- 23 Mart 2016
- 30.288
- 91.046
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #312.361
Ben sporu yine gece yaparım canım yemek yapmayı düşünüyorum emrede şimdi uyuduBenim küçük canavar uyudu.. Ben de sütlü neskafe yaptım leblebi ceviz eşliğinde atıştırıyorum. Koşubandı mı leslie mi kararsız kaldım.Cherry Mom im sen ne yapıyorsun
Benim yemeğim var akşama rahat rahat takılabilirim. Neyse ben koşubandına gidiyorum sonra görüşürüzBen sporu yine gece yaparım canım yemek yapmayı düşünüyorum emrede şimdi uyudu
aynen inşş canımYeni hafta yeni başlangıç canım. Cuma’ya kadar güzel sonuçlar alabilirsin
hayır bu bugüne özel haftasonu kaçamaklarını toparlayabilmek için.diğer menülerimede bakabilirsinizNasıl doyuyorsunuz bu menülerle ben böyle yesem şekerim düşer hemen
gerçekten küçülmüş dün çatladım resmen,ekmek 4,5 dilimden 2 ye indi meselaO menüyle bende doymayabilirim amaLeyl-i-fer uzun süredir diyette midesi artık küçülmüştür eminim ilk diyet zamanlarında menüsü böyle değildir. O yüzden sen bunu örnek alma zamanla düşür aldığın kaloriyi
hele yumurta haşlanmış 1 tane bile zor yerdim oda g0naşırı, şimdi 2 tane bile yerim, kırdığım zaman oda yetmiyoİlk başlarda zor oluyo canım. Sonraları alışıyorsun. Bi de düşünce yapımızı da değiştirmemiz gerekiyo. Böyle doymam gibi düşündüğümüzde zaten doymuyoruz. O kahvaltıda çok güçlü bi protein var yumurta. Onu her sabah tüket asla acıkmazsın. Protein insana saatlerce yetecek enerji veriyor. Karbonhidrat isekısa süreli enerji veriyor. Sonuç olarak protein ağırlıklı beslendiğinde enerjin çabuk bitmediğinden kolay acıkmıyorsun
15 dk leslie yaptım canım uzuuun bi aradan sonra.bide sil süpür tabiiBenim küçük canavar uyudu.. Ben de sütlü neskafe yaptım leblebi ceviz eşliğinde atıştırıyorum. Koşubandı mı leslie mi kararsız kaldım.Cherry Mom im sen ne yapıyorsun
Hiç bozulma demekki haftaya cuma en az 1,5 kiloy vererek listeye bomba gibi girebili3sin.Selam kızlar bugün regl de oldum tam oldu cumada 78.4 tüm şimdi de 78.4 üm ve psikolojim yerlerde
Maşallah ne diyim7 bin atlarken 6 lı kilolardaydım canım. Şu an tek seferde max 2000 atlıyorum. Dizlerimde sorun olmadığı için sıkıntı çekmiyorum. Ama yakında laparoskopi oldum ondan kontrollü atlıyorum.
CanımSelam kızlar bugün regl de oldum tam oldu cumada 78.4 tüm şimdi de 78.4 üm ve psikolojim yerlerde
Selam canım kaç g0ndür sesin çıkmıyo, iyileşmedinmi.ben bu sessizliği hayra yordum yada öyle hissettim galiba.allah gönlüne göre versin hayırlısınıBen de üşütmüşüm biraz bi o yana bi bu yana devrilip duruyorumöğlen bişey de yiyemedim midem de bulanıyo hastalık diyete iyi mi geldi desem beni halsiz mi bıraktı desem bilemedim
Daha da kötüleştim canım o gece hastaneye gittik bikaç tane iğne yaptılar enfeksiyon baya ilerlemiş. Memleketteydim o halde bide eve geldim düdüklüm patladı tavan, cam,tül, perde, halı mafoldu. hasta hasta onunla uğraşınca daha da bitkin düştüm dudaklar full uçuk ben bitap düşmüş bi halde yatıyorumSelam canım kaç g0ndür sesin çıkmıyo, iyileşmedinmi.ben bu sessizliği hayra yordum yada öyle hissettim galiba.allah gönlüne göre versin hayırlısını
Ooo geçmiş olsun tekrar bende patlarmışrım bi düdüklü o zamandan beri kullanmıyorumDaha da kötüleştim canım o gece hastaneye gittik bikaç tane iğne yaptılar enfeksiyon baya ilerlemiş. Memleketteydim o halde bide eve geldim düdüklüm patladı tavan, cam,tül, perde, halı mafoldu. hasta hasta onunla uğraşınca daha da bitkin düştüm dudaklar full uçuk ben bitap düşmüş bi halde yatıyorumsağol unutmamışsın sen nasılsın
