- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.839
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.261
Aynıyız o konuda diyete full irade değilsem o ağzım hiç durmazYa odaklandım mı böyle..ama sıradan bir gün olsa abur cuburun çoğunu ben götürürüm. İkisini de yapan benim ama bir ortayı bulamadım. Aslında 1 sene falan bulmuştum da sonra yine dengelerim şaştı.
Maalesef yok canım yalnız olacağız eşimle. Türkiye’den dönüşümlü gelecek yakınlarımız olacak, ama onlar da sınırlı gelecekler haliyle, Fransa’da bir görümcem var ara sıra o gelecektir, bazen de ben giderim Türkiye’ye.. bir şekilde idare edeceğiz.Kesinlikle öyle canım senin bebiş olunca var mı etrafında destek olabilecek birileri ona göre yap :)))
O 7/24 park aktiviteleri sana bol eksiler getirsin :)Aaa gelsenize kaptanım ya 7 24 parkdayız zaten :))) ben numaramı yazayım size bulunsun :))
Daha bugün eşimle bu konuda konuşuyorduk. Benim abur cuburlu diyet yapıp onları az miktarda yemeyi öğrenmem gerektiğine karar verdik. Şimdi tabiki yemeyeceğim ama 65 olduğumda hala tedavi başlamadı ve diyete devam ediyorsam bir öğünü kaçamak koyabilirim belki. O kiloda mezun olacağım için Cuma tartısı riski de kalmayacak böylece yeni yöntemler deneyebilirim :)Aynıyız o konuda diyete full irade değilsem o ağzım hiç durmaz
Yanii inş :) hani şu ittirmeli ebeveyn kontrolü biskketlerden var ya ona bindiriyorum hızlı hızlı tüm lojmanı geziyoruz spor aletlerinde yine vakit geçiriyoruz falan bazen bende o gazla inan çıkıyorum yoksa hiç istemiyorum bu sıcakta gezinmek :/O 7/24 park aktiviteleri sana bol eksiler getirsin :)
Bencede güzel plan :))Daha bugün eşimle bu konuda konuşuyorduk. Benim abur cuburlu diyet yapıp onları az miktarda yemeyi öğrenmem gerektiğine karar verdik. Şimdi tabiki yemeyeceğim ama 65 olduğumda hala tedavi başlamadı ve diyete devam ediyorsam bir öğünü kaçamak koyabilirim belki. O kiloda mezun olacağım için Cuma tartısı riski de kalmayacak böylece yeni yöntemler deneyebilirim :)
Ay canım benm inş herşey güzel olacak sen onada güzel plan program yaparsın Fransa'da mıydın ? Orda zaten krrşe erken gidiyor çocuklar tüm enerjiyi atar okulda :))Maalesef yok canım yalnız olacağız eşimle. Türkiye’den dönüşümlü gelecek yakınlarımız olacak, ama onlar da sınırlı gelecekler haliyle, Fransa’da bir görümcem var ara sıra o gelecektir, bazen de ben giderim Türkiye’ye.. bir şekilde idare edeceğiz.
Aynen ben de kalanları yiyordum, bir gün ben yemedim eşim de direk çöpe attı. Dedim ben niye yiyorum ya.! O zamandan beri kalanı yemiyorum :)Bencede güzel plan :))
Ben abur cubur değil ama çok hamur işi yaparım işi gücü bıraktığım için evde olma psikolojisiyle tüm evdeki şeyler bana kaldı aman bozulmasın aman çöpe gitmesin aman oğlum yemedi kalanı ben yiyeyim diye diye ... Gitti işte artık kalınca çöpe ne yapayım çöp vazifesi göremem artık :)
Börek kek vs de artık hemen yarısı buzluğa gidiyor o da iyi oldu benim için
Ben Belçika’dayım canım burada 2,5 yaşında başlıyor kreşe.. belki zorluklar olacaktır ama bence bir şekilde eşimle üstesinden geleceğiz. Çok bunaldığımız zamanlarda da bir Türkiye tatili yaparız muhtemelen :) Sonuçta hiç böyle bir tecrübem yok ama bir şeyi biliyorum uykusuzluk sorunu çekmem, mükemmelliyetçi değilim, elimden geleni yaparım olduğu kadar der geçerim. Eğer bunlar bir bebek sahibi olduğumuzda da devam ederse bence biraz daha rahat ederiz :)Ay canım benm inş herşey güzel olacak sen onada güzel plan program yaparsın Fransa'da mıydın ? Orda zaten krrşe erken gidiyor çocuklar tüm enerjiyi atar okulda :))
Bence hem çocuğun eğleniyor hava alıyor, hem de sen bunu avantaja çeviriyorsun. Bence çok doğru bir şey yapıyorsun. Hurma diyetinde de activite önemli olacak senin bu rutin ekstra işe yarar umarım.Yanii inş :) hani şu ittirmeli ebeveyn kontrolü biskketlerden var ya ona bindiriyorum hızlı hızlı tüm lojmanı geziyoruz spor aletlerinde yine vakit geçiriyoruz falan bazen bende o gazla inan çıkıyorum yoksa hiç istemiyorum bu sıcakta gezinmek :/
mükemmelliyetçi değilim, demişsin ya işte sıkıntının çoğu orda ama bebek olunca karakterimiz değişiyor :// başka birşey oluyoruz :))Ben Belçika’dayım canım burada 2,5 yaşında başlıyor kreşe.. belki zorluklar olacaktır ama bence bir şekilde eşimle üstesinden geleceğiz. Çok bunaldığımız zamanlarda da bir Türkiye tatili yaparız muhtemelen :) Sonuçta hiç böyle bir tecrübem yok ama bir şeyi biliyorum uykusuzluk sorunu çekmem, mükemmelliyetçi değilim, elimden geleni yaparım olduğu kadar der geçerim. Eğer bunlar bir bebek sahibi olduğumuzda da devam ederse bence biraz daha rahat ederiz :)
Süpersinkardelelen321 kuzum benim 1saat cardio +15 dk bölgesel vardı şimdi +1saat daha cardio ekledimmm gitti 700 kalori daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?