Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen yaparım....

Ben de hala denemedim ama acı olur mu diye düşünmüyor değilim :) taze patlıcandan yapıp acımasın diye de tuzlu suda bekletmek mi lazım ki acaba?
Aynenn tuzlu suyla acisi alinsa güzel olur.. aslinda yumrtaya bulayip kizartinca da cok guzel oluyor ama bol yağ li olur ben 1 kaşık falan koydum yağı

Meşhur olsun kaptaniçem baya sağlıklı ve guzel oooh mevsiminde geliyor sende denersin artik:)
Ya beğenmezsem diye korkuyorum ondan denemiyorum :) hala hayal edemiyorum çünkü nasıl bi sey olacağını. Patlıcanı da yumurtayı da çok seviyorum, bunu beğenmeyip ikisinden birine soğursam diye :) benimki de iş değil di mi

İyi geceler Menum

Kahve
Sabah: 2 çay
2 yumurtadan omlet
Yarım salatalık Yarım domates
Kibrit kutusu beyaz peynir
7 zeytin
Dereotu maydanoz
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş

Ogle:bi avuç kuruyemis

Aksamdisaridaydik )
Et cokertme 1 dilim ekmek kadar çörek otlu pide ekmeği
Ayran
1yk ezme 1yk keşke

Su:2lt
Spor 1 saat yürüdük ama gezinti şeklinde sayilmasada huzur veriyor:)

morordek ayvacicegi parkbyull

Yoo gayet mantıklı :)
Patlıcan önce dograyip tuzlu suda brkletiyorum onu unutmaz san güzel olur kaptanım üzerine kaşar koyarsanız enfes olur sen güven bana :)

Ahahaha kız bi yk keşke ne keşkekse eğer ben onu keşke anladım valla gece gece ne güldüm ne kaçamağı da bu keşke demiş diye şifa olsun, p tesi tartında eksiler bekliyorum

günaydın hanımlar mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim... morordek ayvacicegi kaptaniçelerim
güncel kilo 66,0 gece adet olmayı başarabildim 3 gün gecikmeli..
cuma menüsü
sabah:2 haşlanmış yumurta,roka,maydanoz,nane,fıstık yarım avuç,bol zeytin,şekersiz çay
öğlen:zeytintağlı kabak sote,ev yapımı yoğurt
akşam :zeytinyağlı kabak yemeği,maydanoz,roka

cumartesi
sabah:çırpılmış yumurta,zeytin,yeşillik(lahana,maydanoz,roka)
öğlen:yok (hafta sonu iki öğünüz biz)
akşam:bir bardak kefir üstüne nane zeytinyağı

pazarırasalı börek,bol yeşillik
öğlen de bir dilim daha yedim..
akşam yok
15 dk pilates topu üzerinde mekik

pırasalı börek:
4 dilim pırasa iki kaşık zeytinyağında güzelce sotelenir..

1 çay bardağı yoğurt
yarım çay bardağı zeytinyağı
iki yumurta
tuz karabiber pulbiber
1,5 su bardağı mısır unu
1 kabartma tozu

baharatlar sotelenen zeytinyağına atılır
yukarıdaki malzemeler karıştırılır pırasada soğuyunca içine dökülür karıştırılır..
önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dk da hazır..

normal bir börekten çok daha sağlıklısı ve lezizdi gerçekten ayda bir yapılabilecek sağlıklı bir toleredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…