Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah bu sefer geri gelmicek burası bana çok iyi geldi akşam kaptan yarın kilo sonucu istiyorum dedi kaçamak yapacaktım durdum pul biberli yoğurdumu yedim
evet kaptanım hep yapsın bunu dimi.bende elmalı çayımı yaptım hemen artı varsa gitsin diye
toplight

evet kaptanım hep yapsın bunu dimi.bende elmalı çayımı yaptım hemen artı varsa gitsin diye
toplight
Evet bencede hep yapsın hafta sonu eşimle beraber dışarıya çıkıyoruz ve ben mutlaka kaçamak yapıyorum ama bu sayede az kaçamak yapıyorum pazartesi sabah tartılma korkusu ile

evde benimde vardı çocuklar bişeyler yapmış biyeri yırtılmıştı onu yaptırıp bende yapayım olmazsa
Hem de eğlenmiş olursun kaptanım kesinlikle yaptırıp kullan bence
çok fazla bi beklentiye girmek te istemiyorum canım ya sonra moralim bozulabiliyo.sonuçta detokslarda geri alma riskide oluyo biliyosun. bu hurma olayında kalıcı gidiyomuş diyorlar ya ondan denemek istiyorum.ya nasip
Göreceğiz sonuçları ama bence orada kritik olan su içmek ve spor yapmak sanki..

Hayırrrrrr
Ya ben başımda ki bu canavarla anca bu kadar zaten az uyuyorum yine uykudan feragat edip gece yapıyorum ama enerjim yok ya sıcağın ortasında gezmek park park o da enerjimi alıyor

Ama o gezmeler de sana hareket oluyor bence onun da faydasını göreceksin kilo verirken. Misafirlikteyim seni yakalamak için neleri neleri reddettim bir bilsen :)

Kızlar bugünkü menüm fena.. bugün kızarmış balık yedim ama her halde yarım kilo yemişimdir

Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 2 dilim hindi füme 5 zeytin, domates roka

Öğlen / akşam ; kızarmış levrek, salata, 2 bardak zero ( her öğünden 1 bardak)

Ara ; 3 hurma 1 bardak süt

Ara ; sütlü Türk kahvesi

Su; 2,5 litre.. 3 e tamamlarım rahatça..
Spor yok

Oooo balığa doymuşsun denizcim. Afiyet olsun. Ama sana fark etmez 2000 ip atlamaya bakar. Telafi edersin.

toplight
bence de yapsın
Evet bencede hep yapsın hafta sonu eşimle beraber dışarıya çıkıyoruz ve ben mutlaka kaçamak yapıyorum ama bu sayede az kaçamak yapıyorum pazartesi sabah tartılma korkusu ile
ne güzel işte ben de size hesap vereceğim diye 35 dk tempolu yürüyüş yaptım parktaki aletleri kullandım biraz

Bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı
1dilim peynir
5 zeytin
Yarım paket Altınbaşak biber domates salatalık
Ara 1sade Türk kahvesi
Öğle
6 kaşık kabak yemeği 4kasik yoğurt
Yarım paket Altınbaşak
Ara 1sade Türk kahvesi
4 kaşık yoğurt 3adet mürdum eriği
Akşam
Yarım kepçe tarhana çorbası
Yarım dilim ekmek
5adet ekmeksiz köfte salata
3lt su
30dk yürüyüş
30dk eliptik

Kızlar menüm
Sabah

Çeyrek pide ekmek
Domates zeytin biraz peynir közlenmiş biber patlıcan

Öğlen pek bişey yemedim geç kahvaltı olduğu icicn

Ara

Bir çikolata çünkü cnm çok çektii

Akşam

Kışlık yaparken domates közlenmiş patlıcan
1 kaşık dovmec ve yoğurt
Yatmadan önce 2 incir
Bugün suda az içtim kayda değer bir yürüyüşte olmadi
Bu iki gündür bir tık kendimi saldım ama bu hafta telafi edecem kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…