Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Shelly bende tebrik ederim canım.azmin süper.darısı hepimizin başına.ama bencede haftaya herkes azmedip güzel kilolar vericek kızlarrr

begümcüm sağolasın, umarım böyle devam eder. Az da olsa her hafta azalmak zorundayız :) haftaya iyi bir sonuç alabilmemiz için bugünden itibaren hiç bir öğünü abartmadan dikkatli davranmamız lazım.

Canım başın sağolsun, Allah rahmet eylesin. Rabbim sana da sabırlar versin, çok üzüldüm gerçekten umarım en kısa zamanda gelirsin.

begümcüm sağolasın, umarım böyle devam eder. Az da olsa her hafta azalmak zorundayız :) haftaya iyi bir sonuç alabilmemiz için bugünden itibaren hiç bir öğünü abartmadan dikkatli davranmamız lazım.

doğru söylüyosun canım.işte şu kaçamaklar olmasa arada süper olucak ama.bide hafta sonu geldi yine

canım başın sağolsun anneciğinin mekanı cennet olsun
allah sana ve yakınlarına sabır versin çok üzüldüm

off sen en azından spor yapıyosun
ben koca totomu kaldırmaya üşeniyorum
nolcam böyle bilmiyorum

slm kızlar 2 gündür siteye giremiyorum sağlık problemlerim vardı kusura bakmayın ferihancım evet canım kilom aynı yani ne verebildim ne aldım yalnız kızlar ben asıl diyetime pazartesi başlıcam onun için menümü pzt yazcam çünki şu aralar hep atıştırmayla geçiriyorum kızım biraz rahatszlandı:2::2: onunla ilgileniyorum lütfen kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelecem herkese iyi akşamlar

canım çok geçmiş olsun hem sana hem kızına. Allah acil şifalar versin.

takyoncum canım başın sağolsun, annene allah rahmet eylesin, çok üzüldüm gerçekten, 2 gündür yeni girebildim foruma yeni gördüm mesajını da, diyecek başka bişi de bulamıyorum canım

cnm başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm umarım en kısa zamanda aramıza gelirsin senin yokluğun belli olur bilirsin sağlıcakl kal

herkesler nerede yaa?
arkadaşlar takım hala toparlanamadı sanki, fazla paylaşım da yapılmıyor gibi ya da bana mı öyle geliyor?

günaydın kızlar
nasılsınız?geçen hafta sınav haftamdı.her gün 2 vize yoğun ve yorgundum.gelemedim sizleri ihmal ettim kusura bakmayın.shelly den başka kilo verebilen olmamış.takımın heyecanı hırsı gitmiş üzüldüm.inşallah haftaya dereceye gireriz.ben şuan kayısılı form çayımla güne başladım.hepinize bol kilo verebileceğimiz incecik bi hafta diliyorumm.esen kalınn=)
hepinizi öpüyorum.her gün uğrayıp ne yediğimi yazcam inşallah.görüşürüz

Son düzenleme:
takyoncum başın sağolsun canım Allah sabırlar versin.mekanı cennet olsun inşallah.umarım en yakın zamanda dönebilirsin aramıza..

günaydın sevgili takımım, hepimiz için iyi bir hafta olur umarım :)
1 kase nesfitle kahvaltımı yaptım, şimdi de 5i1yerdemi içicem

günaydınn kızlar,iyi haftalar herkese.Geçmişi okumak ne kısa sürdü böyle,eskiden ölemiydi Bayramdan beri hala toparlanamadık valla.nazar değdi bize.

sabah ki menüm

1,5 dilim kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir
domates salatalık biber
açık 2 fincan çay

begümcüm günaydın, kahvaltın gayet güzel olmuş
haklısın walla nazar değdi bize, bayram öncesi yazılanlara yetişemezdim bazen ama şimdi yazasım bile gelmiyor açıkçası, kimse olmuyor çünkü genelde
artık bi toparlansak çok iyi olacak, hevesim de kalmıyor wallahi

aynen öle valla esw cim.önceden yazılanlara yetişemezdim,şimdi yarım saatte bi bakıyom yok yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…