- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.161
evet kaptanım hep yapsın bunu dimi.bende elmalı çayımı yaptım hemen artı varsa gitsin diyeİnşallah bu sefer geri gelmicek burası bana çok iyi geldi akşam kaptan yarın kilo sonucu istiyorum dedi kaçamak yapacaktım durdum pul biberli yoğurdumu yedim
yaşlanmış çıtırBu arada daha dur ne yaşlanmasııııı çıtır olcaz :)))Leyl-i-fer
Evet bencede hep yapsın hafta sonu eşimle beraber dışarıya çıkıyoruz ve ben mutlaka kaçamak yapıyorum ama bu sayede az kaçamak yapıyorum pazartesi sabah tartılma korkusu ile
Hem de eğlenmiş olursun kaptanım kesinlikle yaptırıp kullan benceevde benimde vardı çocuklar bişeyler yapmış biyeri yırtılmıştı onu yaptırıp bende yapayım olmazsa
Göreceğiz sonuçları ama bence orada kritik olan su içmek ve spor yapmak sanki..çok fazla bi beklentiye girmek te istemiyorum canım ya sonra moralim bozulabiliyo.sonuçta detokslarda geri alma riskide oluyo biliyosun. bu hurma olayında kalıcı gidiyomuş diyorlar ya ondan denemek istiyorum.ya nasip
Hayırrrrrr
Ya ben başımda ki bu canavarla anca bu kadar zaten az uyuyorum yine uykudan feragat edip gece yapıyorum ama enerjim yok ya sıcağın ortasında gezmek park park o da enerjimi alıyor
İyi yoldasın bence.. ağrı varsa her şey olması gerektiği gibidir :)
Umarım öyle oluurrİyi yoldasın bence.. ağrı varsa her şey olması gerektiği gibidir :)
Oooo balığa doymuşsun denizcim. Afiyet olsun. Ama sana fark etmez 2000 ip atlamaya bakar. Telafi edersin.Kızlar bugünkü menüm fena.. bugün kızarmış balık yedim ama her halde yarım kilo yemişimdir
Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 2 dilim hindi füme 5 zeytin, domates roka
Öğlen / akşam ; kızarmış levrek, salata, 2 bardak zero ( her öğünden 1 bardak)
Ara ; 3 hurma 1 bardak süt
Ara ; sütlü Türk kahvesi
Su; 2,5 litre.. 3 e tamamlarım rahatça..
Spor yok
bence de yapsın
ne güzel işte ben de size hesap vereceğim diye 35 dk tempolu yürüyüş yaptım parktaki aletleri kullandım birazEvet bencede hep yapsın hafta sonu eşimle beraber dışarıya çıkıyoruz ve ben mutlaka kaçamak yapıyorum ama bu sayede az kaçamak yapıyorum pazartesi sabah tartılma korkusu ile
Ağrım yeni geçti o nedenle bugün sporsuz geçsin dedim. Yarın duruma göre sabah atlarım olmazsa :)Oooo balığa doymuşsun denizcim. Afiyet olsun. Ama sana fark etmez 2000 ip atlamaya bakar. Telafi edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?