Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar dünkü menüm
sabah /peynir zeytin 1 adet biber 1 adet ceviz
öğlen nohutlu salata yoğurt
ara 2 ceviz 5 badem
akşam 3 köfte 5 kaşık tambuğday makarna salata (makarnayı çok az koydum şişince 5 kaşık çıktı)

spor 15 dakika yürüyüş (oğlum sorun çıkardı yürürken) eve döndüm 25 dakika kardiyo

sabah tartıldım 67 kiloyum yarım kilo gitmiş

Günaydın kızlar
kardelelen321 dün 200 ad bölgesel yaptım
Dün Dennis in makarna diyetini uygulamaya çalıştım vee -500 gr.geldim
Dünki menü
10da 2 D ekmek,peynir,1 yumurta, yarım domates,maydanoz,1 incir
13te 1 sütlü nescafe,1 incir
15te 6 yk makarna,4 yk yoğurt
17de 1 sütlü türk kahve 2 D karpuz
19da 6 yk makarna,4 yk yoğurt
22de zencefilli ayran 1 bardak
Yeşil çayda var yatmadan
Dün harekerliydim ondan meyveye bu kadar ihtiyaç duydum herhalde neyse sonuç önemli inşallah kalıcı olur

Demek ki bünyenin buna ihtiyacı varmış canım çok sevindim. Cumaya biraz daha gider.

Canım
Çok sevindim -500 e,. Aslında ufak eklemen olmuş ama ( meyve, 1 dilim ekmek ) sonuç eksi. Aslında eski diyetisyenin böyle iki günlük şokları vardı onları bulsam paylaşırım ara ara.. tek tip besleniyorsun.. en sevdiğim de kahvaltı ile yapılandı diye hatırlıyorum.

Tartılmadım ama yüzüm gözüm şiş uyandım. Tartılıp neden canımı sıkayım dedim kendi kendime :) Sanırım geç saatte yapılan sporun yan etkisi.. dün ödem atıcı içmedim Regl de olmadım belki onun da etkisi vardır bilmiyorum. Ama farkı olarak yaptığım geç saatte spor ve geç uyumak oldu. sporunu geç saatte yapan arkadaşlar sizde de sabah böyle ödem oluyor mu?

Maalesef onu saymıyoruz canım

Süpersin
O senin süperliğin canım..benimkisi cezaydı :) normalde dün hiç bir kuvvet bana ip atlatamazdı .. ama sanki memlekette kıtlık çıkacaktı da bir daha balık bulamayacaktım, öğlen akşam yedim.hem de kızartmasını.. az bile atmadım iki katını atlamam lazımdı ama neyse

günaydınlar küçük oğlanın servis düzeni oturmadığı için sabahleyin okuldaydım işe yeni geldim
Kolay gelsin kaptanım. Benim yeğenim de bu sene ilkokula başlıyor. Çarşamba alıştırma sınıflarına başlayacak haftaya da okul.. bu zamana kadar bütün ilklerinde hep yanında oldum, buraya taşındıktan sonra bile bu değişmedi. Çünkü tatil planlarımı onun programına göre yaptım. ama bu kez kaçıracağım maalesef.. o kadar da alışık ki yanında olmama, gidemeyeceğimi bildiği için olsun biz sana fotoğraf atarız diyor :)

canım benim yaa büyümüştür dimi yeğenin deniz cim

canım eski listelere baktım da senin ismini göremedim uhs olarak en son bildirimi 3 mayısta yapmışsın ama listede yoksun hatırlıyormusun ne zaman listelerdeydin

*** 2.Takım 447. Etap ***ONBİRİNCİ

akrep33 (68,1/ 70 / -1,9 / -2,79%)
hedef52 (66,2/ / / % )sabit
uhs( 64,1/ 64,5/ -0,4/-0,62 %) izne ayrıldı
zuhal32( 64,8 /64,3 /0,5 /0,77 %)
azaydidem ( 63,9 / 63,2/ 0,7/1,1 %)
Melrin( 65,5 /66.5 / -1/ -1.53%)
krakker (75 /74.2 /0.8 / 1.07 %)
losefar ( 59,6 /60 / -0,4/ -%0,67)

2. Takım ortalaması : %-0,333

ikinci takımdaa listede iken izne ayrılmışsın ama 5. takımda ismini bulamadım sadece yazışmaların var bana bu konuda yardımcı olurmusun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…