- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.221
3 yaşlar en güzel zamanlar çok çabuk büyüyorlar tadını çıkar her anını onunla dolu dolu geçirmeni tavsiye ederimArkadaşlar cümleten çocuklarınızın yeni eğitimm dönemi hayırlı olsun güzel neticeler alsınlar inş yeni heyecanlar şahane Kasım'da bizde 3 yaşına giriyoruz o zaman kreşe başlayacak kontenjan sıkıntısı olmazsa :)) şimdiden çok heyecanlı anne bana çanta niye almadık anne okula gitcem ders yapcamm ben falnn diyor :)))
canım bence burada listeye gireceksin bak şu an hepimizde motivasyon tavan bu kilolar ya gidecek ya gidecekcanım 64 kiloya düşemediğim için beni listeye almadılar 5. takımda / bir kaç ay kaldım 5.takımda bir türlü kilo veremeyince ayrıldım.
umarım canım inş rahat olur bi de 2 yaşında tam bi afacan mı afacan oğlu var fırlama bi çocuk şimdiden abisine rahat vermiyo bakalım okul zamanı ne maceralar olacakBenim kızım da 2 ye gidecek bu sene 1.sınıf zor diyorlar ama biz hiç zorlanmadık umarım sizin için de kolay geçer
İns bu moral ve takımın desteğiyle basaracazvalla bende de motivasyom tavan aralık sonuna kadar 59 u görmek istiyorum
1.53Canım senin boyun kaçtı bence gayet zayıfsın
Bir düzen otutturursunuz mutlaka çocuğunuzu tanıyın ona göre hareket edin benim büyük oğlum bilgisayar başında ders yapardı mesela kızım tam tersi sessizlik te ders yapıyorumarım canım inş rahat olur bi de 2 yaşında tam bi afacan mı afacan oğlu var fırlama bi çocuk şimdiden abisine rahat vermiyo bakalım okul zamanı ne maceralar olacak
Valla kargaşadan pek bir tadına varamıyorum canım çok yaramaz bir çocuk tükendim elimden geldiğince güzel vakit geçirmeye çaba gösteriyorum3 yaşlar en güzel zamanlar çok çabuk büyüyorlar tadını çıkar her anını onunla dolu dolu geçirmeni tavsiye ederim
benimde oğlum 6 yaşında bu sene göndermek istemedim seneye 1. sınıfa gidecek. seneye bebeğimde olacak inşallah bende zorlanmam oğlum öğretmenin verdiği şeyleri mutlaka yapmak istiyor. inş bu derslerinde de böyle olur.Benim kızım da 2 ye gidecek bu sene 1.sınıf zor diyorlar ama biz hiç zorlanmadık umarım sizin için de kolay geçer
evet o hepiniz çok istekli ve başarılısınız. bende istekliyim şuan her gün spor yapıcam inş faydasını görürüm şu 66 dan kurtulurum.canım bence burada listeye gireceksin bak şu an hepimizde motivasyon tavan bu kilolar ya gidecek ya gidecek
Ay kıyamam yaa. İnşallah başlar Emrecim de kasımda. Cemreye ben de takvim yaptım şafak sayıyor ne zaman okula gitcem diye işaret koyuyoArkadaşlar cümleten çocuklarınızın yeni eğitimm dönemi hayırlı olsun güzel neticeler alsınlar inş yeni heyecanlar şahane Kasım'da bizde 3 yaşına giriyoruz o zaman kreşe başlayacak kontenjan sıkıntısı olmazsa :)) şimdiden çok heyecanlı anne bana çanta niye almadık anne okula gitcem ders yapcamm ben falnn diyor :)))
Bul lütfennnnCanım
Çok sevindim -500 e,. Aslında ufak eklemen olmuş ama ( meyve, 1 dilim ekmek ) sonuç eksi. Aslında eski diyetisyenin böyle iki günlük şokları vardı onları bulsam paylaşırım ara ara.. tek tip besleniyorsun.. en sevdiğim de kahvaltı ile yapılandı diye hatırlıyorum.
Haftaya yaparsın canımAyy bende mi yapsam regli ve şişlik devam ediyorken gerçi yarın hurmaya başlayacağım :)
Dinlen sonra ödem atıcı yaparsın,çok yorarsam kendimi ertesi gün bende şişiyorumBugünkü menüm ;
Sabah ; 2 dikim ekmek, 2 üçgen peynir 2 dilim hindi füme 5 zeytin 2 ceviz
Öğlen ; 2 dilim ekmek 120 gr fırında kırmızı et, bol salata
Ara ; 1 kivi 10 çiğ fındık
Akşam ; fırında mantar, 1 kase yoğurt
Ara ; 1 bardak süt
- 3 lt su
- spor yok
- Regl olmaya çalışıyorum ciddi ödemim var. Yarın da Almanya’ya gidiyoruz. Makarna diyeti de yapamayacağım. Umarım kendi kendine gider ödem, henüz Cuma gününe var.
bugün spor yapmadım zaten. Cuma’ ya kadar da yapamam muhtemelen. Yediklerime dikkat ederek ve bol bol yürüyerek vermeye devam edersem güzel olur..Dinlen sonra ödem atıcı yaparsın,çok yorarsam kendimi ertesi gün bende şişiyorum
Koymadım canım aklımda oğlan uyursa ilginlencem o işleHaftaya yaparsın canım
Hurmaları suya koydunmu
Hurmaları neden suya koyuyorsunuz kızlar ?Koymadım canım aklımda oğlan uyursa ilginlencem o işle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?