Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar internetim çok az kaldı giremiyorum tebrik ederim herkesi melita09 valla ben anlamadım o detoks nasıl bir detoks detaylı yaz bir yahu kilom durdu benimde rejime ve spora aynen devam ediyorum şu aralar az gireceğim özür dilerim

10da 1 yumurta 1 d ekmek tavada domatesli biber sote
14 te 1 s nescafe biraz kavun 3 d kasar peynir 1 salatalik
16 da 1 turk kahve 2 kayisi
19 da 1 d ekmek haslanmis tavuk cigeri salata
Su simdilik 1.5
Bayram temizligine basladim
Bu sabah tarti guzeldi

günaydınlar güzel bir gün olsun hadi bakalım haftasonu nasıl geçti umarım güzel bir ptesi olur bugün
hoşgeldin kaptanım bittimi tatil
Selam hanımlar
Nasılsınız? Rehavete kapılmadınız değil mi? :) fırsat bulmusken bi ugrayayım dedim
iyiyim kendi adıma sennasılsın kaptişim.ev işi tamammı ne zaman geliyon ist.
bu bayramda etap birleşmesi olucakmı kaptanlarımm

bu sessizliği hiç beğenmiyorumm
Ben deeee
iyiyim kendi adıma sennasılsın kaptişim.ev işi tamammı ne zaman geliyon ist.
bu bayramda etap birleşmesi olucakmı
Hala resmi teklif gelmedi
Ben bir yandan bakınıyorum evlere ama şu an eylülü bulacak gibi :)
Etap birleşmesi olayını bilmiyorum, henüz konuşulmadı. Kesinlik kazanınca duyuru yaparız zaten

KAHVALTI
salatalık domates yeşilbiber 3 zeyitin peynir 1 mase yoğurt
ARA
Yarım şeftali 1 muffin kek
AKŞAM
1 tabak kabak yemeği 5 yk bul.pilavi 1 kase yoğurt
Su 3 litre kızlar vucudmda kaşıntı vardı yumurtaya alerjim çıktı bir müddet yumurta yok kahvaltıya 1 kase yoğurt ekledim onun yerine

günaydınlar melita09 canım nerelerdesin bak perşembe ye kadar yazmazsan sırrını takım olarak ceza yiyeceğiz alwaysnforever tatlım senden ses çıkmadı 2 gündür hadi emnis netim yok dedi kızlar neredesiniz
Ben bayram sonu işbaşı yapacam cepten fazla bakamıyorum maalesef o yüzden fazla yazamıyorum

Selam canlar annemden girdim :). Valla 10 GB neti nasıl yedim anlamadım :))) bu ay böyle oldu neyse yarın yenilenecek şükür :)) bu arada güzel kilo verdim :)) tatil Matil demiyorum yazlığa geldim sabah 9 da yürüyüş öğlen deniz ev merdivenli oğlan sağolsun kırk kere inip çıkıyorum günde :)) çok yoruluyorum ama yapcak bişey yok annem bu arada bayram için deneme olsun diye tepsi tepsi tatlı börek yapıyor bayram çok tehlikeli olacak ama sıkıntı yok önlemimi aldım telefon ana ekranımı bakın ne yaptım ekte :)))

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-05-21-54-27-813_com.miui.home.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 15

Keşke bunu koysaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…