- 23 Mart 2016
- 30.443
- 91.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.401
Düşünüyorummmmm bir dilim sütlü tatlı hangi tatlı kafamı buna yordum yaniKAHVALTI
2 haş yumurta 3 zeytin biraz reçel domates salatalık peynir 2 dilim ekmek
ARA
1 muz 1 kurabiye bir avuç kadar kiraz 1 dilim karpuz 1 dilim sütlü tatlı
AKŞAM
Domates çorbası ( çok lezzetli olmuştu 2 kase içtim)3 litre su içtim yürüyüx yapacağım
Teşekkür ederim canım inşallah böyle devam ederŞapka çıkarıyorum bu menüye:))
Valla ben listeden çıkardım tatlım deneme sürecinde bu devamsızlık varsa devamı gelmez o yüzden düzenli katılım yapanlar bizle beraber olacakDeneme süresi bu hafta dolacak arkadaşlar var ama ne katılımınız var ne de bildiriminiz nerdesiniz?
Bugün bir programda izledim diyetiniz sırasında bir gün bozarsanız bu sizde kilo yapmaz vücut tolere eder ama battı balık diyip yemeye devam edersiniz kilo alırsınız dedi. Arada kaçamaklarımız olur ama bunların aralıklarını iyi tutmak lazım sende bende uzun süre diyet yapmak zorundayız oyüzden bu düzeni bozmayalım inş :)Teşekkür ederim canım inşallah böyle devam eder
Kare dilim. Kıbrıs tatlısıDüşünüyorummmmm bir dilim sütlü tatlı hangi tatlı kafamı buna yordum yanidilim olan sütlü bir tatlı irmik falan mı ? :)))
Bence de bugün hep tatlıladan gittik o sütlü tatlı olmasaydo iyiyimdiHımm öğlen fazla tatlı olmuşşş,bozmuşun bugün
Ne ettin yahuuuuu regli günü mü ne buuuu :))Kare dilim. Kıbrıs tatlısıve bir itiraf daha az önce de külah dondurma yedim
Moralim bozuk olduğunda battı balık durumuna geçiyorum gerçekten. Sonuçları hiç iyi olmuyo. İnş bundan sonra aynı hatalara düşmeyiz canım yaaBugün bir programda izledim diyetiniz sırasında bir gün bozarsanız bu sizde kilo yapmaz vücut tolere eder ama battı balık diyip yemeye devam edersiniz kilo alırsınız dedi. Arada kaçamaklarımız olur ama bunların aralıklarını iyi tutmak lazım sende bende uzun süre diyet yapmak zorundayız oyüzden bu düzeni bozmayalım inş :)
Evetttt nerden bildinnn:))))Ne ettin yahuuuuu regli günü mü ne buuuu :))
Diyet beni mutlu ediyor çaba sarfettiğimi bilmek güzel ama Nezaman ki spor yapamazsam işte o zaman bitiyor diyet.geçen sene eşim sağolsun 1 ay beni köylerine götürdü gelde spor yap olmadı tabi... Bu sene yine gidelim dedi yoook dedim hayatta gitmemMoralim bozuk olduğunda battı balık durumuna geçiyorum gerçekten. Sonuçları hiç iyi olmuyo. İnş bundan sonra aynı hatalara düşmeyiz canım yaa
:)) Gözün dönmüş hahaahEvetttt nerden bildinnn:))))
Bugünkü menümtoplight melita09 parkbyull
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Domates salatalik
- Maydonoz nane
- Yeşil biber
- 3 zeytin
- Yeşil çay
Akşam
- 2 kaşık yulaf ezmesi
- 1 kase yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
- 1 küçük boy şeftali
3 lt su
- 4 yemek kaşığı etli taze fasulye
- 1 kase yoğurt
30 dk leslie
1 saat yürüyüş
Sporda öyle erken saatte değilmiş hani valla hayret ettim aç kalmana :) benim aç karna kolum kalkmaz :)))
Kurban Bayramı hedefleri (9.08.2019)
toplight(79/76,5)
Nurumcan94 (85,9/??)
Leyl-i-fer (76,6/74,6)
melita09 (69,8/65)
emnis (79,4/77,15)
matruj1 (63,5/??)
alwaysnforever(56,2/54,6)
kardelen321 (92,9/89,9)
sister12 (96/?? )
Mavimeltem(84/??)
Balpamuk (66,6/63.00)
kızlar kurban bayramı hedeflerini yazdım hata varsa düzeltirseniz sevinirim
canım listeye yeni girdim dün regli öncesi bir kriz tuttu o yüzden dünü unutmak istiyorum ama bu kilolar gidecek
sen kaybolma piyasadan bak buralardayız
tatlım inan ben çok uzun bir süre koptum buralardan çikalatacanavarı mı tutuyoprdu o listeyi inatettim mi hatırlayamadım şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?