- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.661
başın sağolsun canım Allah sabır versin ne diyebilirim Allah öteki dünyada ayırmasıngünaydın arkadaşlar annemi kaybettim uzun bir süre giremiyeceğim kaptanlık görevimi bırakmak zorundayım bu şekilde hiçbir faydam olmaz buraya takımdanda bi süreliğine izinli görünmek istiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum
FERİHANCIM kaptanlık görevini çok iyi bir şekilde yapacağını biliyorum canım inşallah sen devam edersin şimdilik hoşçakalın kızlar hakkınızı helal edin
hepinize teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun dua edin noolur dayanamıyorum ben bu çok ağır gerçekten çok ağır
kızlar neredesiniz yaa?
kızlar ben sabah 1 tost ve 2 çay içtim öğlen de
bamya ve salata yiyeceğim
ikindine bir havuç akşama da hiç bir şey yemeyeceğim inş
şimdi biraz egzersiz yapacağım
günaydınn kızlar,iyi haftalar herkese.Geçmişi okumak ne kısa sürdü böyle,eskiden ölemiydiBayramdan beri hala toparlanamadık valla.nazar değdi bize.
hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun dua edin noolur dayanamıyorum ben bu çok ağır gerçekten çok ağır
sadece ikimiz varız yine
takyon da yok şimdi, nasıl toparlanıcaz bilmiyorum
Canım menün gayet güzel, akşama da çok acıkmazsın umarım
canım tarçın gerçekten faydalı mı kilo konusunda çörekotu ve tarçını hayatıma eklemeyi düşünüyorum daara öğün olarakta
tarçınlı yoğurt yiyiyorum şimdi kızlar
canım tarçın gerçekten faydalı mı kilo konusunda çörekotu ve tarçını hayatıma eklemeyi düşünüyorum da
günaydın kardeşler, rabiacım söylemese bugün öğrenemezdim takyonumun acı kaybını.
söyleyecek söz bulamıyorum,acısını yürekten paylaşıyorum.
Allah'tan Anneciğine gani gani Rahmet,takyonumada sabırlar diliyorum,mekanı cennet olsun dilerim nur içinde yatsın.
ben fırsat buldukça buralarda olmaya çalışırım canlar. elimden geldiğince yardımcı olurum. hepinizi öpüyorum.
shelly, adigenisse, begüm bu hafta daha iyi olmalıyız kızlar
takyonu bide biz üzmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?