- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 643
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.681
hepinize teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun dua edin noolur dayanamıyorum ben bu çok ağır gerçekten çok ağır
günaydın arkadaşlar annemi kaybettim uzun bir süre giremiyeceğim kaptanlık görevimi bırakmak zorundayım bu şekilde hiçbir faydam olmaz buraya takımdanda bi süreliğine izinli görünmek istiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum
FERİHANCIM kaptanlık görevini çok iyi bir şekilde yapacağını biliyorum canım inşallah sen devam edersin şimdilik hoşçakalın kızlar hakkınızı helal edin
hepinize teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun dua edin noolur dayanamıyorum ben bu çok ağır gerçekten çok ağır
shelly, adigenisse, begüm bu hafta daha iyi olmalıyız kızlar
takyonu bide biz üzmeyelim
günaydın kardeşler, rabiacım söylemese bugün öğrenemezdim takyonumun acı kaybını.
söyleyecek söz bulamıyorum,acısını yürekten paylaşıyorum.
Allah'tan Anneciğine gani gani Rahmet,takyonumada sabırlar diliyorum,mekanı cennet olsun dilerim nur içinde yatsın.
ben fırsat buldukça buralarda olmaya çalışırım canlar. elimden geldiğince yardımcı olurum. hepinizi öpüyorum.
canım başın sağolsun. çok canım sıkıldı.bir hevesle girmiştim siteye. ben de bu akşam geldim arkadaşlar.günaydın arkadaşlar annemi kaybettim uzun bir süre giremiyeceğim kaptanlık görevimi bırakmak zorundayım bu şekilde hiçbir faydam olmaz buraya takımdanda bi süreliğine izinli görünmek istiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum
FERİHANCIM kaptanlık görevini çok iyi bir şekilde yapacağını biliyorum canım inşallah sen devam edersin şimdilik hoşçakalın kızlar hakkınızı helal edin
herkese tekrar merhabalar
takım biraz canlanmış gibi, sevindim buna :)
bugün yediklerim
sabah 1 kase nesfiit
öğle 1 elma, çeyrekten az kaşarlı tost
akşama kadar 4 çay, 1 orta türk kahvesi
akşam yarım kase çorba, yarım dilim ekmek, dışarıda yemiştim yemeği, arkadaş ikram edince 3 lokma adana ve biraz lavaş yedim, biraz da mezelerden tattım
şimdi de 3 tane incir yedim içine ceviz koyup ama yemeğin üzerinden 3.5 saat geçmişti
Bugünkü menümü yazıyorum;
Sabah: 1 dilim kepek ekm, 1 yumurta, 1 kk penir, 3 zeytin
ara: 1 mandalina
öğle: çorba, 6-7 kaşık sebze (yağlıydı), yarım ayran
ara: 150 kalorilik diyet çikolata
Akşam: 1 kase yağsız çorba, 5 kaşık sebze (yağsız), 1,5 dilim kepek ekm., yeşillik.
Gece de çay yada kahve içebilirim. Pek niyetim yok ama belki meyve yerim. Bu cumaya çok sıkı hazırlanalım, bize bir motive kaynağı lazım arkadaşlar biraz sıkalım kendimizi, yeniden moda girelim hep beraber.
1,5 saat boyunca sporumu yaptım çook yoruldum ama içim rahat. Umarım menüm yarın daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?