Vazgeçmedim de yemek yapıp yiyemediğim için yazacak bişeyim olmuyo pek meyvelerle geçiştiriyorum öğünleri çok büyük bi yanlış yaparaaakOoo geçmiş olsun tekrar bende patlarmışrım bi düdüklü o zamandan beri kullanmıyorumdedim bi bilişimci kızımuz vardı vazmıgeçti acep
Bozma moralini canım geçici bi durum hepimiz yaşıyoruz aynı durumu maalesef. Bu hafta az gider haftaya 2 kat daha fazla gider ödemle birlikteSelam kızlar bugün regl de oldum tam oldu cumada 78.4 tüm şimdi de 78.4 üm ve psikolojim yerlerde
Yok yanlış değil şu an extra vitamin ihtiyacın var ye tabi özellikle c vitamini,hem yağ atarVazgeçmedim de yemek yapıp yiyemediğim için yazacak bişeyim olmuyo pek meyvelerle geçiştiriyorum öğünleri çok büyük bi yanlış yaparaaak
Ah en güzeli de o iltifatlar emeklerinin karşılığı canımhayır bu bugüne özel haftasonu kaçamaklarını toparlayabilmek için.diğer menülerimede bakabilirsiniz
gerçekten küçülmüş dün çatladım resmen,ekmek 4,5 dilimden 2 ye indi mesela
Amaparkbyull A hep fazla geliyodu yediklerim
hele yumurta haşlanmış 1 tane bile zor yerdim oda g0naşırı, şimdi 2 tane bile yerim, kırdığım zaman oda yetmiyo
Akşamları eşim bişeyler ik3am ediyo yerken almayınca bi bakışı var nasıl şaşkın..
Ama kızlar haftasonu davette aldığım iltifatlar moral verdi valla
Süpersin devam15 dk leslie yaptım canım uzuuun bi aradan sonra.bide sil süpür tabii
Ah canım çok geçmiş olsun. İnşallah bi an evvel düzelir dönersin sahalaraDaha da kötüleştim canım o gece hastaneye gittik bikaç tane iğne yaptılar enfeksiyon baya ilerlemiş. Memleketteydim o halde bide eve geldim düdüklüm patladı tavan, cam,tül, perde, halı mafoldu. hasta hasta onunla uğraşınca daha da bitkin düştüm dudaklar full uçuk ben bitap düşmüş bi halde yatıyorumsağol unutmamışsın sen nasılsın
Domates, limon, taze nane ve kavuna sarmış durumdayım. Kavun olmasa sankim daha iyiYok yanlış değil şu an extra vitamin ihtiyacın var ye tabi özellikle c vitamini,hem yağ atar
Çok teşekkür ederimm bugün daha iyiyim yarın başlarım inşallah buralardan kovalanmadıysamAh en güzeli de o iltifatlar emeklerinin karşılığı canım
Süpersin devam
Ah canım çok geçmiş olsun. İnşallah bi an evvel düzelir dönersin sahalara
Yok canım neden kovalanasın. İyileş dön bomba gibi.Çok teşekkür ederimm bugün daha iyiyim yarın başlarım inşallah buralardan kovalanmadıysam
kilo hikayemiz aynı sayılır, 8 tüp bebekte hamile kaldım, inşallah sen daha kısa zamanda evladını kucağına alırsın. benim yaş da var. Her tüp bebekte 1,5 2 kg alıp hamileliği 86 ile bitirdim. Şimdi toprlarsan hamilelikte de dikkat edersen mis gibi hamileliği bitirirsinGünde 7 bin ip atlıyordum, yürüyordum falan filan.. 7 bin ip gerçekten insani değil. Tabiki mezun olunca atlamadım ve 62 ye çıktım bir süre sonra. Sonra 62-65 arası gitmeye başladım. Tüp bebek tedavisine 65 ile başladım. Her şey bittiğinde de elimde 80 li kilolar kaldı :) şimdi ilk etapta 65 olmak istemen bundan aslında. Hep hayıflandım, hamilelikte alacaktım bu kiloları hamile kalmak için uğraşırken aldım diye :) şu zamanı bunu düzeltme fırsatı olarak görüyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?