Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta evet kaçamaksız olursa çok güzel olur bende yapmadım kendimi daha huzurlu mutlu hissediyorum

Sen Yurt dışındamısın canim nerdesin

Dün çok kötü bir gündü kaptanim benim için o yüzden ne yedim bende bilmiyorum. Üzüldükce iştahı acilanlardanim. Bugün çok dikkat edecegim insaallah
Üzülünce yiyoruz sonra ne geçiyor elimize :) daha çok pişmanlık değil mi? Böyle düşün bence yememek için
morordek benim yaptığım sporlar göğsü toparlamıyor hiç bi şekilde, bende emziren anne çok, var mı bi çare bilen diye düştüm buraya, napıcaz kaptanım bilemiyorum
Ben daha hiç o işlere başlamadım emzirme serüvenim bitsin o zaman bakicam bi caresine ama eski haline gelmesi imkansız ne kadar toparlasa iyidir. Aslında göğüs açma hareketleri vardır sanki dur bi bakayım internetten, onlar işe yaramaz mı ki?

Haklisin kaptanim toparlicam bugün ve bugün ki ilk cezam

Bence herşeyi denemek lazım, hangisi işe yararsa

kollontai şunları buldum ama jillianda benzer hareketler var zaten işe yaramıyor mu diyorsun
Evet benzeri hareketler yapıyorum ağırlıkla, ama henüz pek bi fark yok, belki de benim aceleciliğimdir, ama yine de çok etkili olduğunu düşünmüyorum bu hareketlerin, sanki daha sihirli bişeyler bulmak lazım :) mesela soğuk suyla veya buzla kompres yapmak çok etkili, bu ve benzeri çözümler arayışındayım, yanında da bu hareketlerle spor oldu mu işte o zaman değişim mümkün :)

Cuma bildirimini yaparım mutlaka ❤tesekkur ederim kaptanım

O sihirli şeyi bulursan bana da söyle o zaman

Canım benim 1 seneden fazla sürmüştü geçmiyor evet çok geçmiş olsun
Hanımlar bir sorum olacak, göğüsleri dikleştirmek sıkılaştırmak için yaptığınız bildiğiniz özel birşey var mıdır? Spor, kür her türlü öneriye açığım
Bende pek bişey yapamadım canım ama duvar sınavı bi nebze etki etti.
Gunaydinlar biz mersine gidiyoruz şuan cenaze varmış
Başınız sağ olsun...

Yaa birkaç gündür buraları aksatiyorum inanın burayı açmaya vaktim olmuyir. Menulerimi yazamadım ama şükür iyi gidiyor. Haftasonu dışarıda oluyorum misafirlerim oluyor ama en sağlıklı tercihleri yapmaya gayret ediyorum

Haklusın alışma dönemim. Daha dikkatli olurum... Hafta sonum kötü geçti..bugünde kuzenimin kızının d.günü vardı. Cezama razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…