Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemde nasıl canım o yüzden sabah tartışmayı hiç sevmiyorum önce oğlanı bir parka çıkarıyorum o oyanrken park etrafında 10 15 tur öyle gelip tartılıyorum :)

Ayy bende mi yapsam regli ve şişlik devam ediyorken gerçi yarın hurmaya başlayacağım :)

canım 64 kiloya düşemediğim için beni listeye almadılar 5. takımda / bir kaç ay kaldım 5.takımda bir türlü kilo veremeyince ayrıldım.

canım bulursan bende alabilir miyim bu sene 66 altını bir türlü göremedim. gitmiyor ne yaptıysam

Arkadaşlar cümleten çocuklarınızın yeni eğitimm dönemi hayırlı olsun güzel neticeler alsınlar inş yeni heyecanlar şahane Kasım'da bizde 3 yaşına giriyoruz o zaman kreşe başlayacak kontenjan sıkıntısı olmazsa :)) şimdiden çok heyecanlı anne bana çanta niye almadık anne okula gitcem ders yapcamm ben falnn diyor :)))

Kızlar motive olarak bugün çok çok iyiyim 56 olduğuma halen inanamıyorum . Aslında hemen alan ve veren bir vücut tipim var doğumdan sonra nedense çok ağır ve 59 takılı kalmıştım ama bu 3 haftalık kendimce yaptığım diyet ile 56 indim . İnşsoyle hedef kilom olan 53 bir an önce gelirim .bir sonraki hedefim 50
Sizde motivasyon nasıl

valla bende de motivasyom tavan aralık sonuna kadar 59 u görmek istiyorum

Çok tatlı canım ya.. bu kadar hevesli olduğu için okula da kolay adapte olacak sanırım. Ders yapmayacağım ben diyerek de tavrını koymuş. Benim yeğenim de ilk başlayacağı zaman anne ben matematik bilmiyorum okulda ne yapacağım demişti.. çok gülmüştük :)

teşekkür ederim canım Allah tüm çocuklarımızı korusun inşş maşallah hepsine

Toparlarsın bence cumaya kadar canım bu hafta kaçamak yapmazsan güzel bile olur :)

Canım senin boyun kaçtı bence gayet zayıfsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…