Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hepinize teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun dua edin noolur dayanamıyorum ben bu çok ağır gerçekten çok ağır

başın sağolsun canım Allah sabır versin ne diyebilirim Allah öteki dünyada ayırmasın inşaallah Allaha emanet ol

Günaydın kızlar nasılsınız bu gün keyifliydim taki takyonun mesajını okuyana kadar Allah sabır versin

kızlar ben sabah 1 tost ve 2 çay içtim öğlen de
bamya ve salata yiyeceğim
ikindine bir havuç akşama da hiç bir şey yemeyeceğim inş
şimdi biraz egzersiz yapacağım

kızlar neredesiniz yaa?

canım burdayız , güzel bir hafta diliyorum herkese. . .

Hafta sonu ne yazık ki diyet adına hiç iyi geçmedi, yaptığım tek olumlu şey, gece yatmadan önce 40 dakika minder hareketleri yapmak oldu.

Sabahki menüm: 1 dilim kepek ekm, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin.

Ara: 1 mandalina ve şekersiz çay aralarda içiyorum hep.

Cumaya az kaldı :) günler göz açıp kapayıncaya kadar geçeR!!!

Günün sloganı;

HAYATINA HAREKET KAT , DURMA, KALK ŞİMDİ! BAHANE YOK! YÜRÜ, DANSET , MEKİK ÇEK :)

Daha iyi hissedeceksin . . .

günaydınn kızlar,iyi haftalar herkese.Geçmişi okumak ne kısa sürdü böyle,eskiden ölemiydi Bayramdan beri hala toparlanamadık valla.nazar değdi bize.

canım haklısın ama toparlanıcaz inşallah, çıkışımızı bu cuma yapıcaz. İnternete girebilenler her öğününü yazsın bence çünkü siteye daha sık girersek daha çok motive oluruz

hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun dua edin noolur dayanamıyorum ben bu çok ağır gerçekten çok ağır

canım benim hep dua ederiz yeterki sen iyi ol.ama ne desek boş ana bu kolay değil.senin en büyük ilacın zaman olucak

takyoncum canım allah sabır versin, gerçekten çok zsor, allah kimsenin başına vermesin, bol bol dua et canım, belki dayanmana yardımcı olur, biz buradayız, elimizden geldiğince destek oluruz sana

shelly, adigenisse, begüm bu hafta daha iyi olmalıyız kızlar
takyonu bide biz üzmeyelim

Canım menün gayet güzel, akşama da çok acıkmazsın umarım

valla acıksamda en fazla meyve yiyeceğim çünkü akşam 5 den sonra yemek yemek çok zararlı bir tanıdık sadece akşam yemeklerini keserek 75 'den 60 kiloya düşmüş sabah ve öğle ise az ama dengeli yemiş bakalım mantıklı geldi bana

günaydın kardeşler, rabiacım söylemese bugün öğrenemezdim takyonumun acı kaybını.
söyleyecek söz bulamıyorum,acısını yürekten paylaşıyorum.
Allah'tan Anneciğine gani gani Rahmet,takyonumada sabırlar diliyorum,mekanı cennet olsun dilerim nur içinde yatsın.

ben fırsat buldukça buralarda olmaya çalışırım canlar. elimden geldiğince yardımcı olurum. hepinizi öpüyorum.

canım tarçın gerçekten faydalı mı kilo konusunda çörekotu ve tarçını hayatıma eklemeyi düşünüyorum da

bana bu şekilde yememi doktorum tavsiye etmişti canım,şekeri dengeliyormuş.sade yopurt tan daha iyi olduğunu ve böyle yememi söylemişti.tadıda çok hoş tatlı ihtiyacınıda dengeliyor.denemeni öneririm

bizde seni burda görmeyi isteriz.hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…