- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.301
Olsun gezerken atarsın ödemini kaçamak yapma yeterÖdemlerinden kurtuluyorsun ne güzel. Senden gidenler bana geliyor.. nihayet Regl oldum sabah 78 dim. Ödem olduğu için takılmıyorum. ama sıkıntı şu ödem atıcı yapamıyorum yoldayız :) akşama 5 lt su içerim artık :) Cuma’ya sabit çıkmam ama benim güzel tartı sonucum 76.7 yi kullanamamış olacağım sanki bu hafta..
Çok iyi canım öğlen öğününe geçmedim daha.bilmiuorum yanlış mı yapıyorum ama ben 7 hurmayı tek seferde yemiyorum yiyemem yani :))Cherry Mom nasıl gidiyo sesin çıkmıyo
aboowww o ne biçim menü allahtan mideni bozmuşGünaydınlaar ❣ Dünkü kaçamaklar mı midemi bozdu yoksa üşüttüm mü bilmiyorum ama kusma ve ishal var sabahtan berine yesem çıkarıyorum.
Dünkü menüm
Kahvaltı
Çökelek eritmesi
Bi dilim ekmek
Ara
3-4 çatal tatlı
Kahve
5-6 cips
1 meyveli soda
Öğlen
1 kase çorba
5-6 kaşık pilav
Kavun
Üzüm
Akşam
2 ince dilim pizza
Kola
8bin adım tempolu yürüyüş yaptım, 1,5-2 litre de su içmişimdir.
canım önemli oln şu an regli olman ödem gidecek nasıl olsaÖdemlerinden kurtuluyorsun ne güzel. Senden gidenler bana geliyor.. nihayet Regl oldum sabah 78 dim. Ödem olduğu için takılmıyorum. ama sıkıntı şu ödem atıcı yapamıyorum yoldayız :) akşama 5 lt su içerim artık :) Cuma’ya sabit çıkmam ama benim güzel tartı sonucum 76.7 yi kullanamamış olacağım sanki bu hafta..
canım daha önce de yazdım ya bana fazla geldi 21 hurma bende yiyemedimÇok iyi canım öğlen öğününe geçmedim daha.bilmiuorum yanlış mı yapıyorum ama ben 7 hurmayı tek seferde yemiyorum yiyemem yani :))
Sabah parka çıkarken 1
Gelince 1
Sonra yoğurtla 3
Türk kahvesiyle 1 yedim toplam 6 oldu .. sade türk kahvesi yasakmıydı bilmem ama içmezsem başım ağrır:)) sen nasılsın
Evet öyle oluyormuş ya yanlış bişey yapmıyım yemeye çalışıyorum :))canım daha önce de yazdım ya bana fazla geldi 21 hurma bende yiyemedim
Sanırım menüden değil kaptanım ateşim de varselamlar kızlar sabahleyin oğlanın dr kontrolü vardı orada olunca işe az önce gelebildim
aboowww o ne biçim menü allahtan mideni bozmuş
canım önemli oln şu an regli olman ödem gidecek nasıl olsa
Selam bence evet az gibi sağlam bir kahvaltı ile güne başlasan kendini eminim daha iyi hissedersin.peynir domates salatalık yeşillik zeytin iki yumurta ve hatta ceviz ile inan çok güzel geçiyor gün.. geçmiş olsunkızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum
yediklerimi erkenden yazayım acaba az mı yiyorum. ondan mı başım ağrıyor
sabah
3 minik erik , 1 dilim peynir , 2 ceviz
öğlen
1 yumurtalı salata, yoğurt 1 dilim ekmek
15,30 gibi 5 badem 2 ceviz yedim başım çok ağrıyor enerjim düştü
akşamda güveç, pilav yoğurt yerim
ilk günlerin verdiği bir zorluk mu
Üşütttün mü canım geçmiş olsunSanırım menüden değil kaptanım ateşim de var
Teşekkürleer üşütcek bişey de yapmadım ki yediğim gibi çıkarıyorum. bugünkü menüm boşÜşütttün mü canım geçmiş olsun
canım menün çok yetersiz bir keresabahleyin kahvaltıyı zengin yapacaksın 1 yumurta ekle domates salatalık eklekızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum
sabah
öğlen
teşekkür ederim canım diyetisyenin verdiği listede haftada 2 gün kahvaltı bu şekildeydi fakat yalan olması öğlen salatası mercimekli nohutlu olması gerekiyordu 1 yumurta az geldi galibaSelam bence evet az gibi sağlam bir kahvaltı ile güne başlasan kendini eminim daha iyi hissedersin.peynir domates salatalık yeşillik zeytin iki yumurta ve hatta ceviz ile inan çok güzel geçiyor gün.. geçmiş olsun
günün içinde çok hareketli bir işim yok masa başı o yüzden öğleni hafif geçirip akşam yemeğinde aile ile yemek istiyorum akşam kendime hakim olamıyorum buzdolabına daha yakınım ama iş yerinde ne getirsem onu yiyorumcanım menün çok yetersiz bir keresabahleyin kahvaltıyı zengin yapacaksın 1 yumurta ekle domates salatalık ekle
öğiyi ama akşamki menü öğlen olsa daha iyi olurdu
Benimde iyi akşam öğününü yiycem şimdi. o yüzden biraz acıktım ama şimdiye kadar hiç anlamadım açlığımı. ben hurmayı çok seviyorum suya koyduğum içinde baymiyo.sen Karataya alisiksin ya o yuzden fazla gelmiş olabilirÇok iyi canım öğlen öğününe geçmedim daha.bilmiuorum yanlış mı yapıyorum ama ben 7 hurmayı tek seferde yemiyorum yiyemem yani :))
Sabah parka çıkarken 1
Gelince 1
Sonra yoğurtla 3
Türk kahvesiyle 1 yedim toplam 6 oldu .. sade türk kahvesi yasakmıydı bilmem ama içmezsem başım ağrır:)) sen nasılsın
Sıkı bir kahvaltı evde veya işte farketmez.hafif bir oglenlik yada 2 ara kuruyemiş kurumeyveli.karbonhidratsiz bir akşam yemeği et ,baklagiller vs şeklinde acikmazsin gibi geliyor banakızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum
sabah
öğlen
Geçmiş olsun canım limonlu zencefilli çay yapSanırım menüden değil kaptanım ateşim de var
Aynen canım olabilir ama bende hiç açlık çekmedimBenimde iyi akşam öğününü yiycem şimdi. o yüzden biraz acıktım ama şimdiye kadar hiç anlamadım açlığımı. ben hurmayı çok seviyorum suya koyduğum içinde baymiyo.sen Karataya alisiksin ya o yuzden fazla gelmiş olabilir
Sağol canımm deniyim bi bakalımGeçmiş olsun canım limonlu zencefilli çay yap
Maalesef kaçamaksız gitmiyor günüm. 177 kalori çikolata yedim. Akşama kadar dayandım,yanımda gezdirdim ama yüzüne bakmadım resmen, ama bir saat önce kahve ile yemeden edemedim :)selamlar kızlar sabahleyin oğlanın dr kontrolü vardı orada olunca işe az önce gelebildim
aboowww o ne biçim menü allahtan mideni bozmuş
canım önemli oln şu an regli olman ödem gidecek nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?