Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar dün kaçamaklı bir gündü yine son olur inşallah doğum günü de vardı...300 ip atladım. pazar için cezamı bekliyorum. alışma dönemim. daha önce bireysel açılan bir topikte zayıflamaya çalışmıştim. burası çok düzenli ve özverili bir yer...çok şekersiniz inşallah... güzel olur herşey

Günaydınlar güzel haftalar dilerim:) Harika bir haftasonu idi.
uyanır uyanmaz zencefil limonlu sıcak su
cumartesi sabah salatalık beyaz peynir ve ceviz
öğlen 1,5 portakal
akşam 2 baget tavuk az brokoli haşlama
gece zencefil zerdeçal tarçınlı ev yapımı yoğurt

pazar sabahı 2 yumurta ve lor peynirli omlet
öğlen levrek salata(3 adet kalamar tek kaçamağım)
arada 1 elma
akşam yoğurt karışımı

Gece yediğim yoğurt çok kaliteli uyumamı ver erken kalkmamı sağlıyor.Cildime de çok çok iyi geldi

gün içinde tarçın ve limonum vazgeçilmezim.

Sevgiler herkese:)

Akşam için biraz ceza yazalım sanki çökertmede muhtemelen patates kızartması da vardı değil mi ? :)
30 puan ceza ayvacicegi
Yoo gayet mantıklı :)
Patlıcan önce dograyip tuzlu suda brkletiyorum onu unutmaz san güzel olur kaptanım üzerine kaşar koyarsanız enfes olur sen güven bana :)
Tamam güveniyorum o zaman evde oldugum müsait bir zamanda patlıcanların da acısını alarak deneyeceğim umarım ki :)
Sabah az yemişsin bile hatta. Kahvaltılarına yumurta ekle bence, peynir de olabilir. Protein neticede hem tok tutar :)
Kaçamaklı diye menü yazmadın sanırım, o yüzden ben de kafadan bi ceza yazayım :)
50 puan ceza ayvacicegi
Gayet güzel menüler tebrik ederim :)

Çok teşekkürler:) hepsini de çok keyifli tüketiyorum en güzel tarafı hiç mide açlığı ve göz açlığı hissetmiyorum:)sevgiler

Ahahaha kız bi yk keşke ne keşkekse eğer ben onu keşke anladım valla gece gece ne güldüm ne kaçamağı da bu keşke demiş diye şifa olsun, p tesi tartında eksiler bekliyorum
dur daha bu tel benim neleri nasıl değiştiriyor daha ne gülersin sen:) Evet keşke ti canım :)
+400 um uyuyamadıgim için ama:)
Benim kayinvalidem hayatta uğraşmaz:))
Benimki de ilk yıllar uğraşıyor du poşet poşet verirdi şimdi kendine kadar anca yapıyor yaş ilerledi ondan galiba yalnız zor bu işler ya
Şimdi kaptanım benim kafa bozuk ondan dışarı çıkardı eşim büyük ihtimal iyi de geldi hiç bişey yiyesim gelmiyordu bi yemekte rahatlamis tim. Evet patates için yaz cezayı eve gelince beni tekrar bi Efkar bastı pek uyuyamiyorum bu kafada yk en 5 gibi uyudum zaten uyuyabilmek için 1 duble rakı da attım ona da bi ceza yazabilirsin. Diyeti 1 kadeh şarap bozmaz çünkü ama o evde yoktu.:)

Ödemmi topluyor acaba bünyen? Bitki çayları tüketsen hergün birazda baharatlı bişeyler yesen, pulbiberli yoğurt gibi ❤
Şerefe, 2 duble de ben attım dün alkolde artı getirebilir bu arada :/

Yedim aslında kaptanim yazmayi unutmuşum siz söyleyince aklima geldi 1 buçuk bol baharatlı haslanmis yumurta yedim. Genelde haslanmis yiyorum zaten. Peynir hiç sevmiyorum

Ödemmi topluyor acaba bünyen? Bitki çayları tüketsen hergün birazda baharatlı bişeyler yesen, pulbiberli yoğurt gibi ❤
Şerefe, 2 duble de ben attım dün alkolde artı getirebilir bu arada :/
Benim bünyeyi cozebilecegim yok daha canim:) cumaya topları ama inşallah.
Bak ya ayarlasaniz beraber atarmisiz:)
Bide bence ennn büyük sorun popisi kaldırıp ta spor yapmamam. Hep spor katsayı hemde Yeşilçay şu 65 sinirimi geçerim de tembel vücut tembel kafada bulunuyor iste:)

Ben yarın güzel bir detoks yapmak istiyorum cuma gününe güzel bir eksi ile girmek için:)haftasonu küçük bir tatil yapacağım tatil kaçamağı için de bir ön hazırlık olur:) yarın hiç katı birşey yemeyeceğim sadece sıvı :)umarım faydalı olur ve çarşamba sabahı güzel haberi sizinle paylaşırım:)

selamlar
morordek ayvacicegi parkbyull
Pazar günü de kahvaltı güzel başlasada
Bütün gün dışarıda olduğum için karbonhidrat ağırlıklı oldu trafik çok zamanımı aldı sporda yok

Eklentiler

• DSC_1783.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 38
Beraber de atarız bi gün vaktin mi olmuyor canım sporu neden aksatıyorsun? Sporsuz çok zor :/

Sen kafanı dağıtmış ol, ben de cezamı yazmış olayım o zaman :))
Evet karbonhidrat ağırlıklı olmuş gerçekten bi 30 puan da sana olsun, azıcık spor iyidir :) ayvacicegi

Herkes nerelerde ya, iki gündür bi sakinlik :)) neyse benim menü ekte :) toplam 1413 kalori
Su 2 lt
Spor
Leslie 20 dk
Jillian level 2
morordek parkbyull ayvacicegi

Eklentiler

• AD95EBE1-D069-4B55-93CA-4F37C591CDD9.webp
    25 KB · Görüntüleme: 26
  • 4234E7A3-755A-418C-97BF-038E9A31A7FB.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 28
  • BEC1185F-A2D4-499A-BDE5-E047C9E68017.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 27
Hmavidag madem konuştuk ben sporumu yapmaya gidiyorum, hadi sende bi Leslie 2 mile koy da yap şimdi işin gücün yoksa :)
Yeni gördüm canım tam o saatte pasami uyutuyorum.bi haftadır uyutuyorum yatağında 15 dkka sonra geliyor 1 saat kucağımda uyuyor yarın yapıcam canım söz :) cezam da var onuda halletmek lazim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…