Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar haftasonu giremedim hiç takıma neler yapıyorsunuz çok şey kaçırmadım inşallah . ben diyetimi hiç bozmadım . haftasonuda harika geçti bakalım bu cuma kaç kilo vermiş olurum hepbirlikte göreceğiz . bugün yediklerime yoğurtta ekledim . sabah bir parça peynir . 1 kh . öğle 250 gram yoğurt 12 kh . akşamda yumurta ile geçiririm büyük ihtimalle bu hafta regl olacağım çok şiş hissediyorum kendimi çok korkuyorum kilo verememiş olursam diye inşallah veririm dua edin benim için geçmişi okuyup tekrar yazarım öpüyorum herkezi görüşmek üzere .

takyoncum canım başıın sağolsun . Anneciğinin mekanı cennet olsun . Rabbim sanada sabırlar versin .

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar

arkadaşlar gayet keyifliydim ama şimdi çok üzüldüm takyon için . ne zordur şimdi . Allah yardımcısı olsun sabır versin inşallah .

atçeken2005 canım geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin .

arkadaşlar bu hafta hızlanalım kilo verelim inşallh .amonracım ve shellycim diyet moduna girmeye davet ediyorum sizi

Merhaba arkadaşlar,

Haftasonu ben de giremedim. Haftaiçi tüm gün bilgisayar karşısında oturunca hiç açasım gelmiyor :)

Takyoncuğum, çok üzüldüm okuyunca.. Anneciğinin mekanı cennet olsun, Allah sana da sabırlar versin, umarım yakın zamanda kendini toparlarsın...

Haftasonum diyet açısından fena değildi, ufak kaçamaklarım oldu ama hiç yazmamayım :) Bugün süper bir başlangıç yaptım. Menüm şöyle:

Sabah: 1 kase nesfit (yağsız süt ile)
Öğle: 1 kase salata, 1 kase çorba, 1 bardak ayran
Ara: 1 türk kahvesi, 1 dilim kepekli etimek

Şimdi bir ara daha yapıp 150 gram yoğurt yiyeceğim.

selam kızlar ben hala toparlayamadım kendimi
rejimdeyim havası kalmadı ben de kendimi nasıl toplucam bilmiyorum
dış görev tüm düzenimi alt üst etti
akşama kadar bişey yiyemiyorum akşamda yatana kadar
az ondan az bundan derken
bu hafta kendimden umudum yok
tek tesellim belki koşturmacadan yorgunluktan
biraz olsun kalori kaybetmişimdir
gerçi bugün daha haftanın başı ama
ben de acayip bi demorolize durumu var

Aynı dilekleri biz de paylaşıyoruz takyoncum için. Allah sabrını versin.
Size de teşekkür ederiz

Bugünkü menümü yazıyorum;
Sabah: 1 dilim kepek ekm, 1 yumurta, 1 kk penir, 3 zeytin

ara: 1 mandalina

öğle: çorba, 6-7 kaşık sebze (yağlıydı), yarım ayran

ara: 150 kalorilik diyet çikolata

Akşam: 1 kase yağsız çorba, 5 kaşık sebze (yağsız), 1,5 dilim kepek ekm., yeşillik.

Gece de çay yada kahve içebilirim. Pek niyetim yok ama belki meyve yerim. Bu cumaya çok sıkı hazırlanalım, bize bir motive kaynağı lazım arkadaşlar biraz sıkalım kendimizi, yeniden moda girelim hep beraber.

1,5 saat boyunca sporumu yaptım çook yoruldum ama içim rahat. Umarım menüm yarın daha iyi olur.

herkese tekrar merhabalar
takım biraz canlanmış gibi, sevindim buna :)
bugün yediklerim
sabah 1 kase nesfiit
öğle 1 elma, çeyrekten az kaşarlı tost
akşama kadar 4 çay, 1 orta türk kahvesi
akşam yarım kase çorba, yarım dilim ekmek, dışarıda yemiştim yemeği, arkadaş ikram edince 3 lokma adana ve biraz lavaş yedim, biraz da mezelerden tattım
şimdi de 3 tane incir yedim içine ceviz koyup ama yemeğin üzerinden 3.5 saat geçmişti

canım başın sağolsun. çok canım sıkıldı.bir hevesle girmiştim siteye. ben de bu akşam geldim arkadaşlar.

arkadaşlar bugün canım birşey yazmak istemedi. ben ankaradan geldim. artık bol bol görüşürüz.bu forumuda hiç anlayamadım:84:

Günaydınlar takımcım

Dünkü menümü hiç bozmadım sayılır, akşam yemeği yemedim kuzenime doğumgünü sürprizi yaptık, yarım dilim pasta yedim.. Çok hafifti şansıma..

Tartıda da cumadan bu yana oynamalar var cumaya umutluyum..

Bundan sonra gerçekten çok dikkat edeceğim çünkü ofisteki yakın arkadaşım da diyete girdi beraber karar veriyoruz ne yiyeceğimize. Sizin desteğinizle beraber ikisi bana çok iyi gelecek

Hadi bakalım cumaya çok az kaldı şu 3 gün dikkat edersek motivasyonumuz geri gelecek eminim

Bence çok güzel olmuş adana yağlıdır ama azıcık yemişsin canım aifyet olsun

Bu da süper bir menü shellycim Benim bir arkadaşıma da diyetisyeni haftada 1 -2 gün ara öğünde çikolata veriyor.

Spor da mükemmel maşallah

günaydın takımcığım nasılsınız benim diyetim çok güzel gidiyor ama kendimi müthiş şiş hissediyorum cumayı merakla bekliyorum . tek sıkıntım su içememek masamda sıralı 4 küçük şişe var ancak 2 sini zorla içiyorum . bunuda aşacağım inşallah en kısa sürede çok su bol kilo vermek demek bunu unutmamalıyım . sabah peynirimi yedim . öğle yoğurt var yanımda 250 gr . akşamada evde bakacağım canım hangisini çekerse haftaya sebze ve meyve eklemek istiyorum diyetime . inşallah cumaya mutlu girerim . kilo veremezsem diyeti bozmaktan korkuyorum çünkü . hepinizi öpüyorum canlarım tekrar görüşmek üzere .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…