende durum nedir? Bir de @Asmii seni merak ediyorum.
tebrikler canım giden kilon çok güzelEki Görüntüle 2245913
Hayırlı cumalar hanımlar
morordek ayvacicegi parkbyull
Kaç gündür kahve içememişim
Kilom 80.8 yani 1.100 gr.vermişim
Rakam gözüme çok güzel gözüktü benim hedefim olmasa bileGeçen hafta 50,6
Güncel 50,0
Ayrılma korumanı takip edicemmorordek selam canim kilom sabit ner dim ne aldim
Nasil yapalim iznemi ayrilayim yoksa mezunmu olayim bilemedim kac haftadir kilom ayni acikcasi dahada verrirsem kemik torbasi olcam
Görünüs olarak cok zayif gösteriom
700 gitmiş mutluyum da su 65-66 cok takıldım bu zinciri kırmam lazım:)Yaa bende öyle düşünüyorum canimm bu hafta baya iyiydi aslinda daha fazla veebilirdim ama bırakmıyorum aynen devamm haftaya daha iyi olur bencede... sen kaç verdin geçen hafta ki kilonu hatirlayamadim
Kızlar ben 98 çıktım 400 Gr vermişim buna sukurSelamlar
morordek kaptanim toplayabildigim kadariyla asagiya koyuyorum. Disari cikicam birazdan, devamina bakamayabilirm.
A Ahsen59 E elacicegim23 kaldi geriye
* * * 5. Takım 612. Etap * * *
BeyazOrkidem (59.6///%)sabit
Asmii (74/73.2/0.8/%1.08)
Nurumcan94 (93/92/1/1.07%)
Hmavidag (66.3/65.6/0.7/1.06%)
Leyl-i-fer (81.9/80.8/1.1/%1.34)
elacicegim23 (66.3///%)
bluuee (62.9/62.7/0.2/%0.32)
ayvacicegi (51.7/51.2/0.5/%0.97)
Ahsen59 (98.4///%)
5. Takım Ortalaması:
İzinli/mezun üyeler
uhs (65.8/) 447. etapta 64.5 kg ile izne ayrılan üye
parkbyull(66.8/66.6/0.2/%0.30) 609. etapta 67.8 kg ile izne ayrılan üye
S_A (93/92.1/0.9/%0.97)
kollontai (50.6/50.0/0.6/%1.19)
Deneme sürecindeki üyeler
Pembis Hayaller (59.9/59/0.9/%1.50) yeni üye b.tarih: 1 Mart, b. kilo: 62, hedef: 55
Arzu_Azra (66.6//) yeni üye b.tarih: 2 Mart, b. kilo: 67, hedef: 52
melita09 (81/79.9/1.1/%1.36) yeni üye b.tarih: 12 Mart, b. kilo: 81, hedef: 60
mayis74 (68.7/68.2/0.5/%0.73) yeni üye b.tarih: 12 Mart, b. kilo: 68.7, hedef: 60
Ay inşallah canimm hep birlikte toparlanalim mayisin 3nde kizin balosu var ozamana kadar biraz daha vereyim diyorumİyi diyelim iyi olsun canım benim. Hiç sorma son dönemlerde ben de diyete spora kendimi veremedim bazı özel durumlardan ötürü. Psikolojim iyi değildi. Böyle olunca yerinde saymalar, gerilemeler oluyo ister istemez. Senin toparlamana sevindim. Sen başla inşallah ben de arkandan gelirim.
