Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi akşamlar arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dileklerinizle ve dualarınızla yanımda oldunuz sağolun kızlar hepinizi öyle benimsemişimki bunları duymak huzur verdi bana hepinizden Allah razı olsun

bu arada ben yokken sağolsun ferihan ilgilenecek burayla ama kaptan olmayı kabul etmiyor işlerinin yoğunluğundan dolayı belki bilmiyosunuz ferihan bizim eski kaptanımızdır..kaptan olmayı istemedi o yüzden kaptan yardımcısı olarak kalmayı tercih etti yani 5. takım kaptan yardımcısı ferihandır arkadaşlar
adigenissecim sakın yanlış anlama canım ferihan daha tecrübeli olduğu için bu şekilde oldu arkadaşım

takyoncum biraz daha iyisindir umarım canım, allan gani gani sabır versin canım

sağol canım kaç gündür diazem vesaire vuruyorlar duygularım ruhum uyuştu resmen hiçbişey hissetmiyorum herşey bomboş sadece boşluk var esw cim şimdi tamamen düştüm bi anda kolum kanadım kırıldı sanki isyan etmiyorum diyorumki Rabbim senden geldik sana döneceğiz tamam onu aldın vallahi isyan etmiyorum ama onu aldığın gibi acısınıda al Rabbim diyorum ruhum daralıyor ya nesef alamıyorum ama acı insanlar için yaşıycaz mecburen belki bu kadar acıtmayacak ilerde ama hep orda olacak sızısı zaman diyorum sadece zaman

haklısın canım zaman herşeyin ilacı ama şimdi acın çok taze böyle hissetmen doğal, allah kimsenin başına vermesin, gerçekten çok zor
ama hayat devam ediyor, hayat sana bu acıyla yaşamayı da öğretecek, ya ne diyeceğimi de bilmiyorum canım, seni üzecek bişi söyledimse çok çok özür dilerim

hayır canım asla sende haklısın acıyla yaşamayı öğrenmek zorundayız Allah razı olsun arkadaşım sağol ben şimdi müsadeni istiyorum bütün arkadaşlara sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum hayırlı akşamlar

canım biz de seni özledik Acın daha çok taze, tabii ki her zaman içinde olacak ama şimdiki yoğunluğuyla değil. Hepimiz öleceğiz hepimizin dönüşü oraya. Allah ahirette kavuştursun inşallah.

Bugünki menümü yazıyorum;

sabah: 1 yumurta, yarım dilim kepek ekm.
ara: 2 küçük elma
öğle: çorba, patates yemeği (susuz), bikaç çatal erişte
akşam: bir parça haşhaşlı ekmek, 1 kase az yağlı çorba, 1 dilim kepek ekmeği

gece: yarım ayva, sütlü nescafe

dün sporda çok yorulmuşum bugün gidemedim malesef. Artık yarına yapıcam. vücudu dinlendirmek lazım.

herkese güzel bir gün diliyorum şimdiden sevgiler

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada menüleriniz çok güzel. Umarım cumaya kadar böyle devam ederiz :)

Cumaya kadar tartıları şaşırtalım kızlar :92:

takım arkadaşlarım herkese merhaba. bugün giremedim.fırsat olmadı çocuklardan.bu hafta iznim devam ediyor. ama çocuklar beni çıldırtıyor anlayacağınız takyona da canım çok sıkıldı. bu forumda hangi saatte kim ne yazmış anlayamadım. bana yardımcı olursanız sevinirim.bu arada menümü yazayım sabah 1kk peynir 1 yumurta ve bolca domates yedim. öğlen kızıma yaptığım sebze çorbasından içtim ekmeksiz. akşam bol etli nohut yedim bir tabak.yanında da bol yeşillik içeren salata yedim. bayram da ipin ucu kaçtı farkındayımama iş işten geçti. bu hafta ara ara girmeye çalışacağım. evde olunca bizim çocuklardan zaman olmuyor:84::84:yavaş yavaş bu forumu da öğrenirim inşallah. hepinizi

hoşbulduk hayatım

takyoncuğum tel den konuşmak isterim arkadaşım bir sakıncası yoksa. uygun bir saatte.

Günaydın sevgili arkadaşlarım..

dDünkü menümü yazamadım, yediklerim şöyle:

sabah: 1 kase nesfit, yağsız süt
Öğle: 1 kase çorba, az salata, 1 kase haşlanmış sebze
Ara: 200 gram haşlanmış brokoli, 150 gram yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, yarım dolma

Bu hafta umutluyum, sanırım bayram fazlalıkları gidiyor

BU sabah da 1 elma yedim evden çıkarken, şimdi de 1 kupa çabuk çorba içiyorum. Öğleye kadar çok acıkırsam ufak bir porsiyon nesfit yerim..

Senanazcım hoşgeldin, tatilin güzel geçmiştir umarım

haklısın canım kolay değil ama rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler inş öteki dünyada kavuşursun allah mekenını cennet eylesin sanada sabır versin

günaydınnnnn
ebrehecim nasılsın cnm menün gayet güzel istekli ve arzulu olmanı kutluyorum cnm inş bu hafta kilolar gider

ebrehecim mönüm süper valla,tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…