- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.801
Bu hafta evet kaçamaksız olursa çok güzel olur bende yapmadım kendimi daha huzurlu mutlu hissediyorumDikkat ! Dikkat ! haftasonu kaçamağı yapmayalim lutfen şu 2 gün bütün haftaiçini öldürüyor resmen haftaiçi 5 gunumuz haftasonunu kacamaklarini telafi etmekle geçiyor.. şöyle 2 hafta sıkın dişinizi gittiğini görünce daha çok motive olup birakmayacaksinizz.. ben çok motiveyim ve gobegimin küçüldüğünü gördükçe çok mutlu oluyorumm..
Aynen canim bisküvi de yemiyorum zatenn.. ama kakao paketine baktim da bir şey yok içinde bi arastirayim yine de..
Yurt dışındamısın canim nerdesinSabah: sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, bol salata
ara: yogurt icine 6 cilek, 1 avuc kaju fistik
Aksam: Salata
Su:1 litre
spor:yok
Kahvaltiya misafir vardi, neyseki turkiye'den getirdigimiz sucuklar bitti. Gunun kalaninda dengelemeye calistim ama spor icin firsat olmadi.
Üzülünce yiyoruz sonra ne geçiyor elimize :) daha çok pişmanlık değil mi? Böyle düşün bence yememek içinDün çok kötü bir gündü kaptanim benim için o yüzden ne yedim bende bilmiyorum. Üzüldükce iştahı acilanlardanim. Bugün çok dikkat edecegim insaallah
Ben daha hiç o işlere başlamadım emzirme serüvenim bitsin o zaman bakicam bi caresine ama eski haline gelmesi imkansızmorordek benim yaptığım sporlar göğsü toparlamıyor hiç bi şekilde, bende emziren anne çok, var mı bi çare bilen diye düştüm buraya, napıcaz kaptanım bilemiyorum
Haklisin kaptanim toparlicam bugün ve bugün ki ilk cezamÜzülünce yiyoruz sonra ne geçiyor elimize :) daha çok pişmanlık değil mi? Böyle düşün bence yememek için
Ben daha hiç o işlere başlamadım emzirme serüvenim bitsin o zaman bakicam bi caresine ama eski haline gelmesi imkansızne kadar toparlasa iyidir. Aslında göğüs açma hareketleri vardır sanki dur bi bakayım internetten, onlar işe yaramaz mı ki?
Evet 13. Takimda ama gerek yok saolunPembis Hayaller canım senin ablan 13. takımdaydı değil mi? Bu durumu da söyleyerek senin durumu oylamaya açsam mı diye aklıma geldi.
Bence herşeyi denemek lazım, hangisi işe yararsaÜzülünce yiyoruz sonra ne geçiyor elimize :) daha çok pişmanlık değil mi? Böyle düşün bence yememek için
Ben daha hiç o işlere başlamadım emzirme serüvenim bitsin o zaman bakicam bi caresine ama eski haline gelmesi imkansızne kadar toparlasa iyidir. Aslında göğüs açma hareketleri vardır sanki dur bi bakayım internetten, onlar işe yaramaz mı ki?
Evet benzeri hareketler yapıyorum ağırlıkla, ama henüz pek bi fark yok, belki de benim aceleciliğimdir, ama yine de çok etkili olduğunu düşünmüyorum bu hareketlerin, sanki daha sihirli bişeyler bulmak lazım :) mesela soğuk suyla veya buzla kompres yapmak çok etkili, bu ve benzeri çözümler arayışındayım, yanında da bu hareketlerle spor oldu mu işte o zaman değişim mümkün :)
Cuma bildirimini yaparım mutlaka ❤tesekkur ederim kaptanımGünaydınlar
Varsa bir çaresi ben de bileyim, malum emzirmeden dolayı göbeğime kadar sarktı göğüslerim
Elacım bütün gün karbonhidrat yemişsin farkında mısın? Tatlı da var maşallah yani.. Bu menüye ceza yazmak durumundayım. 40 puan cezaayvacicegi
Melitacım senin menü de fena hem mantı hem tatlı hiç diyet menüsü gibi değil. 60 puan ceza da sana yazıyorumayvacicegi
İlk sayfada spor tablomuz var, her sporun getirdiği puanı görebilirsin. 60 puanı tamamlayacak şekilde ekstra spor yapmanı bekliyoruz
Oh annenle güzel vakit geçir :)
Cuma bildirimlerini unutamadığın sürece gerisini hoş görürüz :)
O sihirli şeyi bulursan bana da söyle o zamanEvet benzeri hareketler yapıyorum ağırlıkla, ama henüz pek bi fark yok, belki de benim aceleciliğimdir, ama yine de çok etkili olduğunu düşünmüyorum bu hareketlerin, sanki daha sihirli bişeyler bulmak lazım :) mesela soğuk suyla veya buzla kompres yapmak çok etkili, bu ve benzeri çözümler arayışındayım, yanında da bu hareketlerle spor oldu mu işte o zaman değişim mümkün :)
Canım benim 1 seneden fazla sürmüştü geçmiyor evet çok geçmiş olsunKesinlikle katılıyorum nurumcancım herkes birbirini motive etse ne güzel olur. Genel olarak gördüğüm menülere yorum yapılsa da daha fazla olmalı spor için de öyle yani biri ben şu kadar spor yaptım siz ne yaptınız dese senin yaptığın gibi mesela o bile motive edici olur bence :) bu haftaki performansımızı korusak güzel olur :)
Sagol asmicim hayırlısı olsun diyelim, her şeyi akışına bıraktım :)
Benim de gece biraz karnım ağrıdı. Doğumdan sonra azaldı ağrılarım ama tamamen geçmedi maalesef, sözde doğumdan sonra geçer diyorlardı
Bende pek bişey yapamadım canım ama duvar sınavı bi nebze etki etti.Hanımlar bir sorum olacak, göğüsleri dikleştirmek sıkılaştırmak için yaptığınız bildiğiniz özel birşey var mıdır? Spor, kür her türlü öneriye açığım
Başınız sağ olsun...Gunaydinlar biz mersine gidiyoruz şuan cenaze varmış
Teşekkürler canimGözün aydin canım ne guzel tadını cikar
O vakit bende deneyeyim :)Canım benim 1 seneden fazla sürmüştü geçmiyor evet çok geçmiş olsun
Bende pek bişey yapamadım canım ama duvar sınavı bi nebze etki etti.
Başınız sağ olsun...
Dünkü menümü yazmayi unutmuşum
Sabah
Yeşilmercimekli onlet
Ara
Kahve
Vişne armut erik kayisi kurularindan birer tane
Akşam
1 porsiyon Et salata
Spor yok su 2 buçuk
ayvacicegi morordek
Haklusın alışma dönemim. Daha dikkatli olurum... Hafta sonum kötü geçti..bugünde kuzenimin kızının d.günü vardı. Cezama razıyımCanım biz miktarları tam olarak belirtiyoruz klasik kahvaltı senin için peynir zeytin ken başkası için farklıdır ne kadar zeytin ne kadar peynir ne kadar ekmek belirtmelisin. Yorumlamak acısından diyorum. Akşam sütlü tatlı tabiki de olmamış yani erken yemek gerekiyo ki vücut yatana kadar yaksın onu. Yani bide bu işin ceza boyutu var gelsin sporlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?