- 23 Mart 2016
- 30.326
- 91.104
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.301
Tabi ki öyle ne kadar versen kar hatta sabit kalsan dahi kar :) olsun arada motivasyon kaybedilir önemli olan o esnada 3 5 kilo alıp geri başlayamayacak noktaya gelmemek :) hedefe çok yakınsın bırakma bu noktada canımHaklısınız valla ben de kendime geleyim bi yarından itibaren devam ediyorum tekrar. Bayram hedefime ulasamam da ne kadar versem kardır
Bende kalsın diyor herhalde :))melita09 yarına kadar birinciler sırlarını paylaşıyor konusuna başarı sırrını yazman gerek, yoksa ceza alacağız. Bugun yazar mısın artık?
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Herhalde :)) Ama öyle olmuyor işte maalesef :)Bende kalsın diyor herhalde :))
Ne değişik bir diyet anlayışın var canım :)) al ver al ver :))) sonuç hayır olsun inş :)))kızlar özür dilerim...dengesiz bir hal aldım...işim yoğun ....bayram öncesi kursiyer ödemeleri....evde bayram temizliği...bir de bazı hazırlıklarım var....ondan....bide üzgünüm bu hafta delice yedim.....68 oldummm..hemen yazıyorum
canım çok yorulacak bir tempo içindeyim bu hafta ...yediklerim enerji vermedi..doymadımNe değişik bir diyet anlayışın var canım :)) al ver al ver :))) sonuç hayır olsun inş :)))
Allah kolaylık versin canımcanım çok yorulacak bir tempo içindeyim bu hafta ...yediklerim enerji vermedi..doymadım
melita09 yarına kadar birinciler sırlarını paylaşıyor konusuna başarı sırrını yazman gerek, yoksa ceza alacağız. Bugun yazar mısın artık?
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
sağol kaptanın bn bulamadım da ondan söylemiştimyok dikkat ediyorum sadece biraz gecikmeli de olsa o hedefe ulaşılacak
Cepten bulmaya çalışayım canım iyi olur
sağol canım
öğlenleri yemek yemeyi sevmitorum zaten et yerine yoğurt yedim tutmamış olabilir,eti de öyle aman aman yemiyorum zaten,bide bu hafta bedenen çok iş yaptım acıkıyorum galiba,geçmiş menülerimi bi bakıyım inceleyim bari hatalarını göriyim,inşallah hastalık değildirCanım doğru besleniyor musun acaba ? Şekerini yükseltecek birşeyler mi yedin acaba yada tam doymadın mı protein sağlam alırsan acıkmazsın ( tabi başka bir rahatsızlık yoksa )
ne güzel.demişsin önemli olan almamak az da olsa vermekTabi ki öyle ne kadar versen kar hatta sabit kalsan dahi kar :) olsun arada motivasyon kaybedilir önemli olan o esnada 3 5 kilo alıp geri başlayamayacak noktaya gelmemek :) hedefe çok yakınsın bırakma bu noktada canım
7 ayda spor yapmadan vermiş biz 4 5ayda o kiloya geliriz inş :)))buyrun motivasyon80 kilodan 58 kiloya düştüm şükür
Evet arkadaşlar geçen yıl 5 Ağustos tarihinde başladığım diyet serüvenimde 7 ay sonunda 58 kiloya ulaştım. 80 kilo ile başlamıştım ve ilk başta hedefim bir 64 kilo olabilsem o bile yeter diyordum fakat insanın kilo verip vücudunun farklı bir şekle girdiğini gördükçe daha da kilo veresi geliyor.😊...www.kadinlarkulubu.com
döndünmü evine boş kaldı buralar7 ayda spor yapmadan vermiş biz 4 5ayda o kiloya geliriz inş :)))
Yok canım var daha :)) bayramdan sonra inşdöndünmü evine boş kaldı buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?