- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.621
Tamam ben de fark ettim şimdi düzeltmeyi yapayım, ortalama da değişecekKaptanım melitanın geçen hafta kilosu 69.4 olarak güncellenecek teşekkürler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ben de fark ettim şimdi düzeltmeyi yapayım, ortalama da değişecekKaptanım melitanın geçen hafta kilosu 69.4 olarak güncellenecek teşekkürler![]()
Matruj da %0.16 yapar mısın canım sana zahmetTamam ben de fark ettim şimdi düzeltmeyi yapayım, ortalama da değişecek
Duzelttim emniscim hepsiniMatruj da %0.16 yapar mısın canım sana zahmet
Duzelttim emniscim hepsini
Çok geçmiş olsun acil şifalarArkadaşlar oğlumda dizanteri virüsü görülmüş acile geldik şimdi siteye girmeyebilirim haber vereyim dedim
Arkadaşlar oğlumda dizanteri virüsü görülmüş acile geldik şimdi siteye girmeyebilirim haber vereyim dedim
Hamilelikte ne kadar az kilo almışsın öyle.. bakalım ben ne yapacağım. Ama progestan kullanıyorum hala, o beni çok fena yapıyor. Daha yemek yerken sonra ne yesem diye düşünüyorum :) ayda bir kg almışsın, kısa sürede verirsin bence. Şu an bebeğin kaç yaşında ?1senede +13![]()
![]()
hamilelikte 7 8;kg almıştım düşün çocuk zaten 4 kg doğdu :))
Sende hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
evetBu haftadan sonra bayrama kadar beni 1 kilodan daha az vermiş görürseniz atın... Ben varım leylicim sen adet oldunmu
ben böyleyim ama 2 gündür içmediğim kalmadı maydanoz yeşil çay türk kahvesi baharatlı yoğurt ne varsakızlar @Nurumcan94 ın durumundayım bende anlamadım dün oğlumun doğumgünü pastasını bile yemedim ptesi 78,5 dum ama hala regli olamamanın verdiği sıkıntı sanırım bakalım ne olacak çok canım sıkkın çok özür dilerim
geçmiş olsun kaptanım yeni geçmiştir belkiArkadaşlar oğlumda dizanteri virüsü görülmüş acile geldik şimdi siteye girmeyebilirim haber vereyim dedim
Hamilelik çok kolay geçti benim darısı başına olsun inş son haftama kadar iş yerinde gık demeden çalıştım :) şanslıyım o konuda o yüzden hep spor yaptım hiç bişey aşermedim:)) haliyle az kilo aldım.şuanda 2.5 yaşında bir sıpam var :))Hamilelikte ne kadar az kilo almışsın öyle.. bakalım ben ne yapacağım. Ama progestan kullanıyorum hala, o beni çok fena yapıyor. Daha yemek yerken sonra ne yesem diye düşünüyorum :) ayda bir kg almışsın, kısa sürede verirsin bence. Şu an bebeğin kaç yaşında ?
Ne kadar rahat geçmiş gerçekten. spor her zaman iyi geliyor insana.. hamilelikte de çöl fayda görmüş olmalısın. Ben de yapmak istiyorum, koşu bandını nasıl kullanacağımı soracağım kontrolde.Hamilelik çok kolay geçti benim darısı başına olsun inş son haftama kadar iş yerinde gık demeden çalıştım :) şanslıyım o konuda o yüzden hep spor yaptım hiç bişey aşermedim:)) haliyle az kilo aldım.şuanda 2.5 yaşında bir sıpam var :))
Aminn :) sizinde olur Allah'ın izniyleNe kadar rahat geçmiş gerçekten. spor her zaman iyi geliyor insana.. hamilelikte de çöl fayda görmüş olmalısın. Ben de yapmak istiyorum, koşu bandını nasıl kullanacağımı soracağım kontrolde.
2,5 yaşındaki sıpan ile bol eğlenceli keyifli bir hayatınız olsun :)
Canın çok tatlı çekiyorsa incir uyutması yap canım güzel oluyorTatlı krizleriyle nasıl başediyorsunuz kızlar biraz fikir alışverişi yapalım..( Tarçınlı süt hariççççç)
Dereotu ile bence. Adet dönemlerinde tatlı ihtiyacına iyi geliyordu. Boş yenebilir, ya da dereotlu ayran içilebilir, çok güzel oluyor bence.Tatlı krizleriyle nasıl başediyorsunuz kızlar biraz fikir alışverişi yapalım..( Tarçınlı süt hariççççç)
Aminn :) sizinde olur Allah'ın izniyle
Bende koşu bandı kullandım hep 30 dk veya 40 dk olacak şekilde orta hızda. Sen doktoruna sor tabi ama riskli bir durum varsa ilk 3 ayda önermiyorlar
Evet benimkide kesinlikle adet döneminden adet sürem bitmek üzere ama tatlı krizlerim hala bitmiyorDereotu ile bence. Adet dönemlerinde tatlı ihtiyacına iyi geliyordu. Boş yenebilir, ya da dereotlu ayran içilebilir, çok güzel oluyor bence.