Canim gayet güzel anlatmışsın ama benim demek istediğim su an bile böyle yesem iki gün hemen artı geliyorum yani su ara yiyorsan mesela yinede verebiliyorsun. Ben şimdi dikkat ediyorum ama yine gitmiyor ilk hafta 1800 gram gitmişti 4 günde her geçen hafta daha az vermeye başladım nedenini anlamiyorum bu durum git gide canımı sıkıyorCanım ben sürekli böyle yemiyorum, yaşam düzenim biraz farklı, 2 senedir evsizim ve sürekli yoldayım. Dolayısıyla istediğim şeyleri yapma yeme imkanım çoğu zaman olmuyor ve aç kaldığım süreler çok uzun. Sırtta 10 kilo çanta çok uzun yollar yürüyorum. Şimdi de yurtdışından yeni döndüm annemin evinde dinlemiyorum o yüzden menülerim zengin olabiliyorken tadını çıkarıyorum diyeyim. Yaklaşık bir yıldır Hindistan da kalıyorum birkaç aya tekrar giderim muhtemelen ve buradaki birçok şey orada yok, çok özledim peynir zeytini2/3 gün sonra tekrar yola çıkıcam hava yağışlıydı çıkamadım :/ yolda da sporu nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum ip atlarım bol bol heralde ❤ Birde benim şuan ki kilom 50,5 zaten hedef 47 6 ayda da versem sorun değil benim için.
sürekli dikkat ettiklerime gelirsem; paketli gıda ve beyaz şeker tüketmemeye çalışıyorum, tatlı krizlerimi regl dönemine saklamaya çalışıyorum, sebze ağırlıklı besleniyorum, bol bol meyve ve hareket, çayı sütlü içiyorum çoğu zaman bu gibi şeylerle yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirdim, bi süredir ekstra hiçbir şey yapmadan kilo veriyorum o yüzden. Son olarak porsiyonlarım çok küçüldü midem küçüldükçe çok çabuk doyuyorum yani. Biraz uzun oldu ama deneyimlerimi paylaşmak istedimsevgilerle
(Bu arada 60'lı kilolarda benim menülerim 800/1000 kalori arasıydı, bi günü iki kase çorbayla bitirdiğim çok oldu ve çok spor yapıyordum yani şuan ki halim değil örnek olan, biraz daha eski zamanlarımda çok uğraştım)
Yaaa sen ne güzel gezginsin instagramda youtubede var takip ettiklerim gittikleri yerleri paylaşıyorlar tekrar hindistanami gideceksinCanım ben sürekli böyle yemiyorum, yaşam düzenim biraz farklı, 2 senedir evsizim ve sürekli yoldayım. Dolayısıyla istediğim şeyleri yapma yeme imkanım çoğu zaman olmuyor ve aç kaldığım süreler çok uzun. Sırtta 10 kilo çanta çok uzun yollar yürüyorum. Şimdi de yurtdışından yeni döndüm annemin evinde dinlemiyorum o yüzden menülerim zengin olabiliyorken tadını çıkarıyorum diyeyim. Yaklaşık bir yıldır Hindistan da kalıyorum birkaç aya tekrar giderim muhtemelen ve buradaki birçok şey orada yok, çok özledim peynir zeytini2/3 gün sonra tekrar yola çıkıcam hava yağışlıydı çıkamadım :/ yolda da sporu nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum ip atlarım bol bol heralde ❤ Birde benim şuan ki kilom 50,5 zaten hedef 47 6 ayda da versem sorun değil benim için.
sürekli dikkat ettiklerime gelirsem; paketli gıda ve beyaz şeker tüketmemeye çalışıyorum, tatlı krizlerimi regl dönemine saklamaya çalışıyorum, sebze ağırlıklı besleniyorum, bol bol meyve ve hareket, çayı sütlü içiyorum çoğu zaman bu gibi şeylerle yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirdim, bi süredir ekstra hiçbir şey yapmadan kilo veriyorum o yüzden. Son olarak porsiyonlarım çok küçüldü midem küçüldükçe çok çabuk doyuyorum yani. Biraz uzun oldu ama deneyimlerimi paylaşmak istedimsevgilerle
(Bu arada 60'lı kilolarda benim menülerim 800/1000 kalori arasıydı, bi günü iki kase çorbayla bitirdiğim çok oldu ve çok spor yapıyordum yani şuan ki halim değil örnek olan, biraz daha eski zamanlarımda çok uğraştım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?