- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.881
canım ankarada cevizlideredeyim ama bahçe gölbaşında gökçehöyük köyü yakındarındaAy ne tatlısınızNeredesiniz kaptanım siz ? :)
geçmiş olsun canım kızına şimdi durumu nasılBugünkü menümtoplight melita09
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 2 zeytin
- Çocuklardan artan 1 ince krep
- Yeşil çay
- Domates
Akşam
- 1 avuç kuru üzüm
- 1 kupa neskafe
2, 5 lt su
- 4 köfte
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Birkaç tane çubuk kraker
Spor yok
Büyük kızım hastalandı. Doktora filan gittik Öğle zayıf oldu akşam da fazla. Krakerleri küçük kızım zorla yedirdi. Spor da yapamadım ama 2 dk durmadım vallahi. Çok yorucu bi gündü
çok yoruvu ama çok keyifli pazıları ve kabakları bu hafta pişireceğimOh maşallah semizotu nane patlıcan ne ararsan var allah bereket versin
Tam diyete de uygun
Sendemi terazi sin kaptanım
maşallah sana emnis cimHaydi hanımlar sizleri piste davet ediyorum :))) müsait olanlar buyursun 3 5 mekik biraz hoplama zıplama:))
Eki Görüntüle 2286029
aynı hatun mu bu yaaa dövmeler aynı yerde ama
hoşgeldin tatlım hep birlikte ulaşacağız hayallerimizeMerhabaa ben geldiim.
Sizle beraber zayıflayıp hayallerime kavuşmak istiyorum
Hoş buldum canımm inşaAllahhoşgeldin tatlım hep birlikte ulaşacağız hayallerimize
Merhabaa hoş buldummMerhaba canım hoşgeldin :)
1.sayfamızdaki kuralları okudum kabul ettim diye yazar msıın genel bilgilerde var orada göz atmış olursun :)
hoşgeldin canım1. sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum.
Başlangıç kilomu cuma günü mü bildireceğim.
Hoş buldumm canımhoşgeldin canım
bugün belirt tatlım kayıtlara alalım1. sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum.
Başlangıç kilomu cuma günü mü bildireceğim.
hoşgeldin tatlım maşallah reglinin 1. günü bu kilo helal olsun sana tatlımhanımlar merhaba ben döndüm
morordek toplight ayvacicegi kaptaniçelerim
şimdi kızlar kim geldi gelmedi bakmadım yeni gelenler hoş geldi sefalar getirdi,ben deniz parkbyull 41 kilo vererek 5. takımdan 2 kere mezun oldum şu an menülerden sorumlu kaptan yardımcısıyım..
menülerinizi yazdıktan sonra beni eklerseniz yanlışlarınızı söyleyebilirim beraber daha düzgün bir yol bulabiliriz..
bu arada tatilden kilo almadan döndüm reglimin ilk günü 62,7 kg yim ..
Leyl-i-fer bu süreçte tek menü paylaşan sen oldun tebrik ederim öpüyorum gül cemalinden
hoşgeldin canım...iki gün annemlere gittim berbatım...sana helal olsun....bu arada akşamki içeceğin mükemmel gözüküyorduhanımlar merhaba ben döndüm
şimdi kızlar kim geldi gelmedi bakmadım yeni gelenler hoş geldi sefalar getirdi,ben deniz parkbyull 41 kilo vererek 5. takımdan 2 kere mezun oldum şu an menülerden sorumlu kaptan yardımcısıyım..
menülerinizi yazdıktan sonra beni eklerseniz yanlışlarınızı söyleyebilirim beraber daha düzgün bir yol bulabiliriz..
Leyl-i-fer bu süreçte tek menü paylaşan sen oldun tebrik ederim öpüyorum gül cemalinden
hoşbulduk kaptaniçemhoşgeldin tatlım maşallah reglinin 1. günü bu kilo helal olsun sana tatlım
starbucksta 8-10 tl vermeyin yapın refikanın mutfağı var böyle meydan okumalar yapıyor youtube de cool limeyi yapmışlardı onu da yapacam berry hibiscusa az para dökmedim daha da vermem evde yaparım deneyin fresh bir tadı varhoşgeldin canım...iki gün annemlere gittim berbatım...sana helal olsun....bu arada akşamki içeceğin mükemmel gözüküyordu
Hoşgeldiniz takımımızaMerhabaa ben geldiim.
Sizle beraber zayıflayıp hayallerime kavuşmak istiyorum
ya sıcaklarmı böyle yapıyo ya bende şişiyorum,+1 çıktımgünaydınlarr
dün akşam üzeri bahçeden gelip evi toparladım derken helak oldum bugün parmaklarım bile ödem toplamış durumda
canım ankarada cevizlideredeyim ama bahçe gölbaşında gökçehöyük köyü yakındarında
ekimde doğmuşsun ve bende teraziyimçok yoruvu ama çok keyifli pazıları ve kabakları bu hafta pişireceğim
evet teraziyim nereden anladın?
burda sporlarda yazsa ne güzel olur,kaptanımda ceza da yazar belki
bende seni öpüyorum canım hoşgeldin, ne güzel gelmişin öyle artısız tebrik ederim biz burdayken zorlanıyoruz, biz birinciydik bu hafta gördünmüüü.hanımlar merhaba ben döndüm
şu beğendiklerinizi burdada paylaşuverseniz bi zahmet sosyal hesabı olan var olmayan varhoşgeldin canım...iki gün annemlere gittim berbatım...sana helal olsun....bu arada akşamki içeceğin mükemmel gözüküyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?