- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.821
Hemen yaparım....Günaydınlar
Varsa bir çaresi ben de bileyim, malum emzirmeden dolayı göbeğime kadar sarktı göğüslerim
Elacım bütün gün karbonhidrat yemişsin farkında mısın? Tatlı da var maşallah yani.. Bu menüye ceza yazmak durumundayım. 40 puan cezaayvacicegi
Melitacım senin menü de fena hem mantı hem tatlı hiç diyet menüsü gibi değil. 60 puan ceza da sana yazıyorumayvacicegi
İlk sayfada spor tablomuz var, her sporun getirdiği puanı görebilirsin. 60 puanı tamamlayacak şekilde ekstra spor yapmanı bekliyoruz
Oh annenle güzel vakit geçir :)
Cuma bildirimlerini unutamadığın sürece gerisini hoş görürüz :)
Bende varım.....Ben her türlü varimm canimm hedefi tutturana kadar durmakk yokk..
Sahol cnm bnmBeyazOrkidem seni izne ayırdım. Mezuniyet henüz hak edemiyorsun. 59 olduğunda olabilir sen yine burada kal, 59'a inince listeye sokar mezun ederim.
@Pembis Hayaller seni de bu hafta listeye aldım. 2 ay boyunca izin hakkın yok ona göre :)
Aa ben bu mesajı atlamışım başınız sağ olsun, kim vefat etti tanıdık mı akraba mı?Gunaydinlar biz mersine gidiyoruz şuan cenaze varmış
Senin patlıcanlı yumurta meşhur olduBugünkü menü mü de yazayım
Sabah
Yumurtali patlican
Menemen
Peynir
Öğle
Tatli yaptim yulaf ezmesi süt kakao ve 2 kayısı dan onu yedim
Akşam
Menemen
Su 2 bucuk olur
Spor yok
ayvacicegi morordek
SüpersinnBende varım.....
Aynen bi deniyim dedimm dw kurutulmuş patlicanla acı oldu yaAa ben bu mesajı atlamışım başınız sağ olsun, kim vefat etti tanıdık mı akraba mı?
Senin patlıcanlı yumurta meşhur olduHmavidag
Ben de hala denemedim ama acı olur mu diye düşünmüyor değilim :) taze patlıcandan yapıp acımasın diye de tuzlu suda bekletmek mi lazım ki acaba?Aynen bi deniyim dedimm dw kurutulmuş patlicanla acı oldu ya
Aynenn tuzlu suyla acisi alinsa güzel olur.. aslinda yumrtaya bulayip kizartinca da cok guzel oluyor ama bol yağ li olur ben 1 kaşık falan koydum yağıBen de hala denemedim ama acı olur mu diye düşünmüyor değilim :) taze patlıcandan yapıp acımasın diye de tuzlu suda bekletmek mi lazım ki acaba?
Meşhur olsun kaptaniçem baya sağlıklı ve guzel oooh mevsiminde geliyor sende denersin artik:)Aa ben bu mesajı atlamışım başınız sağ olsun, kim vefat etti tanıdık mı akraba mı?
Senin patlıcanlı yumurta meşhur olduHmavidag
Ya beğenmezsem diye korkuyorum ondan denemiyorum :) hala hayal edemiyorum çünkü nasıl bi sey olacağını. Patlıcanı da yumurtayı da çok seviyorum, bunu beğenmeyip ikisinden birine soğursam diye :) benimki de iş değil di miMeşhur olsun kaptaniçem baya sağlıklı ve guzel oooh mevsiminde geliyor sende denersin artik:)
Yoo gayet mantıklı :)Ya beğenmezsem diye korkuyorum ondan denemiyorum :) hala hayal edemiyorum çünkü nasıl bi sey olacağını. Patlıcanı da yumurtayı da çok seviyorum, bunu beğenmeyip ikisinden birine soğursam diye :) benimki de iş değil di mi
Yaa o patlıcanlı benim kV kurutmadan acısını alıyor hanımlar aklınızda olsun benda daha bu sene öğrendim kurutmadan önce alınırsa acısıAynen bi deniyim dedimm dw kurutulmuş patlicanla acı oldu ya
Ahahaha kız bi yk keşke ne keşkekse eğer ben onu keşke anladım valla gece gece ne güldüm ne kaçamağı da bu keşke demiş diyeİyi geceler Menum
Kahve
Sabah: 2 çay
2 yumurtadan omlet
Yarım salatalık Yarım domates
Kibrit kutusu beyaz peynir
7 zeytin
Dereotu maydanoz
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş
Ogle:bi avuç kuruyemis
Aksamdisaridaydik )
Et cokertme 1 dilim ekmek kadar çörek otlu pide ekmeği
Ayran
1yk ezme 1yk keşke
Su:2lt
Spor 1 saat yürüdük ama gezinti şeklinde sayilmasada huzur veriyor:)
morordek ayvacicegi parkbyull
Benim kayinvalidem hayatta uğraşmaz:))Yaa o patlıcanlı benim kV kurutmadan acısını alıyor hanımlar aklınızda olsun benda daha bu sene öğrendim kurutmadan önce alınırsa acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?