- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.781
Bizde çocuk yokken ege turu yaptik ama en güzeli fethiye gerçi cocukla zor olabilir ama unutamayacagim bir tatildi biz safari ve tekne turlarina da katilmistikk çok eglenceliydi.. butik otelde kalmıştık ama ölü denize yakın bir yerdi ölü denizde kalmak istersen direk denizin dibinde butik oteller var di canim.. marmariste guzel di ama cok kalmadik.. bodruma geçmiştikMerhaba arkadaşlar , Yaz tatili için muğla tarafına gitmeyi düşünüyoruz Marmaris/ Fethiye ve ne tarafı tavsiye edersiniz ilk defa gidicez? Kızım 2yaşında olacak o zaman 5yıldızlı otel mi butik otel mi sizce? Tavsiye edeceğiniz otel var mı?
En iyisini yapıyorsun geçici diyetler çözüm değil zaten, yeme alışkanlıklarını değiştirmek gerek. İçinde koruyucu olan şeyleri gördüm mü elim ayağım titriyor, heryerden zehirleniyoruz :/Bence de iyi fikirr artik tatli mi da sağlıklı seylerden yapmak ıstiyorum ya yani diyet değil de yaşam biçimi oldu artik benim için.. tabiki arada sırada yenir ama genel olarak sağlıklı beslenme.. benim oğlum 19 aylık şekerin tadini bilmez onun yerine bal pekmez veriyorum evde pilav pişmez ekmek misafir dışında alinmaz falan yani inşallah surdurulebilir..
ayvacicegi Allah razı olsun demek istedim içimden geldiii herkesin senin gibi bir arkadaşı olmalı gerçekten sanal da olsa iyi ki tanımışım:))
Ayvacicegi çok yanlış anlamışsın beni olurmu öyle. Yiyerek vereceğimi düşünsem burda isim ne. şimdi benim bildiğim örneğin 70 kilo olan biriyle 50 kilo olan birinin arasında fark var fazla olan daha fazla veriyor ve bir süre sonra daha az veriyorsun diye biliyorum ben. E malumkollontai onun kilosu ideal bir kilo yani vermesi dahada zorlaşıyor gibi ondan sordum birde ozellikle o yazmıştı mesela 1 tabak pilav onun icin sordum. Yeme konusuna gelince bircok sey hazırlıyorum tatlı börek türü hatta bu sabah bile yaptım misafirime ama hiç yemedim tütüyorum kendimi belki bir misafirliğe gidince ufak dilim yiyorum oda zaten genelde evdeyim nadir çıkıyorum yediğimide yazıyorum zaten
Vee bugün ku menüm
Sabah 3 küçük közlenmiş biber 3 4 dilim patates kızartması 2 çatal kendim yaptığım kaymak 2 dilim ekmek zeytin cay
Öğle yarim dilim ekmek közlenmiş biber 1 bardak ayran
Aksam büyük kase salata 1 orta tabak tavuk ciğeri ayran
Ara sütlü turk kahvesi
Su 2 litre spor 20 dakika tempolu yürüyüşmorordek ayvacicegi parkbyull
Eki Görüntüle 2246413
İyi haftalar olsun
morordek parkbyull ayvacicegi
Öğle saati evde değildim o yüzden 2 ara oldu.
Başarımızın devamını dilerim bu hafta adetliler fazla gibi maydanoz yeşil çay tüketelim bol bol
Fethiye cok guzel biz calis tarafinda tiryaki butik otelde kalmistik ama denize oludenize gidiliyor aklinda olsun. Bir de carsida mozaik bahce isimli bir restoran var hatay yemekleri yapan ( aman dikkat lezzetli ama bol kalorili yemekler)Fethiye çok güzel ama çocuksuz zamanımda gitmiştim :) tekne turu vs yapabilirsiniz kızınla da :) biz bi butik otelde kalmıştık ama ismini hatırlamıyorum
Yaa gerçekten öylesinn ama.. bana çok şey katiyorsun ve bem böyle insanlari özlemişim..Asmii beni simartiyorsun utandim bak .. Ben de iyiki bu takima gelmisim, gunluk hayattaki arkadaslarim calisiyor, gun icinde bebekli annenin yalnizligi ile tanismistim. Burasi sayesinde o yalnizlik bitti :)
Anladim, cok guzel. Belki hizlandirmak adina bir haftalik sporu arttirma, o olmuyorsa kalori kisma veya karbonhidrati kesme gibi birsey deneyebilirsin ama benim bakis acimda bu tur yontemler dikkatli uygulanmali yoksa sonunda daha cok kilo aliniyor.
