- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.381
geçmiş olsun tatlımYa uzun zamandır ağrılarım var enson baldırlara inince ağrı,dizlerdeki sorunlar için verilen ve yqptırmadığım tedaviyi artık yaptırıyım belki geçer dedim(azaldı ama sanki devam edicek gibi inşallah geçer)
eve gidince alayım bari anlaşılan kaçış yok
Süper kaptanım çok faydasını görürsünüz inşallahartık ne yapalım mecburen alacağız
bu arada oğlumun kilo problemi için kişisel antrönör tuttum kızlar oğlum spor yapmak itemeyince hoca sizi de çalıştırayım dedi bugün yarın başlayaağız spora hadi bakalım
Süperartık ne yapalım mecburen alacağız
bu arada oğlumun kilo problemi için kişisel antrönör tuttum kızlar oğlum spor yapmak itemeyince hoca sizi de çalıştırayım dedi bugün yarın başlayaağız spora hadi bakalım
valla ben kendimi koruyamıyorum hatta bir aydan fazladır ayaktan bacaklarıma göğpüğs kemiklerime kadar ağrımayan yerim yok..ama fıtıklarım da var mesela boynumda beş adet fıtık ve düzleşme var beli bilmiyorum çocuktan sonra belimde allahlık oldu,kuyruk sokumu acısından artık yatamıyorum bile.Fıtık falanmı
Yoksa cereyan da kalıp koruyamıyorsundur belki
Ala alah çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimgeçmiş olsun tatlım
İnşallahArkadaşlar bu cumadan itibaren spor listesi tutmaya başlıyorum. Menü bildirimlerinde beni de etiketlemeyi unutmayın lütfen. Bir de yaptığınız sporun ne olduğunu ve süresini açıkca belirtmenizi rica ediyorum.
Sanada geçmiş olsun canım alternatif tıp araştır istersenvalla ben kendimi koruyamıyorum hatta bir aydan fazladır ayaktan bacaklarıma göğpüğs kemiklerime kadar ağrımayan yerim yok..ama fıtıklarım da var mesela boynumda beş adet fıtık ve düzleşme var beli bilmiyorum çocuktan sonra belimde allahlık oldu,kuyruk sokumu acısından artık yatamıyorum bile.
yarın bir dahiliyeye daha gideceğim bakacamSanada geçmiş olsun canım alternatif tıp araştır istersen
Senin mide durumun nolduyarın bir dahiliyeye daha gideceğim bakacam
Hımm öğlen fazla tatlı olmuşşş,bozmuşun bugünKAHVALTI
2 haş yumurta 3 zeytin biraz reçel domates salatalık peynir 2 dilim ekmek
ARA
1 muz 1 kurabiye bir avuç kadar kiraz 1 dilim karpuz 1 dilim sütlü tatlı
AKŞAM
Domates çorbası ( çok lezzetli olmuştu 2 kase içtim)3 litre su içtim yürüyüx yapacağım
Şapka çıkarıyorum bu menüyeBugünkü menümtoplight melita09 parkbyull
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Domates salatalik
- Maydonoz nane
- Yeşil biber
- 3 zeytin
- Yeşil çay
Akşam
- 2 kaşık yulaf ezmesi
- 1 kase yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
- 1 küçük boy şeftali
3 lt su
- 4 yemek kaşığı etli taze fasulye
- 1 kase yoğurt
30 dk leslie
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?