Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide benim beden 48 cok zayıf olsam bile etek de 48 giyiyorum bazılarının boyu 170 kilo seksen civarı 42 giyiyorum diyorlar nasıl oluyor bedenı nasıl düşürmek mümkün mu
kemik yapısıyla da alakalı ama sıkılaşıncada düşebilir beden

Bende yaptım :)) arkadaşlarım baya gitmiş dediler hepsi bana özenip Karatay yapıyor şimdi :))))
Benim 5 6 kg oldu galiba
at ta görelim,nasıl oldun bu arada daha iyisın sanırım,erken uyu bari bu akşam,zencefilde hemoroidi şişirdiği için kabız oluyo insan

Yürüyüş yapsam çok iyi gelecekte evden çıkamıyorum ki bide diyet yaptığım zaman doyana kadar yemiyorum bu defa ara ara atıstırma isteği oluyor
Evde çocuklar uyuyunca leslie yapabilirsin canım. Ben o leslie ile geçen sene 15 kilo verdim. Zor da değil üstelik

Kızlar yaa bugün ki menü
Sabah 1 adet şeftali
Öğlen domates haslanmis yumurta, 7,8 zeytin ve yarım ekmek (pide)
Ara öğün 1 limonlu soda
Akşam tavuk döner 1ayran
Bana kizacaksiniz biliyorum ama yavaş yavaş azaltmaya calisiyorum.

at ta görelim,nasıl oldun bu arada daha iyisın sanırım,erken uyu bari bu akşam,zencefilde hemoroidi şişirdiği için kabız oluyo insan
Ya ev haliyle taytla falan çektim normalde kapalı kadınım :)) albüme koyayım dedim orası özel sonuçta ama artık albüm yok galiba kaldırmışlar öyle mi kaptanım toplight toplight

Kızlar yaa bugün ki menü
Sabah 1 adet şeftali
Ara öğün 1 limonlu soda
Akşam tavuk döner 1ayran
Döneri lavaşsız ekmeksiz yeseymişsin çok iyi bir menü olacakmış canım

Merhaba beni de aranıza alır mısınız? Hashimato hastasıyım, 6 aylık bebeğim var ve 20 kg fzlam var:( 3 hafta glutensiz beslendim, yapabiliyorum, şimdi daha sıkı yapmaya yapmaya çalışacağım. Kilomu hedef kg mu sabah yazmama daha doğru olur herhalde, yemem üstüne tartılmayayım :)

Merhaba beni de aranıza alır mısınız? Hashimato hastasıyım, 6 aylık bebeğim var ve 20 kg fzlam var:KK43: 3 hafta glutensiz beslendim, yapabiliyorum, şimdi daha sıkı yapmaya yapmaya çalışacağım. Kilomu hedef kg mu sabah yazmama daha doğru olur herhalde, yemem üstüne tartılmayayım :)
Merhaba hoşgeldin :) doğumun üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş inş kısa zamandaa gider fazlalıkların bebeğinizde hayırlı uğurlu olsun :)
1.sayfadaki kurallarımızı gözden geçirip okuyup kabul ettim diye yazabilir misin :)

Menüm
Sabah
Menemen
2 dilim ekmek
1 çay bardağı çay
Öğlen
Bulgur pilavı 7 kaşık
Kavurma yarım kase
Yoğurt
Akşam
2 mücver yağsız kızartma
Yayla çorbası

Su miktarım düşük 🙈 3 bardakçık
3 bardak nasıl oluyor ya :)) cidden ilginç ben az içsem dudaklarımı yalamaktan deliye dönüyorum :)))
Birde 7 kaşık bulgur pilavı fazla canım çok az ye 3 4 kşk max.eti arttırıp pilavı azaltabilirsin

hangi değerden belli oluyorki tahlillerde ben onu bilmiyorum
Hoşbuldum bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kilo yapıyor diyorlar diyet yaparsam boşunamı yapmış olurum
en azından ekstra kilo almazsun dikkatli olmak lazım
Kızlar detoks suyu beni kabız yaptı :)))) içinde de kötü bişey yok ki salatalık yeşil elma yeşil çay tarçın nane limon neden böyle oldum bennn şiştim resmen
Canım ben bu gece şişlikten çatlıyorum 2-3 gündür wc ye çıkamıyorum ama yok olmuyor çok şiştim biraz erik yedim rezene çayı içtim yok resmen nefes alamıyorum

Kızlar yaa bugün ki menü
Sabah 1 adet şeftali
Ara öğün 1 limonlu soda
Akşam tavuk döner 1ayran
Canım sabah kahvaltıyı ihmal etme sen öğle yemeği yerine kahvaltı yapmışın

Iyi aksamlar kızlar

Ben bugun tatlı krizlerine girdim. Ne yediğimi söylemeyeceğim ama iyi bi kacamak yaptım. Oysa ki son 4 5 gündür iyi gidiyordum genel olarak tartıda da güzel farketmeye başlamıştı.

1 saat yürüdüm. 20 dk kol egzersizi yaptım youtubedan videolar eşliğinde. Simdi de 30 dk leslie yapacağım. En azından bi kısmını yakayım fazla kalorilerimin.

Suyu da cok fazla iciyorum zaten genelde. Bugun de 2 litreyi geçmiştir. Yatana kadar içerim 2 3 bardak daha

Back
X