Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet baya stresliydi geçen haftaya kadar diyebilirim. Simdi tezi yazıp hocaya yolladım onun verdiği düzeltmeleri yapacağım, işin zor kısmı geride kaldı.
Sonrası için de baya belirsizlik vardı ama bir iş başvurum olumlu sonuçlandı galiba oraya başlayacağım bir aksilik olmazsa :)
Umut'un bence de en güzel zamanları, bazen inat yapma kısmında zorlasa da genel olarak bence baya sevimli 😅 bence bir çocuğun en zor zamanları ilk aylar, sonrasında iletişim vs arttıkça daha kolaylaşıyor :)
Şeymacım çok sevindim yeni işin hayırlı uğurlu olur inşallah.

Evet baya stresliydi geçen haftaya kadar diyebilirim. Simdi tezi yazıp hocaya yolladım onun verdiği düzeltmeleri yapacağım, işin zor kısmı geride kaldı.
Sonrası için de baya belirsizlik vardı ama bir iş başvurum olumlu sonuçlandı galiba oraya başlayacağım bir aksilik olmazsa :)
Umut'un bence de en güzel zamanları, bazen inat yapma kısmında zorlasa da genel olarak bence baya sevimli 😅 bence bir çocuğun en zor zamanları ilk aylar, sonrasında iletişim vs arttıkça daha kolaylaşıyor :)
Hayırlı olsunn neresi çiçek gönderelim :KK200::KK36:

Evet benimkide kesinlikle adet döneminden adet sürem bitmek üzere ama tatlı krizlerim hala bitmiyor😁🙈 dere otunu deneyeceğim tadını çok severim zaten
Bana çok iyi geliyordu umarım sen de seversin ve tatlı krizlerine iyi gelir. Ben hiç sevmezdim ama diyetisyen önerdi ve adet döneminde iyi gelince de sevmeye başladım. Sonra dereotlu ayran favori içeceğim oldu :)

Hoşgeldin sefalar getirdin. 🤗
Hoşbulduk hanimlarrrr iki mantı üstüne cornflakes de yerim düşüncesinden bunaldım artık daha evvel annemle ya da başka birileriyle WhatsApp üzerinden yarisiyoduk ve annem 88 den 74 e bende 68 den 61 e dusmustum şimdi yine devam

Hoşbulduk hanimlarrrr iki mantı üstüne cornflakes de yerim düşüncesinden bunaldım artık daha evvel annemle ya da başka birileriyle WhatsApp üzerinden yarisiyoduk ve annem 88 den 74 e bende 68 den 61 e dusmustum şimdi yine devam
Ye ye nereye kadar bu yaşımıza kadar çok şükür yedik içtik artık yeter :)) güzel kilo vermişsin yine olur inş

Menüm toplight toplight melita09 melita09 kardelelen321 kardelelen321
Sabah
1haş yumurta
domates
peynir
salatalık
biber
5 6 yeşil zeytin

akşam ( benim menülerde hep mangal var garipsemeyin :) lojmanda piknik yeri var fırsat buldukça kaçıyoruz oğlan da orda güzel oynuyor o yüzden )
Mangalda 4 kanat
3 köfte
Salata

su 2.5 gibi
spor 1 saat bisiklet

Kızlarrr bu hareketleri yapmaya ne dersiniz 10 günlük ayrı ayrı her gün paylaşırım kimler katılır ??? Ok diyenler beğensiinnn :KK49::KK49::KK76: pazartesi başlarız ??

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-13-12-16-41-316_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-07-13-12-16-41-316_com.android.chrome.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 19
Arkadaşlar oğlumda dizanteri virüsü görülmüş acile geldik şimdi siteye girmeyebilirim haber vereyim dedim
Kaptanım çok geçmiş olsun 😔
Şeymacım çok sevindim yeni işin hayırlı uğurlu olur inşallah.
Hayırlı olsunn neresi çiçek gönderelim :KK200::KK36:
Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz :KK17:
Bende katilmak istiyorum
Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bir de kendinden bahsedebilirsin seni tanımamız için. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?

Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz
Aaa gidiyor musun buradan.. ben İstanbul'dan Ankara'ya geldim sen Ankara'dan İstanbul'a kader :)) hayırlı olsun tekrardan şehir değiştirmek zor hele çocukla daha zor Allah yardımcın olsun şimdiden işleriniz rast gitsin inş

Kaptanım çok geçmiş olsun 😔

Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz :KK17:

Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bir de kendinden bahsedebilirsin seni tanımamız için. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Kolayca alışırsın inşallah. Umutcum için de hayırlısı. Ordayken annen ilgileniyordu İstanbulda nasıl olacak. Kreşe başlar herhalde. Biraz fazla yorucu olacak sanırım senin için. Ama sen üstesinden gelirsin tatlımmm.

Back
X