- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.661
Günaydııın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bugün içemedim ya karnım acıkmıştı :)) kahvaltıya geçtim direk :))Günaydın hanımlar , sabah aç karna ılık su limon karışımı içenler burda mi
Ayılamadım hala oğlan o kadar kötü uyudu kiGünaydııın![]()
Bugün ben de öyleyim. Ufaklık gece 3te uyandı 1 saat uyumadı. Uykumu alamadım hiçAyılamadım hala oğlan o kadar kötü uyudu ki![]()
Hahhaa bende bugün başladım önceden de icerdim aşırı yağ yakıyorGünaydın bugün içemedim ya karnım acıkmıştı :)) kahvaltıya geçtim direk :))
Ufff zor öyle yaBugün ben de öyleyim. Ufaklık gece 3te uyandı 1 saat uyumadı. Uykumu alamadım hiç
Aaa tarçınlı mı.? İçine pişirirken mi koydun. Tarçını çok severim ben de yapayımSabah kahvenizz benden şekersiz tarçınlı:)Eki Görüntüle 2290638
Bahsedeyim ben hayatım boyunca 58 kilo bı insandim evlenene kadar evlendikten sonra 60-61 doğuma kadarPochinki hedefin kaç canım ? Biraz kendinden bahseder misin tanımış oluruz :)
Boy 1.63 yaş 26 burç balıkPochinki hedefin kaç canım ? Biraz kendinden bahseder misin tanımış oluruz :)
Ben dün gece yazacaktım uyuyakalmışım.Arkadaşlar kimse menü paylaşmıyorBöyle olmaz ki ama düzenli katılım yoksa zayıflmda yok valla burası böyle yürüyor ..liste ve liste dışında ki herkesin yazması lazım yazılmaya yazılmaya diğerleri de soğuyor yazmıyor hani birbirimize motive edecektik ?? Dün
matruj1
dennisgo ve ben menü yazmışız sadece
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben Karatay başladım bakalım nekadar devam edecek ekmek makarna pilav şeker yok :)Hahhaa bende bugün başladım önceden de icerdim aşırı yağ yakıyorbı de kahvaltıda ekmek yemicem dedim ama istediğim herşeyden yedim o yüzden bugün kendimi cezalandirip sadece su ve kahve tuketicem
![]()
Allah bağışlasın bende 4 senelik evliyim 2.5 yaşında oğlum var :)) çok fazlan yok kısa zamanda seni mezun ederiz inş :))Bahsedeyim ben hayatım boyunca 58 kilo bı insandim evlenene kadar evlendikten sonra 60-61 doğuma kadarşimdi hedefim 55 kilo olmak ve dün itibariyle 66 kiloyla başladım işte. Antalya'da yaşıyorum 2.5 yaşında bı kızım var 4 senelikde evliyim
Ben hiç diyet programlarına bakmak istemediğim için dogaclama gidiyorum günde tek öğün yiyip ( kahvaltı ) diğer zamanlar sadece suyla geçirmek istiyorum. Çok mu acıktım o zaman 6 ya kadar yedim yedim yemedim yemek yokBen Karatay başladım bakalım nekadar devam edecek ekmek makarna pilav şeker yok :)
Maşallahhh kuzuya Allah bağışlasınAllah bağışlasın bende 4 senelik evliyim 2.5 yaşında oğlum var :)) çok fazlan yok kısa zamanda seni mezun ederiz inş :))
11 kilo çok değil canım en geç 3 ayda halledersin. Boylarımız seninle aynı ama benim yolum daha uzun. Benim de biri 5 biri 2 yaşında iki kızım var 9 senedir evliyim. 2. Kızımdan sonra balon gibi şiştim. Hala o kiloları vermeye çalışıyorumBahsedeyim ben hayatım boyunca 58 kilo bı insandim evlenene kadar evlendikten sonra 60-61 doğuma kadarşimdi hedefim 55 kilo olmak ve dün itibariyle 66 kiloyla başladım işte. Antalya'da yaşıyorum 2.5 yaşında bı kızım var 4 senelikde evliyim
Hepimizin evladını bizlere bağışlasın inş sağol canımMaşallahhh kuzuya Allah bağışlasıninşallahhh