Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler canım. Ben de maydanoz, kabuk tarçın limon ile yaptığım ödem atıcı çayı içiyorum. Bence değişiklik yapmak vücut için iyi olacaktır. Arada da bunu içerim. Karanfil ve yeşil elma alıp yaparım :)

Nerden bakıyoruz takım sıralamasına
Cuma zayıflama sonuç listeleri diye bi başlık var canım ordan bakıyoruz.

Ben de kalori sayıyorum ve dun yedeklerim de toplamda 1030 kalori tuttu kullandığım uygulamaya göre. Evet kalori anlamında sorun yok ama acaba aksam saatlerinde cok yemek bana löp löp et ve yag olarak geri dönüyor mu yoksa totalde kalori sınırımı asmadigim icin cok sıkıntı olmaz mı onu merak ediyorum. Bu arada en son 9 buçuk gibi yedim ve gece 3te uydugumu da ekleyeyim.

Gün içinde kendimi pek ac hissetmiyorum ama. Yedigim yulaf ve yoğurt beni aksam yemegine kadar baya tok tuttu mesela. Ama o arada oyalanacak biseylerim vardı. Ondan aciktigimin farkına varamamis da olabilirim. Aksam olduğunda yapacak biseyim kalmıyo ve aklım direk çayın kahvenin yanında yiyecek biseyler bulmaya gidiyor

Bugun dediginiz gibi yapıp kahvaltı ve öğle yemeğimi daha sıkı yapaym bakalım ne olacak

Dün olsa iyiydi ama yine de şimdi de bu Cuma için hafiflemeye başladın. İlk günden -300 ise haftayı nasıl kapatırsın bir düşün :)
Bende öyle düşünmüştüm ama regliye denk gelecek :////

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-24-11-13-35-062_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 13
Akşam çay yanına bir şeyler aramak, toplumsal bir sorun bence. Anamızdan babamızdan genlerle aktarıldığını düşünüyorum :)
Benim diyetisyenim, öğlen protein akşam sebze verirdi. Öğünlerin zorunlu olmadıkça değişmesini de istemiyordu. Daha önce gittiğim diyetisyen ise öğünler yer değiştirebilir diyordu. Ondan mıdır tam bilmiyorum ama sabit tutanla daha kısa zamanda daha iyi kilo verdim. Ama sana verdiğim iki cevizin hangi saatte yeneceği bile önemli derdi her zaman. Ölçüm yapıyorlar ya oradaki eksik fazlalıklara göre bir liste yapıyorlar.
Hiç unutmam, bir aradan sonra gittim bir liste verdi diğer hafta gitmişim kas almışım. Sen bir süredir düşüp protein mi alıyorsun dedi. Gerçekten de az protein yiyordum. Benim sana verdiğim liste ile kas almaman lazımdı, düşük protein beslendiğin için olmuş dedi :)

Gece 2-5 arası leptin hormonu ( zayıflama hormonu ) çalışıyor o saatlerde uykuda olmakta fayda var canım :))

Bende öyle düşünmüştüm ama regliye denk gelecek :////
Düzenli ödem atıcı içsen şimdiden daha hafif ödemle geçer belki. Benim de bu Cuma reglim olabilir. Olması gereken tarih o ama ameliyattı, iğneydi nasıl etkileyecek bilmiyorum. Ben her gün Yeşilçay içiyorum zAten, Çarşamba tartı umut vermezse ödem atıcı sulara da başlarım diyorum.

Ya geçen hafta detoks suyu içtim kabız oldum :)) niye bilmem :) bu hafta yeşil çay aç karna başladım bakalım inş ödem az olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…