- 23 Mart 2016
- 30.313
- 91.087
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.881
Nasıl şeyler peki ? En azından masum şeyler elinin altında bulundursan?Canım sıkıldıkça birşeyler yiyorum nasıl engel olabilirim ki sadece spor kilo verdirır mı
Genelde meyve çok yiyorumNasıl şeyler peki ? En azından masum şeyler elinin altında bulundursan?
Sadece sporla anca sabit kalırsın valla hayat şartlarında o kadar zor spor yapıyoruz ki kimse bana o sporu yaktırıp yemek yediremez :) böyle düşün yani zar zor yaptığımız o sporları ziyan etmemek lazım bence
Hmm kötü o haldeGenelde meyve çok yiyorum
Benim eşimde küçük kavunlar dan almış bunları dolaba koy soğusunlar dondurma alıp geleyim içine koyup yiriz dedi dedim ben yimem biliyor sun diyette olduğumu istersen sen ye dedim olmaz şimdi o zaman dedi sen haftada bir gün mola verirsin o zaman yeriz dedi adam benim mola vermemi bekliyorBugün eşim karşımda künefe yedi dedim insan bir sorar canın ister mi almayayım falan diye dedim . Yoo sen çok iradelisin ya istemezsin nasılsa diyordedim o son lokmayı da ye yemiyorsan gönder yoksa dalacam sana bir 5 kg daha gitsin kendime bir ödül yapacağım bakalım tatlı kısmı Zorluyor bu diyetleri birde yaza denk geldik dondurma çok istiyor canım
Tamam canımMezura varsa iyi olur canım ayda bir ölçüyoruz beni etiketlersen sevinirim listeyi ben tutuyorum :)
Hoşgeldin canım tekrardan. Merak ettik. İyi gördüm ama seni...Selam kızlar
Bir görünüyor bir kayboluyorum ama bu aralar biraz uzaklaşmak istedim. Hala kan veriyorum iki kez negatif alınca Türkiye’ye gitmeyi planlıyorum. Diyetisyenime yazdım, 7 hafta kalacağım ve toplamda 15 kg vermeyi hedefliyorum. Bir kaç kg burada versem daha rahat ederim diyorum. Spora başladım dün.. her hangi bir ağrım yoktu ama bugün göbeğimde ağrı başladı bıraktım şimdilik, sadece yürüyüş yapacağım galiba bir süre
Sizler nasılsınız? Yarın için tartılar ne gösteriyor :)
Ah kıyamam... Gündüz anneye doymak istiyo.Yanlış yazmışım 3 kez yrım saat toplam 1,5 saat uyuyor gündüz gece 12, 12,5 toplamda 13,5 veya 14 oluyor. Doktora sordum bazı bebekler böyledir dedi... ama daha uyku eğitimi vermedim, verirsem belki gündüz uykularını uzatırım... şaka gibi saat tutuyoruz gündüzleri tam 30 35 dakikada uyanıyor... kurulu maşallah:)
O karar kesinleşti mi haberim yok vallahi. Zaten bu ayın sonunda benim 6 ay da dolmuş oluyoAy yarın cumane edeceğiz bakalım kardelelen321 sen ne zaman gireceksin listeye kuzum ? Süre güncellendi 3 ay oldu ya ondan diyorm.
Süpersin canım boşuna Bayan İrade dememişimBugün eşim karşımda künefe yedi dedim insan bir sorar canın ister mi almayayım falan diye dedim . Yoo sen çok iradelisin ya istemezsin nasılsa diyordedim o son lokmayı da ye yemiyorsan gönder yoksa dalacam sana bir 5 kg daha gitsin kendime bir ödül yapacağım bakalım tatlı kısmı Zorluyor bu diyetleri birde yaza denk geldik dondurma çok istiyor canım
Benim bambu ama bir süre sonra sertleşti maalesef çamaşır kurutucun varsa onda yumuşak oluyormuş :))Kızlar bambu bornoz takımı almak istiyorum onlar suyu güzel emiyormuş ve yumuşakmış kullanan var mı
Bilgim yok canım demek vücudun alıştı dyete o yüzden veremiyorsun bünyeyi şaşırtmak amaçlı şok bir diyet nasıl olur acabaBende de haşimato var bunun için özel bir diyet var mı bilgisi olan var mı ya ben uzuuun zamandır ekmek pilav makarna vs zaten yemiyorum kısaca ben hep diyet halindeyim ama bu yaptığım sadece kilomu koruyo vermeme yetmiyor
:)))) E ozmnn er meydanı zamanıO karar kesinleşti mi haberim yok vallahi. Zaten bu ayın sonunda benim 6 ay da dolmuş oluyo
Süpersin canım boşuna Bayan İrade dememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?