- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.641
shellycim tebrik ederim canım, takımda kilo veren bir tek varsın, nazar boncuğu oldun wallahi
Shelly bende tebrik ederim canım.azmin süper.darısı hepimizin başına.ama bencede haftaya herkes azmedip güzel kilolar vericek kızlarrr
günaydın arkadaşlar annemi kaybettim uzun bir süre giremiyeceğim kaptanlık görevimi bırakmak zorundayım bu şekilde hiçbir faydam olmaz buraya takımdanda bi süreliğine izinli görünmek istiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum
FERİHANCIM kaptanlık görevini çok iyi bir şekilde yapacağını biliyorum canım inşallah sen devam edersin şimdilik hoşçakalın kızlar hakkınızı helal edin
begümcüm sağolasın, umarım böyle devam eder. Az da olsa her hafta azalmak zorundayız :) haftaya iyi bir sonuç alabilmemiz için bugünden itibaren hiç bir öğünü abartmadan dikkatli davranmamız lazım.
günaydın arkadaşlar annemi kaybettim uzun bir süre giremiyeceğim kaptanlık görevimi bırakmak zorundayım bu şekilde hiçbir faydam olmaz buraya takımdanda bi süreliğine izinli görünmek istiyorum ne zaman dönerim bilmiyorum
FERİHANCIM kaptanlık görevini çok iyi bir şekilde yapacağını biliyorum canım inşallah sen devam edersin şimdilik hoşçakalın kızlar hakkınızı helal edin
amonracım şükür yalnız değilmişim. Ben de aynıyım. Bayramdaki o hırsım şimdi gittibu hafta hergün spor yaparak yediklerimi daha da azaltmayı düşünüyorum. nasıl adapte olucaz şimdi korkuyorum yoksa bundan daha çok kilo veremem mi diye.
slm kızlar 2 gündür siteye giremiyorum sağlık problemlerim vardı kusura bakmayın ferihancım evet canım kilom aynı yani ne verebildim ne aldım yalnız kızlar ben asıl diyetime pazartesi başlıcam onun için menümü pzt yazcam çünki şu aralar hep atıştırmayla geçiriyorum kızım biraz rahatszlandı:2::2: onunla ilgileniyorum lütfen kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelecem herkese iyi akşamlar
begümcüm günaydın, kahvaltın gayet güzel olmuş
haklısın walla nazar değdi bize, bayram öncesi yazılanlara yetişemezdim bazen ama şimdi yazasım bile gelmiyor açıkçası, kimse olmuyor çünkü genelde
artık bi toparlansak çok iyi olacak, hevesim de kalmıyor wallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?