- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.861
Geçmiş olsun cnmBen de üşütmüşüm biraz bi o yana bi bu yana devrilip duruyorumöğlen bişey de yiyemedim midem de bulanıyo hastalık diyete iyi mi geldi desem beni halsiz mi bıraktı desem bilemedim
Cnm sayende tehlikeleri hepsini ogrenecem teşekkürlerÜzüm ve karpuz en tehlikeli ikili canım
Cnm sayende tehlikeleri hepsini ogrenecem teşekkürler
Mezura varsa iyi olur canım ayda bir ölçüyoruz beni etiketlersen sevinirim listeyi ben tutuyorum :)Yarın vücut ölçülerinide verecekmiyiz
ne demek
Smoothie hariç çok güzel menü :)) çay kahvede şekeri bırakmayı denedin mi hiç canım ?Merhaba bugünki menüm:
Sabah
Kahve, bir şekerli
İki kibrit kutusu peynir
Azyağda iki yumurta
Domates
Beş zeytin
Öğle
15 tane beyaz leblebi
Kızımın mamasından artan yarım kase yoğurtlu az zeytinyağlı pancar kabak püresi :)
Ara öğün
Migrostan organik smoothie 200 kaloriymiş, full meyve şekeri ne yazık ki
Akşam
Bir but tavuk haşlama
Bir kase yoğurt
Şimdi de bir şekerli türk kahvesi içiyorum. Toplam 7 su bardağı su içtim, yatana kadar 10 olur. Bebekle orta tempo 1 saat yürüyüş.
Canım kahvede şekeri bıraksan şahane olur :)Bugün ki menüm
Sabah
Bir fincan kahve 1 kesme şekerli
Öğlen
2 haslanmis yumurta, 1domates, haşlanmış ispanak
Ara öğün
25 tane üzüm happesi (bu arada onu da yememem gerektiğini öğrendim
Akşam
1 tabak yoğurtlu makarna yanında 2 tane salatalık
Makarna yediğim için akşam 40 dk aralıksız 15 dk dinlendikten sonra yürüyüş yaptım .
1 bardak çay
2 litre uzerinde su ictim
Tavsiyelerini uyguluyacamCanım kahvede şekeri bıraksan şahane olur :)
Makarna evet tehlikeli mümkünse hiç yememek lazım ama yeniyorsa da yoğurtla yememek lazımmış karbonhidrat ve protein birleşince löp kilo yapıyor imişş :/ illede yemem lazım dersen :)sade azcık tereyağlı maksimum 4 y. Kaşığı gibi canım
Spor için
Sağol canım, hamilelikten önce ne şeker vardı ne paketli gıda bende. Nedense hamilelikte ve devamında tatlıya eğilimin var.Smoothie hariç çok güzel menü :)) çay kahvede şekeri bırakmayı denedin mi hiç canım ?
Listeye kılo verilincemı giriliyorAy yarın cumane edeceğiz bakalım kardelelen321 sen ne zaman gireceksin listeye kuzum ? Süre güncellendi 3 ay oldu ya ondan diyorm.
Hayır ya bu hafta nedense gitmedi az spor yaptım belki bilmem birde hafta başında bulgur pilavı nohut falan yedim ondan belkiYarın tartıları sallıyor musun peki :)
Çikolata, dondurma, eşim de tüketiyor bazen. Hiç almamak olmuyor. Zaten ben diyet moduna girince evde abur cubur olması etkilemiyor beni. Ama şu ara biraz zor geçti tam konsantre olamamıştım. Bence artık oldum. Bir de diyetisyenimin üzerimde her zaman olumlu etkisi oluyor. Kaç aydır konuşmuyorduk, resmen ölü taklidi yapıyordum kadına..Şimdi iletişime geçtik daha iyiyim. Ama asıl kiloyu Türkiye’ye gidince tatilde vereceğim.
Kaç kilosunHayır ya bu hafta nedense gitmedi az spor yaptım belki bilmem birde hafta başında bulgur pilavı nohut falan yedim ondan belki
Ne kadar kalacaksın Türkiye'de
Normaldir herhalde hormonlar ne hale geliyor :))Sağol canım, hamilelikten önce ne şeker vardı ne paketli gıda bende. Nedense hamilelikte ve devamında tatlıya eğilimin var.
Sabitim şuan 76 yarın sabah bir yürüyüşe çıkarsam belki bir kaç Gr eksi görürüm :)))Kaç kilosun
Süper olur inş devam ettirirsin :)Bu arada ben glutensiz yemeye başladım tiroidim var, bir de yaş 40,5 :) bakalım ne kadar dayanabileceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?