Bu menude kahvaltidaki ufak cislar kotu olmus ana gun geneli iyi bence.
Zaman sorunu yoksa 15 dk leslie (1mil herhalde) den 2mile (30dk) gecebilirsin bence artik.
Fethiye cok guzel biz calis tarafinda tiryaki butik otelde kalmistik ama denize oludenize gidiliyor aklinda olsun. Bir de carsida mozaik bahce isimli bir restoran var hatay yemekleri yapan ( aman dikkat lezzetli ama bol kalorili yemekler)
Öğle yok akşam da yok denilebilir su da az bari su içte sütünu etkilemesin canim..Sabah: sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, bol salata
ara: yogurt icine 6 cilek, 1 avuc kaju fistik
Aksam: Salata
Su:1 litre
spor:yok
Kahvaltiya misafir vardi, neyseki turkiye'den getirdigimiz sucuklar bitti. Gunun kalaninda dengelemeye calistim ama spor icin firsat olmadi.
Sucuk biraz fazla geldi herhalde acikmadim. Simdi su sisesini aldim yatana kadar icebildigim kadar iceyim sonra uyku :)Öğle yok akşam da yok denilebilir su da az bari su içte sütünu etkilemesin canim..
bhiz zayıflayana kadar dayansınlar tabiArada Kıyamadim hamurisi yapıyorum öyle olunca da bende Tutamıyorum kendimi:) az dayansin onlarda dimi ama:)
Tamam sagol:) aşırıya kaçmam zaten sadece biraz daha duzenli yapmak istiyorumAsmii beni simartiyorsun utandim bak .. Ben de iyiki bu takima gelmisim, gunluk hayattaki arkadaslarim calisiyor, gun icinde bebekli annenin yalnizligi ile tanismistim. Burasi sayesinde o yalnizlik bitti :)
Anladim, cok guzel. Belki hizlandirmak adina bir haftalik sporu arttirma, o olmuyorsa kalori kisma veya karbonhidrati kesme gibi birsey deneyebilirsin ama benim bakis acimda bu tur yontemler dikkatli uygulanmali yoksa sonunda daha cok kilo aliniyor.
Bu menude kahvaltidaki ufak cislar kotu olmus ana gun geneli iyi bence.
Zaman sorunu yoksa 15 dk leslie (1mil herhalde) den 2mile (30dk) gecebilirsin bence artik.
