- 23 Mart 2016
- 30.612
- 91.550
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.861
Çarşambadan beri minimum 1 saat spor yapıyorum menüm ortada zaten aşırı bir şey yok gram kilo gitmedi daha ilk hafta 2 gün sonra regli umarım ondandır yoksa sinir oldum valla ://////Buyrun yeni haftada bilgilerimizi tazeleyelimDiyet Yapanlar İçin Birkaç Öneri
Zayıflayan hanımlarımıza ve beylerimize birkaç önerim var :) Bunlar benim kişisel tecrübelerim, araştırmalarım ve bilgilerim. ...bayvebayanbilmis.blogspot.com
Uyku?Çarşambadan beri minimum 1 saat spor yapıyorum menüm ortada zaten aşırı bir şey yok gram kilo gitmedi daha ilk hafta 2 gün sonra regli umarım ondandır yoksa sinir oldum valla ://////
Uyku bu hafta çok çok kötü toplam 5 6 saat oda bölük pörçük ondan sanırım kilo gitmiyor
Moral bozmak yok canım. Olacak. Özel durumun geçince fazlasıyla düşecek kilon.Çarşambadan beri minimum 1 saat spor yapıyorum menüm ortada zaten aşırı bir şey yok gram kilo gitmedi daha ilk hafta 2 gün sonra regli umarım ondandır yoksa sinir oldum valla ://////
İnş bakalım diyette olmak çaba sarf etmek bile iyi geliyor şuanMoral bozmak yok canım. Olacak. Özel durumun geçince fazlasıyla düşecek kilon.
Hic motivasyonunuzu bozmayın bence bi anda fazlaca gider bazen öyle oluyo gitmiyo gitmiyo birden gidiyoÇarşambadan beri minimum 1 saat spor yapıyorum menüm ortada zaten aşırı bir şey yok gram kilo gitmedi daha ilk hafta 2 gün sonra regli umarım ondandır yoksa sinir oldum valla ://////
Yok canım bozmuyorum teşekkür ederim umarım öyle olur :)Hic motivasyonunuzu bozmayın bence bi anda fazlaca gider bazen öyle oluyo gitmiyo gitmiyo birden gidiyo
Kahvaltı
2 haş.yumurta.peynir 5 zeytin salata 2 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek 2 tane ceviz
Öğle
Küçük birkaç dilim karpuz 1 kase kdr mantı
Akşam
Patlıcan kebabı (fırında köfteli ve yağsız) 2 bardak ayran
Günlük en az 10 bin adıma a uyyuorum kendi ev içi hareket etmelerim hariç yürüyüş yapıyorum birkaç gündür bozdum menuleri hazır ne varsa el altı onu yiyorum farkındayım bebeler hasta ben gergin yorgun☹ kendime gelmeliyim acilllllMantı mı
A canım ne ettin sen yapma etme spor var mı ?
Merhaba canım hoşgeldin :)Merhabaa ben geldiim.
Sizle beraber zayıflayıp hayallerime kavuşmak istiyorum
Anladım canım sağlık olsun toparlarsın senGünlük en az 10 bin adıma a uyyuorum kendi ev içi hareket etmelerim hariç yürüyüş yapıyorum birkaç gündür bozdum menuleri hazır ne varsa el altı onu yiyorum farkındayım bebeler hasta ben gergin yorgun☹ kendime gelmeliyim acilllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?