- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.841
Sağol kuzum okul başlasın sende arrtırırsın belki tabi kendini zorlamadan ağrı yapıyor demiştin yaBakın hanımlarCherry Mom le aynı kilodayız o birkaç cm daha uzun ama ben 46 giyiyorum o 42 neden çünkü o sporda yapıyor
Üzüm ve karpuz en tehlikeli ikili canımİşyerinde oturuyorum cnm
Yememem gereken ara öğünü yedim .
Söyle 25 tane üzüm
Sen ne yapıyorsun diyet nasıl gidiyor ?
Selam canım nerelerdesin kilo almıyorsun değil. Mim girmediğin zamanlarda :))Selam kızlar
Bir görünüyor bir kayboluyorum ama bu aralar biraz uzaklaşmak istedim. Hala kan veriyorum iki kez negatif alınca Türkiye’ye gitmeyi planlıyorum. Diyetisyenime yazdım, 7 hafta kalacağım ve toplamda 15 kg vermeyi hedefliyorum. Bir kaç kg burada versem daha rahat ederim diyorum. Spora başladım dün.. her hangi bir ağrım yoktu ama bugün göbeğimde ağrı başladı bıraktım şimdilik, sadece yürüyüş yapacağım galiba bir süre
Sizler nasılsınız? Yarın için tartılar ne gösteriyor :)
İyiyim canım, hastane işlerim bitmek bilmedi.. çok buladım öyle olunca da kafamı dağıtmak için bir şeylerle uğraşayım dedim. Kilo almıyorum artık ilaçları kestiğim için ama bu sürede hiç veremedim çünkü tam diyete başlayamamıştım. Gelsin dondurmalar, gitsin çikolatalar şeklinde yaşıyor bazen öğün atlayarak yediğim abur cuburu dengeliyordum. Tabiki bu sağlıklı değil.. tartıda kilo fark etmiyor ama sonuçta yağ oranım artıyor bence. İyice kalınlaştım. Üç gün önce diyetisyenimle konuştum o bana iyi geldi. Şu an karşımda çikolata duruyor ve yemiyorum :)Selam canım nerelerdesin kilo almıyorsun değil. Mim girmediğin zamanlarda :))
Kendini zorlama en güzel spor yürüyüş olsun..
Tartılar ıııııı şeyyyyy bu haftayı pas geçiyorumveremedim hiç maalesef yarına bir mucize lazım :))
Gözüm ekmekten başka bişey görmediBugünkü menüm;
Sabah;
-3 dilim beyaz ekmeğe denk gelecek kadar baget
-2 üçgen peynir, 1 kk peynir
-domates salatalık roka
Ara; 1 ceviz, 1 kayısı,1 sütlü kahve
Öğlen; 2 dilim ekmek kadar baget soğanlı yumurta
Ara; 1 bardak Yeşilçay, 1 bardak soda, 1 limon
Akşam; 2 dilim kepekli ekmek, 6 kaşık patlıcan, 1 kase yoğurt
3 litre su
Yarım saat Leslie
15 dakika kol, ve sırt çalıştım.
Toplam 7 dilim ekmem yemiş bulunuyorummeyve ve çerezi azalttığım için bir dilim ekmeği karşılarım. Ama kalan 6 dilim hala fazla, gidip yarım saat yürüyüş yapayım :)
İyi bari canım sevindim 76yım ben :// önden aklında kalacak şeyleri yedin diyelim :) çikolata alma eve bence :))İyiyim canım, hastane işlerim bitmek bilmedi.. çok buladım öyle olunca da kafamı dağıtmak için bir şeylerle uğraşayım dedim. Kilo almıyorum artık ilaçları kestiğim için ama bu sürede hiç veremedim çünkü tam diyete başlayamamıştım. Gelsin dondurmalar, gitsin çikolatalar şeklinde yaşıyor bazen öğün atlayarak yediğim abur cuburu dengeliyordum. Tabiki bu sağlıklı değil.. tartıda kilo fark etmiyor ama sonuçta yağ oranım artıyor bence. İyice kalınlaştım. Üç gün önce diyetisyenimle konuştum o bana iyi geldi. Şu an karşımda çikolata duruyor ve yemiyorum :)
Sen nasılsın ? Kaç kg oldun
Beyaz ekmek yerken hemen acıkmam çok normal, akşama kadar ekmek yedim durdumGözüm ekmekten başka bişey görmediyürü canım sen yürü :))) tutmayalım biz seni
Yarın tartıları sallıyor musun peki :)İyi bari canım sevindim 76yım ben :// önden aklında kalacak şeyleri yedin diyelim :) çikolata alma eve bence :))
Sağol canım içtim çok ama son zamanlarda ne yapsam gelmiyor. Sadece gece uyanmalarında ve sabah emziriyorum o da yetmiyorSüt için rezene çayı bol su ve badem öneririm
Sağol canım içtim çok ama son zamanlarda ne yapsam gelmiyor. Sadece gece uyanmalarında ve sabah emziriyorum o da yetmiyorSüt için rezene çayı bol su ve badem öneririm
Yanlış yazmışım 3 kez yrım saat toplam 1,5 saat uyuyor gündüz gece 12, 12,5 toplamda 13,5 veya 14 oluyor. Doktora sordum bazı bebekler böyledir dedi... ama daha uyku eğitimi vermedim, verirsem belki gündüz uykularını uzatırım... şaka gibi saat tutuyoruz gündüzleri tam 30 35 dakikada uyanıyor... kurulu maşallah:)Gündüz neden o kadar az uyuyo acaba. 6 aylık bi bebek için 12 buçuk saat uyku az. Gündüz uykusu 2 saat olsa çok güzel olurdu. Erken saatlerde spor yapmak daha etkili olduğu söyleniyor. Çünkü vücut spoor sonrası yatana kadar devm ediyormuş yağ yakımına. Metabolizma hızı gün boyu artıyormuş.
Benim 2 çocuğumda o şekilde büyüdü böyle olması daha iyi gece 12 saat uyuyor gece uyumasa daha kötü kendine zaman ayırıyor sun eşine zaman ayırıyor sunYanlış yazmışım 3 kez yrım saat toplam 1,5 saat uyuyor gündüz gece 12, 12,5 toplamda 13,5 veya 14 oluyor. Doktora sordum bazı bebekler böyledir dedi... ama daha uyku eğitimi vermedim, verirsem belki gündüz uykularını uzatırım... şaka gibi saat tutuyoruz gündüzleri tam 30 35 dakikada uyanıyor... kurulu maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?