- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.761
Tahlil yaptırmak için 8 den sonra bişey yeme mem gerektiğinden 3 gün öyle yedim bak nasıl oluyormuş deyip 8 e çekebilir inşallah bende sizingibi yapabilecegim:)Haftanın 3 günü eşim spor salonuna gidiyor gelince yiyor ben çocuklarla aynı saatte yiyorum eşimede bitki çayıyla eşlik ediyorum bazen yemeğe göre bizde geç yiyebiliyoruz tabi ama anca haftada bir
Benim ki baya çoğaldı bir kaç arkadaşa da dağıttım.. Kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben de.. oglum için yapmaya basladim biz de iciyoruz şu an.. bi araştırayım bende bakayim tariflere..Buna şükür canım 10 buçukta yediğimiz bilirim. Kefir çok sağlıklı bişey bi araştır bak kefirlerden smoothie ler yapılıyor az mayaladim büyüsün yapicam ben
Son çare bi kare bitterEvet canim evde yapmak için ama bal pekmez de olmayacak.. Şu tarçınlı sütler kesmiyor acaba ne yapabilirim..
Şu 40 güne başlarken sadece tatli ihtiyacı mi bitter le gecistirecegim dedim bitter hakkim var aslında ara sira yiyorum ama kimsenin cani cekmesin diye soylemiyorum.. ama ceza olmuyor o zaten.. alternatif bir şeyler düşündüm de yulaf ezmem var süt lu kakolu puding gibi tarifler var hatta yulaf ezmesiyle mozaik yapmışlar bir kaç etiform buskivi var ama ben buskivi de yemek istemiyorum sanirim o şekilde de güzel..akşam bi deneyeyim.. bir de kakao kilo yapar mi kalorisi nedir süte karıştırın ca yenilebilir mi bilmiyorum.. bi ona da bakayim bak aklima gelmişken:))Son çare bi kare bitter
https://free.zoznam.sk/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-2-1367675725 sadece bu linkten buldum 2 yiJullien hangi sitede var ya ben bulamadim...
Lokumu ve pestilide içinde beyaz şeker olmadığı için söyledim haftada bir bi kare bitterden bence bişeycik olmazŞu 40 güne başlarken sadece tatli ihtiyacı mi bitter le gecistirecegim dedim bitter hakkim var aslında ara sira yiyorum ama kimsenin cani cekmesin diye soylemiyorum.. ama ceza olmuyor o zaten.. alternatif bir şeyler düşündüm de yulaf ezmem var süt lu kakolu puding gibi tarifler var hatta yulaf ezmesiyle mozaik yapmışlar bir kaç etiform buskivi var ama ben buskivi de yemek istemiyorum sanirim o şekilde de güzel..akşam bi deneyeyim.. bir de kakao kilo yapar mi kalorisi nedir süte karıştırın ca yenilebilir mi bilmiyorum.. bi ona da bakayim bak aklima gelmişken:))
Fethiye çok güzel ama çocuksuz zamanımda gitmiştim :) tekne turu vs yapabilirsiniz kızınla da :) biz bi butik otelde kalmıştık ama ismini hatırlamıyorumMerhaba arkadaşlar , Yaz tatili için muğla tarafına gitmeyi düşünüyoruz Marmaris/ Fethiye ve ne tarafı tavsiye edersiniz ilk defa gidicez? Kızım 2yaşında olacak o zaman 5yıldızlı otel mi butik otel mi sizce? Tavsiye edeceğiniz otel var mı?
Normalde diskalifiye edilen üye için oylama yapılıyor tüm kaptanlar arasında ve herkesin oybirligi ile kabul etmesi gerekiyor. Daha geçenlerde bir kaptan arkadaşımız aynı durumda olan baska bir üye için hayır oyu kullandı üstelik daha geçerli bir sebepten diskalifiye olduğu halde. Şu durumda kabul edileceğini sanmadigim icin senin durumunu oylamaya açamıyorumPeki o zmn ailevi sikintilardan dolayi devam edemedm ama olsn
Marmaris te Grand Yazıcı Mares Otel var 5 yıldızlı. Yanliz içinde İtalyan retorani ve yat turu için önceden rezervasyon yaptiriyorsun yoksa yer zor bulunuyor herseyi harika ama çıkıp biyerleri gezen gelmez o yüzden eğer mugla civarıni gezicem diyorsan butiklerde kal hep gez derim. Muğla Marmaris arasında Akyaka var oraya mutlaka git. Orda butik te çok apartman çok. Akyakadan sonra Ören Akbük e geç yarım saat falan sürer orası da enfes bakir doğa. Oradan da Ören de apart ta kalabilirsiniz. Ören milas 1 saat milas bodrum da 1 saat ister bodrum yaparsın ya da uğramadan Datça yaparsın Fethiye az uzak Mugla ya Fethiye ye giderken Muğla'nın civarıni mutlaka gez derim canımMerhaba arkadaşlar , Yaz tatili için muğla tarafına gitmeyi düşünüyoruz Marmaris/ Fethiye ve ne tarafı tavsiye edersiniz ilk defa gidicez? Kızım 2yaşında olacak o zaman 5yıldızlı otel mi butik otel mi sizce? Tavsiye edeceğiniz otel var mı?
Inşallah bakalım kaptanım elimden geleni yapmaya calısıcam bu hafta misafirli geçecek ama olsun er daim burdayım buralar dan kopunca gitmiyo kilocuklarKesinlikle katılıyorum nurumcancım herkes birbirini motive etse ne güzel olur. Genel olarak gördüğüm menülere yorum yapılsa da daha fazla olmalı spor için de öyle yani biri ben şu kadar spor yaptım siz ne yaptınız dese senin yaptığın gibi mesela o bile motive edici olur bence :) bu haftaki performansımızı korusak güzel olur :)
Sagol asmicim hayırlısı olsun diyelim, her şeyi akışına bıraktım :)
Benim de gece biraz karnım ağrıdı. Doğumdan sonra azaldı ağrılarım ama tamamen geçmedi maalesef, sözde doğumdan sonra geçer diyorlardı
Dün böyle çıksaydı yaAni alınan verilen kilolar ödemdir bi yazı paylaşmıştım geçen gün mutlaka ordakilerden biri olmuştur tuzlu ywmişsindir vb
Aynen canim bisküvi de yemiyorum zatenn.. ama kakao paketine baktim da bir şey yok içinde bi arastirayim yine de..
Bence de iyi fikirr artik tatli mi da sağlıklı seylerden yapmak ıstiyorum ya yani diyet değil de yaşam biçimi oldu artik benim için.. tabiki arada sırada yenir ama genel olarak sağlıklı beslenme.. benim oğlum 19 aylık şekerin tadini bilmez onun yerine bal pekmez veriyorum evde pilav pişmez ekmek misafir dışında alinmaz falan yani inşallah surdurulebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?