Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun gezerken atarsın ödemini kaçamak yapma yeter
Asıl ben cumaya regl olursam o zaman hiç
Görünmez verdiklerim

Cherry Mom nasıl gidiyo sesin çıkmıyo
Çok iyi canım öğlen öğününe geçmedim daha.bilmiuorum yanlış mı yapıyorum ama ben 7 hurmayı tek seferde yemiyorum yiyemem yani :))
Sabah parka çıkarken 1
Gelince 1
Sonra yoğurtla 3
Türk kahvesiyle 1 yedim toplam 6 oldu .. sade türk kahvesi yasakmıydı bilmem ama içmezsem başım ağrır:)) sen nasılsın

selamlar kızlar sabahleyin oğlanın dr kontrolü vardı orada olunca işe az önce gelebildim
aboowww o ne biçim menü allahtan mideni bozmuş
canım önemli oln şu an regli olman ödem gidecek nasıl olsa

canım daha önce de yazdım ya bana fazla geldi 21 hurma bende yiyemedim

kızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum
yediklerimi erkenden yazayım acaba az mı yiyorum. ondan mı başım ağrıyor
sabah
3 minik erik , 1 dilim peynir , 2 ceviz

öğlen
1 yumurtalı salata, yoğurt 1 dilim ekmek

15,30 gibi 5 badem 2 ceviz yedim başım çok ağrıyor enerjim düştü

akşamda güveç, pilav yoğurt yerim

ilk günlerin verdiği bir zorluk mu

Selam bence evet az gibi sağlam bir kahvaltı ile güne başlasan kendini eminim daha iyi hissedersin.peynir domates salatalık yeşillik zeytin iki yumurta ve hatta ceviz ile inan çok güzel geçiyor gün.. geçmiş olsun

canım menün çok yetersiz bir keresabahleyin kahvaltıyı zengin yapacaksın 1 yumurta ekle domates salatalık ekle
öğiyi ama akşamki menü öğlen olsa daha iyi olurdu

Selam bence evet az gibi sağlam bir kahvaltı ile güne başlasan kendini eminim daha iyi hissedersin.peynir domates salatalık yeşillik zeytin iki yumurta ve hatta ceviz ile inan çok güzel geçiyor gün.. geçmiş olsun
teşekkür ederim canım diyetisyenin verdiği listede haftada 2 gün kahvaltı bu şekildeydi fakat yalan olması öğlen salatası mercimekli nohutlu olması gerekiyordu 1 yumurta az geldi galiba

canım menün çok yetersiz bir keresabahleyin kahvaltıyı zengin yapacaksın 1 yumurta ekle domates salatalık ekle
öğiyi ama akşamki menü öğlen olsa daha iyi olurdu
günün içinde çok hareketli bir işim yok masa başı o yüzden öğleni hafif geçirip akşam yemeğinde aile ile yemek istiyorum akşam kendime hakim olamıyorum buzdolabına daha yakınım ama iş yerinde ne getirsem onu yiyorum

Benimde iyi akşam öğününü yiycem şimdi. o yüzden biraz acıktım ama şimdiye kadar hiç anlamadım açlığımı. ben hurmayı çok seviyorum suya koyduğum içinde baymiyo.sen Karataya alisiksin ya o yuzden fazla gelmiş olabilir

Sıkı bir kahvaltı evde veya işte farketmez.hafif bir oglenlik yada 2 ara kuruyemiş kurumeyveli.karbonhidratsiz bir akşam yemeği et ,baklagiller vs şeklinde acikmazsin gibi geliyor bana

Aynen canım olabilir ama bende hiç açlık çekmedim

selamlar kızlar sabahleyin oğlanın dr kontrolü vardı orada olunca işe az önce gelebildim

aboowww o ne biçim menü allahtan mideni bozmuş

canım önemli oln şu an regli olman ödem gidecek nasıl olsa
Maalesef kaçamaksız gitmiyor günüm. 177 kalori çikolata yedim. Akşama kadar dayandım,yanımda gezdirdim ama yüzüne bakmadım resmen, ama bir saat önce kahve ile yemeden edemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…