- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.361
çok iyi olur tatlım spor yapanlar seni etiketlesinArkadaşlar bayrama kadar spora ağırlık verelim mi ne dersiniz.toplight kaptanım ok derse spor listesi tutabilirim. Hem bana da motivasyon olur. Spor derecesi de yapmış oluruz. Motivasyon artar.
Evet en son inatettimolacak tutmuş ama liste halini göremedim paylaşmamış mı acaba :)canım listeye yeni girdim dün regli öncesi bir kriz tuttu o yüzden dünü unutmak istiyorum ama bu kilolar gidecek
sen kaybolma piyasadan bak buralardayız
tatlım inan ben çok uzun bir süre koptum buralardan çikalatacanavarı mı tutuyoprdu o listeyi inatettim mi hatırlayamadım şimdi?
Yok veremiyorumsen yine ekmeğe abanmaya başladın 2 saat gezinti diye spor türü mü vargerçi ben sana kızıyorum ama sen kilo veriyorsun
Selam canım neden fizik tedavi görüyorsun düşme falan birşey mi olduSelamlar hanımlar
fiziği neden görüyorsun ben iki üç kere boyundan gördüm bana mısın demedi daha da gitmedim.Yok veremiyorum1.5 aydır aynı kiloya inip çıkıyorum malesef. Fizik görüyorum sporda yapamıyorum az yürüyüş dışında.moralimi bozmamaya çalışıyorum ama işte...
Selam canım neden fizik tedavi görüyorsun düşme falan birşey mi oldu
Ya uzun zamandır ağrılarım var enson baldırlara inince ağrı,dizlerdeki sorunlar için verilen ve yqptırmadığım tedaviyi artık yaptırıyım belki geçer dedim(azaldı ama sanki devam edicek gibi inşallah geçer)fiziği neden görüyorsun ben iki üç kere boyundan gördüm bana mısın demedi daha da gitmedim.
Fıtık falanmıfiziği neden görüyorsun ben iki üç kere boyundan gördüm bana mısın demedi daha da gitmedim.
Kaptanım yalnız Kağıda tutucam ben çünkü ben de telefondan giriyorum. Resmini çeker paylaşırım. Cumadan cumaya yazmaya başlayayım o zamançok iyi olur tatlım spor yapanlar seni etiketlesin
Fancynancy de tutuyordu bi ara canımEvet en son inatettimolacak tutmuş ama liste halini göremedim paylaşmamış mı acaba :)
Cumadan cumaya olsun diyorum ama...kardelelen321 hangi günden itibaren tutacaksın sporları kuzum
Ala alah çok geçmiş olsunYa uzun zamandır ağrılarım var enson baldırlara inince ağrı,dizlerdeki sorunlar için verilen ve yqptırmadığım tedaviyi artık yaptırıyım belki geçer dedim(azaldı ama sanki devam edicek gibi inşallah geçer)
eve gidince alayım bari anlaşılan kaçış yok
farketmez tatlım kağıda tut senKaptanım yalnız Kağıda tutucam ben çünkü ben de telefondan giriyorum. Resmini çeker paylaşırım. Cumadan cumaya yazmaya başlayayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?