Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım şimdi Sezaryen yerim daha yeniyken ve bu kiloyla atlamam ip, hele bi 6lara geleyim sonra inşallah. Bende sabah yumurtalı bi kahvaltı ile başlayım, öğlen ya sebze ya da protein akşam da tam tersi yaparım inşallah. İle başlayınca buraya da girebilirim rahatça evde hiç bi şeye vakit yok. Sen nasılsın iyi misin?

Geçmiş olsun canım. Ve tebrik ederim :) dediğin gibi sezeryan yeniyken yapmamak en iyisi. Ben de beş hafta önce laporoskopi oldum o nedenle kontrollü atlıyorum. Ağrım başlarsa ara veriyorum şimdik..
biraz sıkıntılı bir süreç geçirdim ama şimdi daha iyiyim. Spor da diyette bana iyi geliyor :) burada da menü paylaşırsan daha kontrollü gidebilirsin. Bir de sen en iyi sporu yapıyorsun, emzirmek :)

Bugünkü menüm ;

Sabah ; 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir kadar mozzarella, 5 zeytin, 2 ceviz, domates salatalık biber

Öğlen ; 4 köfte 2 dilim ekmek yeşil salata

Ara ; 1 kivi 10 fındık

Ara; sütlü kahve

Akşam; 1 dilim ekmek, fırında kabak, 1 kase yoğurt

Ara; 1 bardak süt

4 lt su
- toplam 1600 ip atladım, 1 saat tempolu yürüdüm
kardelelen321

Merhaba kızlar yorgunluktan ölüyorum bir sürü iş yaptım dışarı kaç kere gittim geldim kislik hazırlıklar falan derken baya bittim bu de iki küçük afacanla Allah tan annem var a benim
iyi aksamlar kızlar yarın iş temposu başlıyor bugün kışlık hazırlıklara devam ettik turşu falan kurdum
Ayy aynı dilurim bende de vardı turşu ve tarhana yaptık annemle dolaba bi şeyler koydum falan fala ayaklarım zonkluyo resmen

Bugün hiç sevmedim menümü çok şekerli oldu meyveler falan regli etkisi galiba saldırdım ://
Sabah
Karatay kahvaltı ( cevizim yoktu ) (
Öğlen
2 kase yoğurt çorbası
Sonra küçük amasya elması yarım armut
Ara
Nesfit bar
Akşam
Yoğurt çorbası
Patlıcan köz
Yeşil elma
Spor 1 saat bisiklet kardelelen321 bende artık senin gibi yapmaya karar verdim nabız 120 ve üstüne çıkıyor daha çok terliyorum eskiden bir saate rahat gelirken şimdi öldüm

Ohhh ellerinize sağlık banada annem getiriyor sağolsun

Menün fazla şekerli gelse bile bence vücudun ihtiyaç duydu ki yedin. Kaldı ki bar hariç meyve şekeri zaten. Tüm şekerleri karbonhidrata saysan hala kardasın ( sen her ne kadar ekmek tüketmesen de bir meyve bir ekmekle değişim yapabilir )
Bisikleti cardio yapacak şekilde kullanman sana kesinlikle daha fazla fayda sağlayacaktır. Ben koşu bandından indikten sonra terlemem en az yarım saat devam ediyor. Muhtemelen sende de metabolizma hızlandıracak bu tarz kullanım.

Ya evet çok fenaymış bugün bunları yiyince canım sıkıldı eşim söyledi nabzı yükselt diye azıcık terleyen ben hemen ıpıslak oldum :)) nefesim zor yerine geldi o ayrı :))

Ya evet çok fenaymış bugün bunları yiyince canım sıkıldı eşim söyledi nabzı yükselt diye azıcık terleyen ben hemen ıpıslak oldum :)) nefesim zor yerine geldi o ayrı :))
Benim öyle bir hikayem var biliyor musun, aman şimdi kim yürüyecek 1 saat diye 8 dakika hit egzersiz yapayım dedim. İlk denememdi.. 4 dakika yapıyorsun 2 dakika dinleniyorsun 4 dakika daha. İkinci seti zAten yapamadım 4 dakikadan sonra da yere yapıştım :) iki saat yürüsem o kadar zorlanmazdım. Sonra öğrendim ki ileri seviyeymiş. Her hareketi 1 dK değil 30 sn yapmalıymışım başlangıç için :)

Ay kıyamam ben sana

Cardio mu canım. Evet çok terletiyor. Ve normalden 6 kat daha fazla etki ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…