Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin, bir geldin pir geldin arkadaş ne iyi ettin kolaylıklar dilerim her iki durumun içinde Allah gönlüne göre versin

Ben kahveyi tarçınlı içiyorum

Kızlar tozu dumana katmışsınız resmen fena bi rekabet var bakalım bunun içinde bana ne düşecek, herkese kolay gelsin
Dün kahvaltım ve akşam yemeğim sıkıntısızdı amma 2 ara öğün yaptım kaçamaklıabartmadım ama.davet vardı dün, ne çok yazmışınız

Hoşgeldin, bir geldin pir geldin arkadaş ne iyi ettin kolaylıklar dilerim her iki durumun içinde Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım. Bende her şey aşırı galiba canım.. diyet yapıyorsam da aşırı, kaçamak yapıyorsam da :) aslına bakarsan burada olmak kilo vermek için çabalamak bana çok iyi geliyor şu an. Ben de dikkatimi ona vermek istiyorum.

Bende de var bu dirençler son 2 aydır da onlardan birini yaşıyorum sanırım

Nasıl oluyor tadı ben de denesem mi.. bir de başta mı koyuyorsun sonradan mı? ben sütlü seviyorum ama tarçınlı da deneyebilirim. Çünkü sütü kahve içinde içmekten sade içemez oldum bu ara..
Sonra koyuyorum, sütlü pişiriyorum.pişirince koyarsam kesiliyodu nedense

Send2 hoşgeldin canım listeye böyle daha istikrarlı olacaksın inanıyorum sana

Sen bahçeye sadece keyif için git bu sefer kaptanım bırak eşin çalışsın

Tesekkur ederim =)
Bana da bi fikir oldu

Senden öğrenilecek çok şey var gibi

Bizim evde de bu durum var sonuçta. Biz de akşam çayını kaldırdık :) Nadiren içiyoruz böylece akşam kaçamağından da kurtulmuş oluyoruz.
Bizde kalkmazki bu,başka çözüm bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…