- 23 Mart 2016
- 30.443
- 91.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.421
Demek alışıyor insan ama aç karna spor yağ yakarmış güzel alışmışsın valla bende migren var korkarım o kadar aç kalmaya :)İnan ben de senin gibiydim. Hatta sinirli olurdum aç kalınca ama 3-4 gün aonra alıştım ve şu an pamuk gibiyim
Fancynancy de tutuyordu bi ara canım
A görüşüyor musunuz ne güzel sen hangi şehirdeydin ??Çikilatcım da olabilir sanki. Bugün Ferah ile beraberdik ona sordum, o çok eski listeyi tutmuş. Benim olduğum listeyi bulamadı.
Bu hangi program?
A görüşüyor musunuz ne güzel sen hangi şehirdeydin ??
Ne güzel iyi yapıyorsunuz :)İstanbul’dayım da çok yakınız biz. 1,5 km mesafe var aramızda.
DiyetkolikmişBu hangi program?
Ben de senin gibiyim. Gerçekten sporsuz olmuyo. Spor diyete disiplin katıyo. Kendini iyi hissettiriyo. Motivasyonu arttırıyo.Diyet beni mutlu ediyor çaba sarfettiğimi bilmek güzel ama Nezaman ki spor yapamazsam işte o zaman bitiyor diyet.geçen sene eşim sağolsun 1 ay beni köylerine götürdü gelde spor yap olmadı tabi... Bu sene yine gidelim dedi yoook dedim hayatta gitmem
Ders çalışmaya çalışıyorum sıkıldıkca da mutfakta buluyorum kendimi
diyetkolik uygulamasıBu hangi program?
Evet bunun şerefine 70 dk bisiklet :)))Ben de senin gibiyim. Gerçekten sporsuz olmuyo. Spor diyete disiplin katıyo. Kendini iyi hissettiriyo. Motivasyonu arttırıyo.
SSıkılınca bi kahve yap canım çık balkona iç, hava al. Anlıyorum psikolojini ama bu durumlar insana gereksiz kilo aldırır. Sonrası pişmanlık ve hüsran. Bak bayram hedefi koyduk ha gayret ulaşalım şu hedeflereDers çalışmaya çalışıyorum sıkıldıkca da mutfakta buluyorum kendimi
Harikasın canımEvet bunun şerefine 70 dk bisiklet :)))
Harikasın canım
Mezun değil misin canım. Ne okuyorsun ? :)Ders çalışmaya çalışıyorum sıkıldıkca da mutfakta buluyorum kendimi
Evet gercekten cok istiyorum bayrama kadar bi kac kilo vermis olmayı ama kendimi tutamıyorum. Daha doğrusu bu kadar tutabiliyorum. Bu biraz dikkat etmis halim. Aksama kadar ictigim cay ve kahvenin sayısını unuttum buraya yazmıyorum da onları.SSıkılınca bi kahve yap canım çık balkona iç, hava al. Anlıyorum psikolojini ama bu durumlar insana gereksiz kilo aldırır. Sonrası pişmanlık ve hüsran. Bak bayram hedefi koyduk ha gayret ulaşalım şu hedeflere
Mezunum bi kac ay once mezun oldum mühendisim :)Mezun değil misin canım. Ne okuyorsun ? :)
Anladım canım Allah yolunu bahtını açık etsinMezunum bi kac ay once mezun oldum mühendisim :)
Bi sirketin mülakatlarına hazırlanıyorum onun için çalışıyorum aslında ders dedigim oydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?