Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kadıköy bayağı pahalı bi semttir bu arada.ekonomik durumunu bilemiyorum tabisi
Valla ben de nereye bakacagımı sasırdım leylifercim
Dedim ya çocuk durumlarından nispeten güvenli bir ortamın olabilecegi bir semt olsun istiyorum
Sen neredesin İstanbul'da?
Pahalı olsa ne olacak orda yaşanmaz ki

Ama ama neden böyle diyorsun ki

kardelenim sen nasılsın
ben geldim kimse yok
Hoşgeldin canım benim. Özledik seni. Yeni telefon mu aldın.
İyiyim ben de. Bugün pek iyi beslenemedim ona canım sıkkın. Dün gece küçük kızım 1:30 gibi uyanıp kustu. Sabaha karşı 5te uyuduk. Geçen hafta doktordaydık. Doktor kum döküyor demişti. Mide bulantısı yaparmış. Enerjim yok bugün diyeti de bozdum. Spor da yok. Ama yarın kaldığım yerden devam bugünü telafi edicem.
Sen nasılsın canım

Ben bulunayım hemen :)
Bugun sabah benim 400 gram eksik çıktı cumadan
Bugün de sabah kahvaltıya gittik orada kaçtı tabi.. Aksam da bi kase çorba bi kase cacık biraz da bulgur pilavı yedim. Cok fazla yürüdüm bugün. Eksilmese de artmaz diye tahmin ediyorum

Geçmiş olsun canım. Bu günü bol su içerek geçir bence.. en azından ekstra ödem olacaksa onlar gider. Yarın da kaldığın yerlerden devam edersin zAten. Sonuçta hastalık bu dengeni bozması çok normal önemli olan hızlıca toparlayacak olman. Bu nedenle canını sıkmak yerine kendine bir aferin demelisin

Dedim ya çocuk durumlarından nispeten güvenli bir ortamın olabilecegi bir semt olsun istiyorum

ben avrupa yakasındayım kaptanım
yok alamadım daha herşey ateş pahası yav tek maaşlı bütçeme göre bakınıyorum hala.amma ağladın diyceniz şimdi
geçmiş olsun valla çocuk hastaysa anne nakavt.allah şifa versin elbet iyileşiyolar toparlarsın inşallah.
benim oğlanda girdiği bi sınavı kazanmış az önce sevindirdi bizi.ufak bi kutladık.
allah zihin açıklığı versin hepsine,acılarını göstermesin

Geçmiş olsun kuzum ya ( ini döker tüm kumlarını kurtulur yavrucak büyük adamlar sıkıntı çekiyor o kumda..ben inanıyorum sana fazlasıyla telafi edersin evde uygun bişey mi bulamadın yoksa stres kaynaklı mı yedin ? O durumlar çok tehlikeli (

Canım çok kalabalık orası ve bence çocuk için güvenli bir ortam değil Göztepe falan belki daha iyi Kozyatağı yine nezih semt. Hayırlısı olsun :) inş gönlüne göre bir yer bulursunuz

Teşekkür ederim canım moral oldun gerçekten.

Evet canım aynı söylediğin gibi nakavt etti beni bir gecede. bugün iyi çok şükür. Ama dün gecenin yorgunluğu bana yetti.
Oğlunu tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim. İnşallah zamanı gelince bizimkiler de bizleri böyle gururlandırırlar.

Sağol tatlım inşallah bi an önce atlatır.
Stres yorgunluk tamamen canım. Zaten sabah 5te yattım 9da kalktım uykusuzluk hat safhadaydı. Çocuklara bişeyler yedirdim sabah ama benim içim almadı. Sonra da ne bulduysam onları yedim. Bende hep böyle oluyo zaten. Düzgün bi kahvaltı yapmadıysan sonrasında cozutuyorum

Kızlar ben biraz saldım tatildeyim üç gün falan yarıncok sıkı basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…