- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.821
Canım dene istiyorsan ama sonuç ne olacak söyleyeyim. 6 gün yapacaksın 4 kilo gidecek. Bıraktıktan sonraki hafta hiç kilo vermeyeceksin hatta geri alacaksın bir kısmını. Umutların yıkılacak.Daha önce hiç diyet yapmadım desem hamilelik ve emzirme sen dolayı ne bulduysan yediğim için ideal kilonun çok çok üstüne ciktim. Budiyet macerasına sizinle beraber baslayacam
Bilmiyorum yaa iyice kendimi bu diyete hazırladım ve deniyecem .en azından 13 gün olmasa bile 6 gün deniyecem . Çünkü diğer şekilde adapte olamıyorum .ama bu diyeti gerek nette gerek youtube da çok araştırdım ve o iatikrari kendim de görüyorum . Ve yapacamda 6 günde 4,5 kilo verirsem muhteşem olacak
Gündüz neden o kadar az uyuyo acaba. 6 aylık bi bebek için 12 buçuk saat uyku az. Gündüz uykusu 2 saat olsa çok güzel olurdu. Erken saatlerde spor yapmak daha etkili olduğu söyleniyor. Çünkü vücut spoor sonrası yatana kadar devm ediyormuş yağ yakımına. Metabolizma hızı gün boyu artıyormuş.@kardelen321 @toplight kesinlikle tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Kızım yarım saat uyuyor gündüzleri, gece ise 12 saat. Gece daha rahatım, akşamları yapabilirim egzersiz
Kahvaltı menü
Domates
İki kibrit kutusu peynir
Sahanda iki yumurta az yağlı
Beş zeytin
tatlım sen bu kiloları 6-7 günde mi aldın ki o kadar kısa sürede vermeye çalışıyorsun ne olur kendine bunu yapma sağlıklı beslenme olayına gir metabolizmanın iyice durduğu yada yavaşladığı bir dönemde bunu yaparsın daha çok moral motivasyon olur sana
[/Qdogru söylüyor olabilirsin ona rağmen denemek istiyorum . Bı kendimde görmek istiyorum sonucu
Aslında amacım bu diyeti uyguladıktan sonra bu kadar katı değil bı tık daha kendime uyarlayıp devam etmeyi düşünüyorum .Yani 6. günün sonunda yine diyete devam edecemm .Canım dene istiyorsan ama sonuç ne olacak söyleyeyim. 6 gün yapacaksın 4 kilo gidecek. Bıraktıktan sonraki hafta hiç kilo vermeyeceksin hatta geri alacaksın bir kısmını. Umutların yıkılacak.
Ben de bir hafta dukan yapmıştım aynı bu senaryoyu yaşadım. Sen yine dene ama tavsiyem dengeli beslenerek spor yaparak yavaş yavaş emin adımlar atarak ilerlemek
Yok canım ya zayıflayınca bedeninden küçülecektirNasıl oluyor onu anlamıyorum ben sımdı 80 dussem yıne 48 beden olacam
Tamamdır bir daha yazarım suyu malesef yanlış yazmışım 3 litre olucaktı yemeklerimi de küçük kaba koyup iş yerime götürüyorum yani bir tabağa tekamül ediyodur bir daha dikkat ederek yazarımcanım öncelikle 3 bardak su çok az bunu en az 8 bardak yapmalıyız bir de yediklerinin miktarını yazarsan
mesela tavuklu bezelye yemeği 1 tabak mı 2 tabak mı 1 kepçe mi 3 kepçe mi miktar lazım tatlım ok mi?
Belirt canım takip etmiş oluruz :)Tamamdır bir daha yazarım suyu malesef yanlış yazmışım 3 litre olucaktı yemeklerimi de küçük kaba koyup iş yerime götürüyorum yani bir tabağa tekamül ediyodur bir daha dikkat ederek yazarımbirde dün katıldığım için yarın kilomu belirtmem gerekiyor mu kaptanım
Olur mu öyle şeyyy şiddetle mezurayla ölçülmeni tavsiye ederim önyargıların gider :)Nasıl oluyor onu anlamıyorum ben sımdı 80 dussem yıne 48 beden olacam
İşyerinde oturuyorum cnmNabersiniz kızlar
Etek bedenim degısmıyor canımOlur mu öyle şeyyy şiddetle mezurayla ölçülmeni tavsiye ederim önyargıların gider :)
Hahaha bu hafta olmaz tatlımmLeyl-i-fer yaaa bu hafta seni gözüme kestirmiştim geçecektimm ama maalesef anca havuza falan gitmem lazım o da bugün imkansız
Çok değilde yanlış,ekmek üzüm havuç bunların 3 üde karbonhidratÇok yiyorum ben aç kalacakmış gibi sabah yumurta ekmek uzum havuç zeytin kattım karıstırdım offf
Yumurtayı yağa değil suya kırın yada haşlama yiyin derim@kardelen321 @toplight kesinlikle tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Kızım yarım saat uyuyor gündüzleri, gece ise 12 saat. Gece daha rahatım, akşamları yapabilirim egzersiz
Kahvaltı menü
Domates
İki kibrit kutusu peynir
Sahanda iki yumurta az yağlı
Beş zeytin
Süt için rezene çayı bol su ve badem öneririmHoşbulduk. 6 ay önce doğum yaptım, hala doğum iznindeyim. 79,8 kgyum, hedef 60:) bebekle evde spor yapmam mümkün mü bilmiyorum. Bakalım... bakıcı tutacağım inşallah o zaman yapabilirim. Daha kahvaltı edemedim. Az emziriyorum, sütüm çok olmadı. Benden böyle
Öyle yapıyımÇok değilde yanlış,ekmek üzüm havuç bunların 3 üde karbonhidrat
Yumurta peynir zeytin ekmek yeşillik kombinasyonu daha doğru olur
Diyet gruplarını gezip menülerini okuyun ve başarılı olanların hikayelerini örnek alın kendinize lütfen
Ben de üşütmüşüm biraz bi o yana bi bu yana devrilip duruyorumİşyerinde oturuyorum cnm
Yememem gereken ara öğünü yedim .
Söyle 25 tane üzüm
Sen ne yapıyorsun diyet nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?