- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.781
Canım menüler arasında en az 5 saat bırakıyorum bu süre içinde tek lokma atmıyorum..Emniscim nasıl uyguluyorsun Karatay’ı? Saat aralığın nasıl yeme düzeninde ve neler yiyorsun?
Yok canım bence iyi bişey olmaz o kadar dan lahmacun karataydada var Allah'tan bende ayda bir yerim :))Bugünkü menümtoplight melita09
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim ekmek
- Domates, salatalık
- 1 kaşık lor peyniri
Akşam
- 3 kaşık yoğurt
- 2 kaşık yulaf ezmesi
- 1 kaşık kuru üzüm
Akşamı abarttım biliyorum ama tanıdık bi kebap salonuna yemeğe gittik. Adana kebap istedik onlar ne varsa azar azar getirdiler. En minimum hali bu kadar oldu artık.
- 1 adana kebap
- Küçük 1 parça tırnak pide
- Yarım fındık lahmacun
- ACI ezme
- 1 büyük ayran
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
Canım Ankarada Bi oturup muhabbet edemeden gideceksin aman gitmeden bir buluşalım canım yaAaa gerçekten miii? @rint cok cok sevindim sağlıkla kucağına al bebisini :)
Sen de henüz 2.ye cesaret edemeyenlerden misin emniscim?
Ahah aynen öyle hissediyorum Denizcim, dışarıdan beni yutacak gibi :)
Şimdilik Anadolu yakasından bakıyoruz Kadıköy civarlarında
Sağol kaptanım hayatımda ilk defa kilo hızlı gidiyor demek daha önce yanlış şeyler yapmışım diyorum bakalım devamı nasıl olacak :)Kızlar yorgunluktan menülere bakamadım ama emnis senin adına çok sevindim darısı başıma
Ay evet hepsini okudum ve kabul ediyorumHoşgeldin :)
86 kilodan 70 dusmek istiyorum ve spor yapmak istiyorum ama kasli kadin olmakta istemiyorum sıkı bir vucut istorum bu arada ankaradayimKaptanım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz
Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bir de kendinden bahsedebilirsin seni tanımamız için. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
86 dan 70 kilo inşallah olursaKaptanım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz
Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bir de kendinden bahsedebilirsin seni tanımamız için. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
Öncelikle hosgeldinizKizlar acikcasi ne yapacagimi bilmiyorum ama bayada dikkat ediyorum 1 ekmek yiyen ben ceyrek ekmege dustum kucuk tabak aldim yaptigim yemekten cok az yiyorum seker paketli urunler tuketmiyorum pilav makarna yemiyorum bu arada ekmegi kahvaltida yiyorum aksamlari genelde salata tuketiyorum ve ya tavuk salata falan... Uygun bir diyet olursa ins yapmaya ozen gostericem bu arada spor yapamadim ama yapmaya basliyacam valla aslinda kafam corba
Kaslı bi vucuda ulaşmak o kadar cok emek isteyen bisey ki. Cok yüksek ağırlıklarla aylarca/yıllarca düzenli olarak çalışıp beslenmeyi de ona göre ayarlamak lazım. Oyle her gun evde yaptığımız sporla kaslanmak zaten mumkun değil hele ki kadınlarda. Keske o kadar kolay olsa86 kilodan 70 dusmek istiyorum ve spor yapmak istiyorum ama kasli kadin olmakta istemiyorum sıkı bir vucut istorum bu arada ankaradayim
86 dan 70 kilo inşallah olursa
Günaydın canım aşkolsun helal olsun tabiki de :)sen liste yapma ama buraya gir menülerini yaz diyeti bırakma :)arkadaşlar herkese günaydın.....bu aralar hem ev hem iş hemde başka sebeplerden o kadar yoğunumki.. başta kaptanlarımmorordek toplight arkadaşlarım Leyl-i-fer Cherry Mom kardelelen321 olmak üzere hepinizden özür dilerim.....listeyi tutabilirdim...hemde seve seve ama bayrama kadar kendimi toparlıyamıyorum....listeye zamanım kalmıyor.....hakkınızı helal edin.......
canım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....Günaydın canım aşkolsun helal olsun tabiki de :)sen liste yapma ama buraya gir menülerini yaz diyeti bırakma :)
Günaydııınarkadaşlar herkese günaydın.....bu aralar hem ev hem iş hemde başka sebeplerden o kadar yoğunumki.. başta kaptanlarımmorordek toplight arkadaşlarım Leyl-i-fer Cherry Mom kardelelen321 olmak üzere hepinizden özür dilerim.....listeyi tutabilirdim...hemde seve seve ama bayrama kadar kendimi toparlıyamıyorum....listeye zamanım kalmıyor.....hakkınızı helal edin.......
Canım yoktur inşallah önemli bişey. Söz konusu çocuk olunca dünyası değişiyor insanın. Yeterki iyi olsunlar da...canım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....
Bizde de durum aynı, eşime kalsa uzun vadede yapacağız ikinciyi ama ben ikna olacak gibi değilimEvet galiba böylede kalacak ben konuya ısınsam bile eşim karşı o yüzden herhalde böyle devam :)
Kaptanım evet ya neyse gitmeden bi görüşelim mutlaka zaten sana verecek bir pompa var bendeİyi aksamlar memleketten selamlar biraz yol yorgunum
Canım Ankarada Bi oturup muhabbet edemeden gideceksin aman gitmeden bir buluşalım canım ya
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Çok geçmiş olsun canım, cok üzüldüm. Gene de bi tomografi cektirse miydiniz? Bi sey çıkmaz insallah ama kafan rahatlardı en azından. Simdi böyle ikilemde kalmış gibisiniz.canım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....
Canım sen listeyi düşünme geçmiş olsun kuzunacanım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....
Ay canım çok geçmiiş olsun ya düşmeden değildir bence ateşde olduysa o muhtemelen enfeksiyon kapmıştır korkma kendini üzme..canım daha öncesi bilgisayar başında bişey yazsınlarda cevap vereyim derdim....canım sıkılırdı...böyle liste tutma işlerinide çok severim...ama yapamadım...fırsat bulamadım....cumartesi kızım salıncaktan düştü ......ogün çok önemsemedim...pazar sabahı kustu...acile götürdük...kanına baktı ....temizdi...tomografi istedi....yapmak istemedik....iki kere daha kustu....akşama doğru birazcık ishal olmuş gibiydi....gecede.....38 e yakın ateşi vardı....salı günü havuza gitmiştik....düşmeden mi havuzdan mı kustu bilmiyorum...tomografi çektirmedim ama .....çok korkuyorum...keşke ben düşseydim.....kafam yerimde değil.....
Aa çok sevindim okul çok önemli varsın biraz uzak olsun..Kızlar okul sonuçları açıklandı uzak diye istemediğimiz bir okul çıktı ama eğitimi çok iyi imiş içimiz rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?