- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.281
Cardio yapmışsın canım. 40 dk cardio kaydediyorum. Süpersingünaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim peynir
6 zeytin
1 yumurta
domates salatalık
öğlen
nohutlu salata yoğurt
arada
2 ceviz 5 badem 1 elma
akşam
5 kaşık börülce 5 kaşık pilav yoğurt biber
suyu hiç saymadım bol bol su içiyorum. sporkardelelen321 40 dakika koşulu yürüyüş ( 1 tur yürü 1 tur koş)
Eyvah bu neGünaydınlaar ❣ Dünkü kaçamaklar mı midemi bozdu yoksa üşüttüm mü bilmiyorum ama kusma ve ishal var sabahtan berine yesem çıkarıyorum.
Dünkü menüm
Kahvaltı
Çökelek eritmesi
Bi dilim ekmek
Ara
3-4 çatal tatlı
Kahve
5-6 cips
1 meyveli soda
Öğlen
1 kase çorba
5-6 kaşık pilav
Kavun
Üzüm
Akşam
2 ince dilim pizza
Kola
8bin adım tempolu yürüyüş yaptım, 1,5-2 litre de su içmişimdir.
SonuççççLeyl-i-fer makarna yaptım billeee :) bakalım görciz etkisini :))
@toplightkardelelen321
Sabah
Karatay kahvaltı
Öğlen
6 kaşık sade makarna biraz yoğurt
Akşam
Yine aynı makarna yoğurt
Su : 3 lt
Spor
Spor 1 saat bisiklet cardio şeklinde
15 dk bölgesel hareket
Bugün eritcem inşallah hepiciğiniEyvah bu ne
Tartılmadım henüz dışarıdayız ama regli varya zaten çok doğru bişey de göstermeyebilirSonuçççç
Bomba sporlar bekliyorum sendenBugün eritcem inşallah hepiciğini
Tartıda +100 gramcık var sadece AllahtanBomba sporlar bekliyorum senden
Daha tok tutuyormuş ve iştahı kapatıyormşHurmaları neden suya koyuyorsunuz kızlar ?
Hep derler ya bir gün yapılan kaçamakları vücut tolere ediyor ama devamı gelirse işte o zMn asıl kilo geliyorTartıda +100 gramcık var sadece Allahtanyapciğiiimm
Yok çok pişman oldum yediğime zaten bida yapmicamHep derler ya bir gün yapılan kaçamakları vücut tolere ediyor ama devamı gelirse işte o zMn asıl kilo geliyor
Kan şekerini ani yükseltmediği için olabilir ilk öğn yedin mi ? Ben bir tane attım ağzıma dışarı çıktık 8 den beri iyiyim yani :)bakalım ilk gün iyi geçer inşDaha tok tutuyormuş ve iştahı kapatıyormş
Diyorlar
Ödem kısmını gösterirde diğer kısmı daha sonra giderTartılmadım henüz dışarıdayız ama regli varya zaten çok doğru bişey de göstermeyebilir
Yedim canım az önceKan şekerini ani yükseltmediği için olabilir ilk öğn yedin mi ? Ben bir tane attım ağzıma dışarı çıktık 8 den beri iyiyim yani :)bakalım ilk gün iyi geçer inş
teşekkür ederim canımCardio yapmışsın canım. 40 dk cardio kaydediyorum. Süpersin
Ödemlerinden kurtuluyorsun ne güzel. Senden gidenler bana geliyor.. nihayet Regl oldum sabah 78 dim. Ödem olduğu için takılmıyorum. ama sıkıntı şu ödem atıcı yapamıyorum yoldayız :) akşama 5 lt su içerim artık :) Cuma’ya sabit çıkmam ama benim güzel tartı sonucum 76.7 yi kullanamamış olacağım sanki bu hafta..Yedim canım az önce
Bu sabah 200 gr daha eksiydim geçen haftanın inatçı ödemi anca gitti demek. Yazayım da hurma eksi yaparsa karışmasın
Ben süt içtim yaln6z ılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?