Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haftanın 3 günü eşim spor salonuna gidiyor gelince yiyor ben çocuklarla aynı saatte yiyorum eşimede bitki çayıyla eşlik ediyorum bazen yemeğe göre bizde geç yiyebiliyoruz tabi ama anca haftada bir
Tahlil yaptırmak için 8 den sonra bişey yeme mem gerektiğinden 3 gün öyle yedim bak nasıl oluyormuş deyip 8 e çekebilir inşallah bende sizingibi yapabilecegim:)
Biz hergün özel ders verdiğimiz için 10 a 11 e kadar sürüyor düzeni mız ondan bozuk canim

Buna şükür canım 10 buçukta yediğimiz bilirim. Kefir çok sağlıklı bişey bi araştır bak kefirlerden smoothie ler yapılıyor az mayaladim büyüsün yapicam ben
Benim ki baya çoğaldı bir kaç arkadaşa da dağıttım.. Kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben de.. oglum için yapmaya basladim biz de iciyoruz şu an.. bi araştırayım bende bakayim tariflere..

Son çare bi kare bitter
Şu 40 güne başlarken sadece tatli ihtiyacı mi bitter le gecistirecegim dedim bitter hakkim var aslında ara sira yiyorum ama kimsenin cani cekmesin diye soylemiyorum.. ama ceza olmuyor o zaten.. alternatif bir şeyler düşündüm de yulaf ezmem var süt lu kakolu puding gibi tarifler var hatta yulaf ezmesiyle mozaik yapmışlar bir kaç etiform buskivi var ama ben buskivi de yemek istemiyorum sanirim o şekilde de güzel..akşam bi deneyeyim.. bir de kakao kilo yapar mi kalorisi nedir süte karıştırın ca yenilebilir mi bilmiyorum.. bi ona da bakayim bak aklima gelmişken:))

Lokumu ve pestilide içinde beyaz şeker olmadığı için söyledim haftada bir bi kare bitterden bence bişeycik olmaz önemli olan şeker sokma vücuduna o bağımlılığı atmak mesele valla kedi ciğer ilişkisi var şuan tatlıyla aramda

A Asmii birde hurmayı hafif ıslatıp rondodan geçir, içine yulaf koyunca chesscake hamuru gibi oluyor, vegan tariflerden :) onun üstünü o Elmalı tarçınlı tarifle tatlandırırsan sanki güzel olur gibi göründü gözüme :) çakma cheescake

Merhaba arkadaşlar , Yaz tatili için muğla tarafına gitmeyi düşünüyoruz Marmaris/ Fethiye ve ne tarafı tavsiye edersiniz ilk defa gidicez? Kızım 2yaşında olacak o zaman 5yıldızlı otel mi butik otel mi sizce? Tavsiye edeceğiniz otel var mı?

Fethiye çok güzel ama çocuksuz zamanımda gitmiştim :) tekne turu vs yapabilirsiniz kızınla da :) biz bi butik otelde kalmıştık ama ismini hatırlamıyorum

Pembis Hayaller canım sen eskiden yarışmıssın bu yarışmada ve kurallara uymadığından diskalifiye edilmissin ben normalde her gelen uyeyi kontrol ediyorum ama bu durum gözümden kaçmış. Seni bu haftaya listeye almıştım ama bu durumda alamıyorum. Takım içi listede devam edersin

Peki o zmn ailevi sikintilardan dolayi devam edemedm ama olsn
Normalde diskalifiye edilen üye için oylama yapılıyor tüm kaptanlar arasında ve herkesin oybirligi ile kabul etmesi gerekiyor. Daha geçenlerde bir kaptan arkadaşımız aynı durumda olan baska bir üye için hayır oyu kullandı üstelik daha geçerli bir sebepten diskalifiye olduğu halde. Şu durumda kabul edileceğini sanmadigim icin senin durumunu oylamaya açamıyorum lutfen bu senin moralini bozmasın bu zamana kadar asıl listede olmamana rağmen çok iyi verdin, ben eminim ki cok iyi şekilde devam edebilirsin. Elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz

Marmaris te Grand Yazıcı Mares Otel var 5 yıldızlı. Yanliz içinde İtalyan retorani ve yat turu için önceden rezervasyon yaptiriyorsun yoksa yer zor bulunuyor herseyi harika ama çıkıp biyerleri gezen gelmez o yüzden eğer mugla civarıni gezicem diyorsan butiklerde kal hep gez derim. Muğla Marmaris arasında Akyaka var oraya mutlaka git. Orda butik te çok apartman çok. Akyakadan sonra Ören Akbük e geç yarım saat falan sürer orası da enfes bakir doğa. Oradan da Ören de apart ta kalabilirsiniz. Ören milas 1 saat milas bodrum da 1 saat ister bodrum yaparsın ya da uğramadan Datça yaparsın Fethiye az uzak Mugla ya Fethiye ye giderken Muğla'nın civarıni mutlaka gez derim canım

Inşallah bakalım kaptanım elimden geleni yapmaya calısıcam bu hafta misafirli geçecek ama olsun er daim burdayım buralar dan kopunca gitmiyo kilocuklar

Dikkat ! Dikkat ! haftasonu kaçamağı yapmayalim lutfen şu 2 gün bütün haftaiçini öldürüyor resmen haftaiçi 5 gunumuz haftasonunu kacamaklarini telafi etmekle geçiyor.. şöyle 2 hafta sıkın dişinizi gittiğini görünce daha çok motive olup birakmayacaksinizz.. ben çok motiveyim ve gobegimin küçüldüğünü gördükçe çok mutlu oluyorumm..
A Asmii bisküviden uzak dur ya paketli gıda sonuçta, kakaoyla ilgili hiç fikrim yok, içinde koruyucu olan şeyler tüketmesen daha sağlıklı sanki :)
Aynen canim bisküvi de yemiyorum zatenn.. ama kakao paketine baktim da bir şey yok içinde bi arastirayim yine de..

Bence de iyi fikirr artik tatli mi da sağlıklı seylerden yapmak ıstiyorum ya yani diyet değil de yaşam biçimi oldu artik benim için.. tabiki arada sırada yenir ama genel olarak sağlıklı beslenme.. benim oğlum 19 aylık şekerin tadini bilmez onun yerine bal pekmez veriyorum evde pilav pişmez ekmek misafir dışında alinmaz falan yani inşallah surdurulebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…