- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.721
takyoncum biraz daha iyisindir umarım canım, allan gani gani sabır versin canım
sağol canım kaç gündür diazem vesaire vuruyorlar duygularım ruhum uyuştu resmen hiçbişey hissetmiyorum herşey bomboş sadece boşluk var esw cim şimdi tamamen düştüm bi anda kolum kanadım kırıldı sanki isyan etmiyorum diyorumki Rabbim senden geldik sana döneceğiz tamam onu aldın vallahi isyan etmiyorum ama onu aldığın gibi acısınıda al Rabbim diyorum ruhum daralıyor ya nesef alamıyorum ama acı insanlar için yaşıycaz mecburen belki bu kadar acıtmayacak ilerde ama hep orda olacak sızısı zaman diyorum sadece zaman
haklısın canım zaman herşeyin ilacı ama şimdi acın çok taze böyle hissetmen doğal, allah kimsenin başına vermesin, gerçekten çok zor
ama hayat devam ediyor, hayat sana bu acıyla yaşamayı da öğretecek, ya ne diyeceğimi de bilmiyorum canım, seni üzecek bişi söyledimse çok çok özür dilerim
herkese iyi akşamlar arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dileklerinizle ve dualarınızla yanımda oldunuz sağolun kızlar hepinizi öyle benimsemişimki bunları duymak huzur verdi bana hepinizden Allah razı olsun
bu arada ben yokken sağolsun ferihan ilgilenecek burayla ama kaptan olmayı kabul etmiyor işlerinin yoğunluğundan dolayı belki bilmiyosunuz ferihan bizim eski kaptanımızdır..kaptan olmayı istemedi o yüzden kaptan yardımcısı olarak kalmayı tercih etti yani 5. takım kaptan yardımcısı ferihandır arkadaşlar
adigenissecim sakın yanlış anlama canım ferihan daha tecrübeli olduğu için bu şekilde oldu arkadaşım
hoş geldin cnm umarım tatilin güzel geçmiştir
senanaz hoşgeldin canım umarım tatilin güzel geçmiştir . bu hızla bu cuma senden güzel haberler duyarız inşallah . herkezden duyarız tabiki . hepimiz kilo veririz inşallah .
senanaz hoşgeldin
tartıda daha bir oynama olmadı henüz ama ben de spora başlayamadım bi türlü tatilden döndüğümden beri
bugün yedikleriim
sabah 1 kase nesfit, sonrasında 1 bardak 5i1yerde
az önce 1 elma
birazdan da 1 bardak yeşil çay içicem
herkese iyi akşamlar arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dileklerinizle ve dualarınızla yanımda oldunuz sağolun kızlar hepinizi öyle benimsemişimki bunları duymak huzur verdi bana hepinizden Allah razı olsun
bu arada ben yokken sağolsun ferihan ilgilenecek burayla ama kaptan olmayı kabul etmiyor işlerinin yoğunluğundan dolayı belki bilmiyosunuz ferihan bizim eski kaptanımızdır..kaptan olmayı istemedi o yüzden kaptan yardımcısı olarak kalmayı tercih etti yani 5. takım kaptan yardımcısı ferihandır arkadaşlar
adigenissecim sakın yanlış anlama canım ferihan daha tecrübeli olduğu için bu şekilde oldu arkadaşım
sağol canım kaç gündür diazem vesaire vuruyorlar duygularım ruhum uyuştu resmen hiçbişey hissetmiyorum herşey bomboş sadece boşluk var esw cim şimdi tamamen düştüm bi anda kolum kanadım kırıldı sanki isyan etmiyorum diyorumki Rabbim senden geldik sana döneceğiz tamam onu aldın vallahi isyan etmiyorum ama onu aldığın gibi acısınıda al Rabbim diyorum ruhum daralıyor ya nesef alamıyorum ama acı insanlar için yaşıycaz mecburen belki bu kadar acıtmayacak ilerde ama hep orda olacak sızısı zaman diyorum sadece zaman
Günaydın sevgili arkadaşlarım..
dDünkü menümü yazamadım, yediklerim şöyle:
sabah: 1 kase nesfit, yağsız süt
Öğle: 1 kase çorba, az salata, 1 kase haşlanmış sebze
Ara: 200 gram haşlanmış brokoli, 150 gram yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, yarım dolma
Bu hafta umutluyum, sanırım bayram fazlalıkları gidiyor
BU sabah da 1 elma yedim evden çıkarken, şimdi de 1 kupa çabuk çorba içiyorum. Öğleye kadar çok acıkırsam ufak bir porsiyon nesfit yerim..
Senanazcım hoşgeldin, tatilin güzel geçmiştir umarım
kimsecikler yok bu arada. neyse saati de gördüm bu arada
Günaydın sevgili arkadaşlarım..
dDünkü menümü yazamadım, yediklerim şöyle:
sabah: 1 kase nesfit, yağsız süt
Öğle: 1 kase çorba, az salata, 1 kase haşlanmış sebze
Ara: 200 gram haşlanmış brokoli, 150 gram yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, yarım dolma
Bu hafta umutluyum, sanırım bayram fazlalıkları gidiyor
BU sabah da 1 elma yedim evden çıkarken, şimdi de 1 kupa çabuk çorba içiyorum. Öğleye kadar çok acıkırsam ufak bir porsiyon nesfit yerim..
Senanazcım hoşgeldin, tatilin güzel geçmiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?