Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KAHVALTI
peynir bir çay tabağı kadar patatesli yumurta taze kekik domates maydanoz 3 zeytin 1 dilim ekmek
ARA
1 Kabak dolması 1 kase yoğurt
AKŞAM
5 Y.k yeşil mercimekli bulgur pilavı salata 2 bardak ayran 2.5 litre su. Akşamda yürüyüş

Ben de listemi paylaşayım kızlar.. bu beni motive edecek bence :)

Sabah ; 3 dilim kepekli ekmek, 3 üçgen peynir, 5 zeytin, domates, salata, kırmızı biber

Ara; 2 ceviz 1 bardak süt

Öğlen; 2 bardak ayran, toplamda 1 kabak olacak şekilde etli kabak dolması

Ara; 1 porsiyon kiraz, 2 ceviz

Ara; sütlü Türk kahvesi + sade soda

Akşam ; menemen (1 yumurta ile ) 2 dilim kepekli ekmek ile, bir kibrit kutusu beyaz peynir

Ara ; 1 bardak süt veya yoğurt ( 9 gibi yemeyi planlıyorum )

-3 litre su

1senede +13 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: hamilelikte 7 8;kg almıştım düşün çocuk zaten 4 kg doğdu :))
Sende hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Hamilelikte ne kadar az kilo almışsın öyle.. bakalım ben ne yapacağım. Ama progestan kullanıyorum hala, o beni çok fena yapıyor. Daha yemek yerken sonra ne yesem diye düşünüyorum :) ayda bir kg almışsın, kısa sürede verirsin bence. Şu an bebeğin kaç yaşında ?

Bu haftadan sonra bayrama kadar beni 1 kilodan daha az vermiş görürseniz atın... Ben varım leylicim sen adet oldunmu
evet
kızlar @Nurumcan94 ın durumundayım bende anlamadım dün oğlumun doğumgünü pastasını bile yemedim ptesi 78,5 dum ama hala regli olamamanın verdiği sıkıntı sanırım bakalım ne olacak çok canım sıkkın çok özür dilerim
ben böyleyim ama 2 gündür içmediğim kalmadı maydanoz yeşil çay türk kahvesi baharatlı yoğurt ne varsa
Arkadaşlar oğlumda dizanteri virüsü görülmüş acile geldik şimdi siteye girmeyebilirim haber vereyim dedim
geçmiş olsun kaptanım yeni geçmiştir belki

ben yeni telefon alana kadar bilgisayardan girmeye çalışıcam ama çok sık olmayabilir haber veriyim dedim
iyi bir haftasonu geçirin.

Hamilelikte ne kadar az kilo almışsın öyle.. bakalım ben ne yapacağım. Ama progestan kullanıyorum hala, o beni çok fena yapıyor. Daha yemek yerken sonra ne yesem diye düşünüyorum :) ayda bir kg almışsın, kısa sürede verirsin bence. Şu an bebeğin kaç yaşında ?
Hamilelik çok kolay geçti benim darısı başına olsun inş son haftama kadar iş yerinde gık demeden çalıştım :) şanslıyım o konuda o yüzden hep spor yaptım hiç bişey aşermedim:)) haliyle az kilo aldım.şuanda 2.5 yaşında bir sıpam var :))

Hamilelik çok kolay geçti benim darısı başına olsun inş son haftama kadar iş yerinde gık demeden çalıştım :) şanslıyım o konuda o yüzden hep spor yaptım hiç bişey aşermedim:)) haliyle az kilo aldım.şuanda 2.5 yaşında bir sıpam var :))
Ne kadar rahat geçmiş gerçekten. spor her zaman iyi geliyor insana.. hamilelikte de çöl fayda görmüş olmalısın. Ben de yapmak istiyorum, koşu bandını nasıl kullanacağımı soracağım kontrolde.
2,5 yaşındaki sıpan ile bol eğlenceli keyifli bir hayatınız olsun :)

Ne kadar rahat geçmiş gerçekten. spor her zaman iyi geliyor insana.. hamilelikte de çöl fayda görmüş olmalısın. Ben de yapmak istiyorum, koşu bandını nasıl kullanacağımı soracağım kontrolde.
2,5 yaşındaki sıpan ile bol eğlenceli keyifli bir hayatınız olsun :)
Aminn :) sizinde olur Allah'ın izniyle :KK200:
Bende koşu bandı kullandım hep 30 dk veya 40 dk olacak şekilde orta hızda. Sen doktoruna sor tabi ama riskli bir durum varsa ilk 3 ayda önermiyorlar

Tatlı krizleriyle nasıl başediyorsunuz kızlar biraz fikir alışverişi yapalım..( Tarçınlı süt hariççççç)

Aminn :) sizinde olur Allah'ın izniyle :KK200:
Bende koşu bandı kullandım hep 30 dk veya 40 dk olacak şekilde orta hızda. Sen doktoruna sor tabi ama riskli bir durum varsa ilk 3 ayda önermiyorlar

Muhtemelen sorun olmayacaktır ama yine de doktora sormadan başlamak istemiyorum. Şimdilik ara ara yürüyüş yapıyorum. Ama o spor değil biraz hareketsiz kalmamak için :)

Dereotu ile bence. Adet dönemlerinde tatlı ihtiyacına iyi geliyordu. Boş yenebilir, ya da dereotlu ayran içilebilir, çok güzel oluyor bence.
Evet benimkide kesinlikle adet döneminden adet sürem bitmek üzere ama tatlı krizlerim hala bitmiyor😁🙈 dere otunu deneyeceğim tadını çok severim zaten

Back
X