Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Düşünüyorummmmm bir dilim sütlü tatlı hangi tatlı kafamı buna yordum yani dilim olan sütlü bir tatlı irmik falan mı ? :)))

Teşekkür ederim canım inşallah böyle devam eder
Bugün bir programda izledim diyetiniz sırasında bir gün bozarsanız bu sizde kilo yapmaz vücut tolere eder ama battı balık diyip yemeye devam edersiniz kilo alırsınız dedi. Arada kaçamaklarımız olur ama bunların aralıklarını iyi tutmak lazım sende bende uzun süre diyet yapmak zorundayız oyüzden bu düzeni bozmayalım inş :)

Moralim bozuk olduğunda battı balık durumuna geçiyorum gerçekten. Sonuçları hiç iyi olmuyo. İnş bundan sonra aynı hatalara düşmeyiz canım yaa

Moralim bozuk olduğunda battı balık durumuna geçiyorum gerçekten. Sonuçları hiç iyi olmuyo. İnş bundan sonra aynı hatalara düşmeyiz canım yaa
Diyet beni mutlu ediyor çaba sarfettiğimi bilmek güzel ama Nezaman ki spor yapamazsam işte o zaman bitiyor diyet.geçen sene eşim sağolsun 1 ay beni köylerine götürdü gelde spor yap olmadı tabi... Bu sene yine gidelim dedi yoook dedim hayatta gitmem

Çikilatcım da olabilir sanki. Bugün Ferah ile beraberdik ona sordum, o çok eski listeyi tutmuş. Benim olduğum listeyi bulamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…