Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar

1 rakı bardağı içinde sadece rengi bulandıracak kadar zannetmiyorum bunun kalorisi yüksek olsun
Bence bir sıkıntı olmayacaktır kaptanım afiyet olsun. Eğer gerçekten içmek istediğin zamanlar olursa da 2 dilim ekmek yerine içebilirsin. Şarap bu konuda daha iyi o nedenle çünkü bir dilim ekmek demek :)

35 dk tempolu yürüyüş yapıldı hafif bir kahvaltı üzerine sizler neler yaptınız

Bence güne çok güzel başlamışsın kaptanım. Ben de kahvaltı edip, bir saat sonra falan 1000 ip atladım şimdi kahve içiyorum. Akşam da biraz atlarım. Hafta sonu gereksiz fazla atladım farkındayım ama bir sebebim var :) bu hafta eşim izinli ve hafta içi bir yerlere gideceğiz o nedenle yarın iyi bir eksi görmek istiyorum..

Eklentiler

• 58DB17C5-57C6-4F9F-A590-B99A57AE7D1B.webp
    17 KB · Görüntüleme: 19
Yine berbat bir geçen gecenin ardından ayılamadım bile anca gece açılıyorum ben
O koltuktan öbür koltuğa yatma sporu yaptım

Bunların hepsi geçici canım. Ama zor ama kolay geçecek.. bir günü daha geride bıraktın kendini oradan oraya vurarak. Kilo vermek gibi şu an -1 gün daha yapmış oldun.
Umarım bir an önce rahatlarsın :)

İyiyim canım, evdeydim artık izinlerim bitti işe başlıyorum yarın, biraz içim buruk, biraz kilo aldım ama iyiyim
Hiç dert etme canım. Evdeyken kilo almak çok normal. İşe başladığında yeni bir düzen oluşturup yeniden vermeye başlarsın. Sonuçta bizler kilo vermeyi biliyoruz. Sen de daha önceki gibi verirsin..
Ben de çok aldım ve listedeyim tekrar :)

Duşa girecektim girmeden biraz terliyim bari dedim yoksa hiç huyum değildir

Dans etmeyi seviyosan sıkılmazsın, ben utandığım ve sevmediğim için ilk günden pes etmiştim. seviyosan yapabilirsin bence

Ben zumbaya daha önce iki kere gittim ve çok zevkli canim baya terliyosun pilates hiç yapmadım

Oo süper jet hızıyla sallarsın listeleri yine sen

Dur yarından itibaren bende listemi oluşturayım da başlayım bende, bol su, haşlanmış yumurta Başka ne vardı yaa

Zayıflama şekillenme amaçlı olduğu için bence pilatese git canım. Ben daha önce zumbaya gittim çok eğlendim, inanılmaz stres attım ama diyet yapmadığım için hiç kilo vermedim haliyle. Ama yine de yerinde olsam pilatesi seçerdim. Çünkü kullanmadığımız için kısalan bazı kaslarımız bu sayede sağlıklı bir şekilde çalışmaya başlıyor vücut olumlu etkileniyor. Zumba cardio gibi bir şey ve sen bunu zAten evde de yapıyorsun.

Çok kararsız kaldım evet şekillenmede pilates daha iyi ama önce zumba yapıp biraz ekstra kilo mu kaybetsem sonra ki ayda pilates mi yapsam dedim.

Oo süper jet hızıyla sallarsın listeleri yine sen

Dur yarından itibaren bende listemi oluşturayım da başlayım bende, bol su, haşlanmış yumurta Başka ne vardı yaa

Kendini hazır hissettiğinde bence sen de listeye girmelisin canım. biliyorsun o ayrı bir sorumluluk ve daha hızlı veriyorsun. Ben diyete adapte olmakta çok zorlanıyordum, sabah başlıyor öğlen bozuyordum son zamanlarda :) listeye girince her şey kolaylaştı.

Sabah yumurtalı kahvaltı öğlen protein akşam sebze olarak devam ediyorum ben. Arada da bir meyve fındık fıstık ve süt :)
İp atlamaya başladım yeniden ama eskisi gibi manyakça atlamıyorum makul sayılarla gidiyorum. 1000 atladım bugün. Eğer kilo fazla ise ip değil yürüyüş ile başlamak daha iyi olacaktır. Zaman yoksa yürüyüşe evde zumba olabilir :)

Dans etmeyi seviyosan sıkılmazsın, ben utandığım ve sevmediğim için ilk günden pes etmiştim. seviyosan yapabilirsin bence
Ben zumbaya daha önce iki kere gittim ve çok zevkli canim baya terliyosun pilates hiç yapmadım
Ben ikisini de daha önce yaptım zumba baya insanı helak ediyor :))sevmiştim ama dans etmeyi severim bende :)) olmadı hocaya danışacağım o daha doğru yönlendirebilir

Ben de iş çıkışı, iş arkadaşlarımla giderdim.. bütün stresimizi bırakır güle oynaya çıkardık oradan.. inanılmaz keyifli ama dediğim gibi diyet yapmadığım için kilo vermemiştim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…