- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.341
Canım adet dönemindeyim tatlı da yedim evet. Sabah pişi yedim ardından çikolatalı pasta. Sonra yürüyüş yapınca bi silkelendim kendime geldim. Artık bundan sonra yok. Bayram hedefime ulaşmalıyımKardelen bugün senin canın tatlı istemiş benceÖğlende de şeftali karpuz yediğini görünce öyle düşündüm. Sabah tatlı bir şeyler mi yedin acaba? Cıss ne yahu söyle de çözüm üretelim. Yakman için cezan neyse keselim.
pilavın kalorisi okadarcıkmıymış
olsammı ki beni tutarsanız bwlkiLeyl-i-fer senin hedef kilon 75 mi ? E yakında mezun mu Olcan :)
haklısın gerçekten demoralize olmak çok kolay zaten ama bizde bunu kolaylaştırmayalım dimi başka yere de gidebilirsin ama bizede gel kürkçü dükkanı misaliHahahahah ya çok alemsin Leyli, kahkaha attım okuyuncaYa bu grubun bir durumu var, bir anda bir canlanıp coşuyor sonra birden de duruluyor. İşte o durulmayı azcık hissedecek olsam anında gidiyorum ne yapayım yahu benim psikolojim de önemli diyette Yoksa demoralize olup tümden bırakıyorum. Bu arada sanmayın ki diyet yapmıyorum. 1 haftada 1300 verdim. Sıkı bir şekilde yapıyorum hatta hayatımda bir değişiklik yaptım pilatese dr gidiyorum! Beni uzun zamandır tanıyanlar bilir, spor konusunda grubun en tembel üyesiyim ama şeytanın bacağını kırdım galiba Çok da iyi hissediyorum.
Sizin nasıl gidiyor? Mesajını görünce direkt cevapladım Leylicim, sayfalara bakamadım. Ekip yine duruldu mu ne oldu? Ne durumdasınız? Toparlandı mı herkes?Yani, geleyim mi!???
bende eylül gibi pilates düşünüyor ama hiç yapmadım hoşuma gidermikiBu arada Eylül'de bende pilates ve zumbaya başlayacağım lojman içinde veriyorlar hiç üşenmem yakın olunca devamlı giderim
İyide sen bçok az yemişsin doyuyomusun bunlarlaBen de bugün kü menümüz yazayım bari belki birilerine ilham olur
Ben artık 2 öğün yapıyorum arkadaşlar. Sabahları sadece filtre kahve içiyorum. İlk öğünümü en erken 12.30’da yapıyorum ki bu durum pilates günleri daha da geç oluyor çünkü pilatesim 12’de başlıyor ve ben sadece kahve içerek aç karnına spor yapıyorum. Eve geldiğimde saat en erken 13.30’da ilk öğünü yiyebiliyorum. Bugün de pilates günümdü ve 13.30’da hızlıca ilk öğünü yedim çünkü dışarı çıkmam gerekiyordu. Normalde daha yayılarak bir şeyler yiyorum.
İlk öğün Öğle 13.30’da;
-2 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ananas
Son öğün Akşam 19.00’da;
-1 porsiyon kapuska yemeği
-Biraz mantar sote
-1 kase yoğurt
pilavın kalorisi okadarcıkmıymış
olsammı ki beni tutarsanız bwlki
haklısın gerçekten demoralize olmak çok kolay zaten ama bizde bunu kolaylaştırmayalım dimi başka yere de gidebilirsin ama bizede gel kürkçü dükkanı misalisevindim kilo vermene arada peşine takılırım.
bende eylül gibi pilates düşünüyor ama hiç yapmadım hoşuma gidermiki
İyide sen bçok az yemişsin doyuyomusun bunlarla
Günaydın kaydettim canım
Değil mi değil mi kaçamaksız olsunnGünaydın herkese
Bol sporlu kaçamaksız bir gün olsun inşallah
Doğru o kadar aslında pirinç çok kalorili birşey değil ama şekerli olduğu için kan şekerini yükseltip killo alımı yapıyor o yüzden uzak durmak lazım.pilavın kalorisi okadarcıkmıymış
Bu gideceğim yer nasıl bende bilmiyorum ama daha önce Mac fit in pilates gruplarına katılmıştım çok fena sırayla her yerini çalıştırıyor bayada zorluyorlardı :))bende eylül gibi pilates düşünüyor ama hiç yapmadım hoşuma gidermiki
allah rızası için yavrucum nescafe ile 4-5 dilim karpuzu nasıl yedin senin mideni taktir ediyorum
menülerin çok usturuplu sevdim
sen yine ekmeğe abanmaya başladın 2 saat gezinti diye spor türü mü var
Ben de bugün kü menümüz yazayım bari belki birilerine ilham olur
Ben artık 2 öğün yapıyorum arkadaşlar. Sabahları sadece filtre kahve içiyorum. İlk öğünümü en erken 12.30’da yapıyorum ki bu durum pilates günleri daha da geç oluyor çünkü pilatesim 12’de başlıyor ve ben sadece kahve içerek aç karnına spor yapıyorum. Eve geldiğimde saat en erken 13.30’da ilk öğünü yiyebiliyorum. Bugün de pilates günümdü ve 13.30’da hızlıca ilk öğünü yedim çünkü dışarı çıkmam gerekiyordu. Normalde daha yayılarak bir şeyler yiyorum.
İlk öğün Öğle 13.30’da;
-2 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ananas
Son öğün Akşam 19.00’da;
-1 porsiyon kapuska yemeği
-Biraz mantar sote
-1 kase yoğurt
canım listeye yeni girdim dün regli öncesi bir kriz tuttu o yüzden dünü unutmak istiyorum ama bu kilolar gidecekCherry Mom toplight
Şahnurcum Merhaba,
Senin nasıl gidiyor diyet? Adapte olabildin mi?
Bir de bizim eski bir liste vardı ölçülerimizin yazılı olduğu. O liste nerde acaba ilk sayfada göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?