Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah kahvenizz benden şekersiz tarçınlı :kahve::)
IMG_20190720_111357.webp

Arkadaşlar kimse menü paylaşmıyor :KK61:Böyle olmaz ki ama düzenli katılım yoksa zayıflmda yok valla burası böyle yürüyor ..liste ve liste dışında ki herkesin yazması lazım yazılmaya yazılmaya diğerleri de soğuyor yazmıyor hani birbirimize motive edecektik ?? Dün matruj1 matruj1 dennisgo dennisgo ve ben menü yazmışız sadece :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Günaydın bugün içemedim ya karnım acıkmıştı :)) kahvaltıya geçtim direk :))
Hahhaa bende bugün başladım önceden de icerdim aşırı yağ yakıyor 😆 bı de kahvaltıda ekmek yemicem dedim ama istediğim herşeyden yedim o yüzden bugün kendimi cezalandirip sadece su ve kahve tuketicem 😆

Pochinki Pochinki hedefin kaç canım ? Biraz kendinden bahseder misin tanımış oluruz :)
Bahsedeyim ben hayatım boyunca 58 kilo bı insandim evlenene kadar evlendikten sonra 60-61 doğuma kadar 😆 şimdi hedefim 55 kilo olmak ve dün itibariyle 66 kiloyla başladım işte. Antalya'da yaşıyorum 2.5 yaşında bı kızım var 4 senelikde evliyim

Arkadaşlar kimse menü paylaşmıyor :KK61:Böyle olmaz ki ama düzenli katılım yoksa zayıflmda yok valla burası böyle yürüyor ..liste ve liste dışında ki herkesin yazması lazım yazılmaya yazılmaya diğerleri de soğuyor yazmıyor hani birbirimize motive edecektik ?? Dün matruj1 matruj1 dennisgo dennisgo ve ben menü yazmışız sadece :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Ben dün gece yazacaktım uyuyakalmışım.

Hahhaa bende bugün başladım önceden de icerdim aşırı yağ yakıyor 😆 bı de kahvaltıda ekmek yemicem dedim ama istediğim herşeyden yedim o yüzden bugün kendimi cezalandirip sadece su ve kahve tuketicem 😆
Ben Karatay başladım bakalım nekadar devam edecek ekmek makarna pilav şeker yok :)

Bahsedeyim ben hayatım boyunca 58 kilo bı insandim evlenene kadar evlendikten sonra 60-61 doğuma kadar 😆 şimdi hedefim 55 kilo olmak ve dün itibariyle 66 kiloyla başladım işte. Antalya'da yaşıyorum 2.5 yaşında bı kızım var 4 senelikde evliyim
Allah bağışlasın bende 4 senelik evliyim 2.5 yaşında oğlum var :)) çok fazlan yok kısa zamanda seni mezun ederiz inş :))

Ben Karatay başladım bakalım nekadar devam edecek ekmek makarna pilav şeker yok :)
Ben hiç diyet programlarına bakmak istemediğim için dogaclama gidiyorum günde tek öğün yiyip ( kahvaltı ) diğer zamanlar sadece suyla geçirmek istiyorum. Çok mu acıktım o zaman 6 ya kadar yedim yedim yemedim yemek yok 😆 ve bol su 2-3 litreye kadar, sabahları limonlu su, şekersiz çay kahveler, abur cubur yok yok canım çekerse sabahın 6sinda uyanıp yemem lazım ki gün içinde yakabileyim 😆😆 ve tabi ki en önemlisi yemek tabağı değil, kase yani porsiyon kucultme. Allah'ım bu sefer 55 olcam inanıyorum

11 kilo çok değil canım en geç 3 ayda halledersin. Boylarımız seninle aynı ama benim yolum daha uzun. Benim de biri 5 biri 2 yaşında iki kızım var 9 senedir evliyim. 2. Kızımdan sonra balon gibi şiştim. Hala o kiloları vermeye çalışıyorum

Back
X