Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

11 kilo çok değil canım en geç 3 ayda halledersin. Boylarımız seninle aynı ama benim yolum daha uzun. Benim de biri 5 biri 2 yaşında iki kızım var 9 senedir evliyim. 2. Kızımdan sonra balon gibi şiştim. Hala o kiloları vermeye çalışıyorum
Maşallah kizlariniza 😍😍 kaç kilosunuz acaba ve hedef kaç ?

Ben şu an 91,5 kiloyum. İlk hedef 70. Asıl hedefim 60. Geçen ağustosta 78 kiloya kadar düştüm ama maalesef sonra yine aldım. Bu defa çok kararlıyım asıl hedefime ulaşana kadar savaşa devam.
Birlikte basaricazzzzzzz

selam kızlar nasılsınız
ben bilgisayar başına oturmakta sıkıntı çekiyorum ya zamanmı kalmıyo üşeniyomuyum bilemedim
bugün bayağı bi temizlik yaptım yanık olmayan elimle,hareketli olıyım diye.
menü fotosu atamıyorum ama dikkat ediyorum tabi,dengelemeye çalışıyorum daha doğrusu.
bu hafta derece alıyomuyuz ne dersiniz ptesiden belli oluyo unutmayın
inşallah cumaya eksi gelebilrim ne iyi olur:rapci:

selam kızlar nasılsınız
ben bilgisayar başına oturmakta sıkıntı çekiyorum ya zamanmı kalmıyo üşeniyomuyum bilemedim
bugün bayağı bi temizlik yaptım yanık olmayan elimle,hareketli olıyım diye.
menü fotosu atamıyorum ama dikkat ediyorum tabi,dengelemeye çalışıyorum daha doğrusu.
bu hafta derece alıyomuyuz ne dersiniz ptesiden belli oluyo unutmayın
inşallah cumaya eksi gelebilrim ne iyi olur:rapci:
Telefondan niye giremiyorsun canım sorun ne ? Ben sana inanıyorum bu hafta min 300 400 eksi ile geleceksin

o 5 saat arayı bu hafta koyabilirsem bende yapıcam bu hafta olmadı
Böylece insülin direnci kırılıp leptin ( zayıflama) hormonu devreye giriyormuş. Leptinde bizim depodaki yağlarımızdan enerji alıp kalori yakıyormuş ..eğer o hormonu çalıştırmazsanız mümkün değil kilo veremezsiniz verseniz bile hemen geri alırsınız anlık bir kilo olur diyor

Kızlar sabah dolu bı kahvaltı ve şu saate kadar yemek yok sadece su içtim bı kere de kahve. Şimdi mantı yicez kızımla mantiya hayır diyemem sorry :D

Back
X