Fethiye cok guzel biz calis tarafinda tiryaki butik otelde kalmistik ama denize oludenize gidiliyor aklinda olsun. Bir de carsida mozaik bahce isimli bir restoran var hatay yemekleri yapan ( aman dikkat lezzetli ama bol kalorili yemekler)
Canım biz miktarları tam olarak belirtiyoruz klasik kahvaltı senin için peynir zeytin ken başkası için farklıdır ne kadar zeytin ne kadar peynir ne kadar ekmek belirtmelisin. Yorumlamak acısından diyorum. Akşam sütlü tatlı tabiki de olmamış yani erken yemek gerekiyo ki vücut yatana kadar yaksın onu. Yani bide bu işin ceza boyutu var gelsin sporlarCuma menüm...sabah klasik kahvaltı peynir Zeytin ekmek azıcık vs
Ara elma
Azıcık ekmek sebze
Ara süt
Akşam bir tabak harput köfte
1 saat yürüyüş
Cumartesi sabah sirkeli ballı su
Kahvaltı abartmadan
Ara şekersiz kahve yanına minnacık tatlı bişe
Öğlen dışarda dayanamadım mantı yedim
Akşam çatal ucuyla patlıcan yemeği tattım salatayla
Akşam sütlü tatlı
Yatış sirkeli su
Varsa bir çaresi ben de bileyim, malum emzirmeden dolayı göbeğime kadar sarktı göğüslerimHanımlar bir sorum olacak, göğüsleri dikleştirmek sıkılaştırmak için yaptığınız bildiğiniz özel birşey var mıdır? Spor, kür her türlü öneriye açığım
Elacım bütün gün karbonhidrat yemişsin farkında mısın? Tatlı da var maşallah yani.. Bu menüye ceza yazmak durumundayım. 40 puan cezaHayirli geceler menüm
Sabah kaymak zeytin tavuk ciğer salata 2 dilim ekmek cay
Öğle 1 kase nohutlu buğday çorbası 2 adet patates köftesi 2 yaprak marul yarim küçük dilim sutlu tatli
Aksam 2 adet patates köfte yarim kase nohutlu buğday çorbası
Su 1.5 litre spor yok misafirim vardı. Bugün çok yoğun geçtimorordek parkbyull ayvacicegi
Melitacım senin menü de fena hem mantı hem tatlı hiç diyet menüsü gibi değil. 60 puan ceza da sana yazıyorumCuma menüm...sabah klasik kahvaltı peynir Zeytin ekmek azıcık vs
Ara elma
Azıcık ekmek sebze
Ara süt
Akşam bir tabak harput köfte
1 saat yürüyüş
Cumartesi sabah sirkeli ballı su
Kahvaltı abartmadan
Ara şekersiz kahve yanına minnacık tatlı bişe
Öğlen dışarda dayanamadım mantı yedim
Akşam çatal ucuyla patlıcan yemeği tattım salatayla
Akşam sütlü tatlı
Yatış sirkeli su
Oh annenle güzel vakit geçir :)Menüm
Sabah
Limonlu su
1.5 yumurta
5 zeytin
2 dilim kaşar
Ara
1 avuç yer fıstığı
Öğle
Tavuk dünyası nda yedik sevgili A Ahsen59 ile
Tabiki de makarna yok bol salata varrr
Ara
Damla sakızlı türk kahvesi
Akşam
1 haşlanmış but (yine tavuk)
2 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre sumorordek
Spor: 4 saat yürüdukkayvacicegi
Bugün çok mutluyum annecim geldi sürpriz yaptı buraları biraz aksatabilirim 10 gün lütfen beni anlayın
Dün çok kötü bir gündü kaptanim benim için o yüzden ne yedim bende bilmiyorum. Üzüldükce iştahı acilanlardanim. Bugün çok dikkat edecegim insaallahGünaydınlar
Varsa bir çaresi ben de bileyim, malum emzirmeden dolayı göbeğime kadar sarktı göğüslerim
Elacım bütün gün karbonhidrat yemişsin farkında mısın? Tatlı da var maşallah yani.. Bu menüye ceza yazmak durumundayım. 40 puan cezaayvacicegi
Melitacım senin menü de fena hem mantı hem tatlı hiç diyet menüsü gibi değil. 60 puan ceza da sana yazıyorumayvacicegi
İlk sayfada spor tablomuz var, her sporun getirdiği puanı görebilirsin. 60 puanı tamamlayacak şekilde ekstra spor yapmanı bekliyoruz
Oh annenle güzel vakit geçir :)
Cuma bildirimlerini unutamadığın sürece gerisini hoş görürüz :)
Gözün aydin canım ne guzel tadını cikarMenüm
Sabah
Limonlu su
1.5 yumurta
5 zeytin
2 dilim kaşar
Ara
1 avuç yer fıstığı
Öğle
Tavuk dünyası nda yedik sevgili A Ahsen59 ile
Tabiki de makarna yok bol salata varrr
Ara
Damla sakızlı türk kahvesi
Akşam
1 haşlanmış but (yine tavuk)
2 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre sumorordek
Spor: 4 saat yürüdukkayvacicegi
Bugün çok mutluyum annecim geldi sürpriz yaptı buraları biraz aksatabilirim 10 gün lütfen beni anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?