- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.261
Canım perşembe den önce mutlaka birincilee sırlarını paylaşıyor kısmına yazan gerekiyorTeşekkürler kaptanım....
hoşgeldin kaptanım bittimi tatilgünaydınlar güzel bir gün olsun hadi bakalım haftasonu nasıl geçti umarım güzel bir ptesi olur bugün
iyiyim kendi adıma sennasılsın kaptişim.ev işi tamammı ne zaman geliyon ist.Selam hanımlar
Nasılsınız? Rehavete kapılmadınız değil mi? :) fırsat bulmusken bi ugrayayım dedim
selam canımTebrikler canım azmin zaferi supersinne Detoksu yaptın
Ben deeeebu sessizliği hiç beğenmiyorumm
Hala resmi teklif gelmediiyiyim kendi adıma sennasılsın kaptişim.ev işi tamammı ne zaman geliyon ist.
bu bayramda etap birleşmesi olucakmı
Selam canlar annemden girdim :). Valla 10 GB neti nasıl yedim anlamadım :))) bu ay böyle oldu neyse yarın yenilenecek şükür :)) bu arada güzel kilo verdim :)) tatil Matil demiyorum yazlığa geldim sabah 9 da yürüyüş öğlen denizev merdivenli oğlan sağolsun kırk kere inip çıkıyorum günde :)) çok yoruluyorum ama yapcak bişey yok annem bu arada bayram için deneme olsun diye tepsi tepsi tatlı börek yapıyor bayram çok tehlikeli olacak ama sıkıntı yok önlemimi aldım telefon ana ekranımı bakın ne yaptım ekte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?