- 23 Mart 2016
- 30.195
- 90.873
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.241
Şekeri gidiyormuş diye biliyorum kalori azaltmak içinHurmaları neden suya koyuyorsunuz kızlar ?
Yarın umarım ödemlerin bir kısmı gider canım. Eksileri görürsün..@Leyl-i-fer makarna yaptım billeee :) bakalım görciz etkisini :))
toplight @kardelelen321
Sabah
Karatay kahvaltı
Öğlen
6 kaşık sade makarna biraz yoğurt
Akşam
Yine aynı makarna yoğurt
Su : 3 lt
Spor
Spor 1 saat bisiklet cardio şeklinde
15 dk bölgesel hareket
Benim yeğenim öyleydi ben gittiğimde biraz rahat ederlerdi.. ama hepsi geride kalacak canım. İleride gel bir sarılayım dediğinde kaçacak bir de :) şimdilik balkonda kafa dinlemek iyi fikir ama :)Resmen oğlumdan saklanıyorum şuan babası gelince bile bana yapışık devamlı odada sarılı vaziyette oturmaktan nefes alamadım balkona kaçtımfıtttırcam yakında 3 yıldır tuvalete tek gidemedim
Kendimi iki kilo almış gibi hissediyorum :))Yarın umarım ödemlerin bir kısmı gider canım. Eksileri görürsün..
AA zaten bir o şeker tutacak sizi ayakta o da giderse ne kalır :) bu arada sizin sonuçlara göre ben de deneyeceğim ama insülin direnci olan birisi olarak o kadar hurma beni nasıl etkiler hiç bilmiyorumŞekeri gidiyormuş diye biliyorum kalori azaltmak için
Ya benim de gözlerim açılmıyor sanki :) Regl olmaya çalışıyorum o da etkiliyor ama pek de kararsız, başlasın mı beklesin mi bugünden beri karar veremedi. Gece yatmadan maydanoz suyu içeceğim..Kendimi iki kilo almış gibi hissediyorum :))
Aynen nefes aldığımı hissettim bizde de babam falann gelince iyi olur o da işte ayda yılda bir onlar istanbulda ben Ankara'da .. kimse yok burda akraba eş dost komşuluk bile yok askeri lojman herkes bir garip selamsız merhaba diyorsun hı hııı diyorlarBenim yeğenim öyleydi ben gittiğimde biraz rahat ederlerdi.. ama hepsi geride kalacak canım. İleride gel bir sarılayım dediğinde kaçacak bir de :) şimdilik balkonda kafa dinlemek iyi fikir ama :)
:))) Bu ay benimde öyle oldu doğum kontrol hapını 3 4 aydır kullanmıyordum ilk ay diye yan.etki oldu galiba sonra rutine döner şişlik çok önceden başladı regli geç geldi sinir bir durumYa benim de gözlerim açılmıyor sanki :) Regl olmaya çalışıyorum o da etkiliyor ama pek de kararsız, başlasın mı beklesin mi bugünden beri karar veremedi. Gece yatmadan maydanoz suyu içeceğim..
Ya onu sorcaktım sana komşu falan yok mu alt kat ?? :)))Dün geç saatte ip atladım ya eşim bugün diyor ki; bu gece de ip atlayacaksan ben çıkıp dolaşacağım başım ağrıdı ip sesinden :)
Yalnız çocuk büyütmek gerçekten zor. Birileri destek olduğunda azıcık rahatlıyorsun, çocuğunla ilişkin de daha iyi oluyor. Ben her yaz en az bir ay gelirdim Türkiye’ ye , annesi yeğenime teyzen geldi ne istiyorsan ona gidiyorsun derdi. Dışarıda beraber takılırken beni çocuğun annesi, anneyi de benim arkadasım sanırdı insanlar :) ama bu mesafe ikisine de çok iyi gelirdi..bu sene nasıl olacaktı pek yaşayamadık. Şimdi okulu başlıyor, tabiki yine de dört gözle bekliyor, bana da; olsun akşamları takılırız diyor :)Aynen nefes aldığımı hissettim bizde de babam falann gelince iyi olur o da işte ayda yılda bir onlar istanbulda ben Ankara'da .. kimse yok burda akraba eş dost komşuluk bile yok askeri lojman herkes bir garip selamsız merhaba diyorsun hı hııı diyorlar
Benim zaten karma karışık ama her gün ödem atıcı bir şeyler içtiğim için bu kadar rahatsız olmuyordum. Dünden beri içmediğim için fenalardayım :):))) Bu ay benimde öyle oldu doğum kontrol hapını 3 4 aydır kullanmıyordum ilk ay diye yan.etki oldu galiba sonra rutine döner şişlik çok önceden başladı regli geç geldi sinir bir durum
Giriş katta biziz, üstümüz genelde evde değil, sağda solda olanlar da rahatsız olmuyordur bence :)Ya onu sorcaktım sana komşu falan yok mu alt kat ?? :)))
E süpermiş Ozman zıpla dur :)))Giriş katta biziz, üstümüz genelde evde değil, sağda solda olanlar da rahatsız olmuyordur bence :)
Misafirimiz gelmişti bugün, oturuyoruz ve şu an önümde abur cuburlar uçuyor :) bence yemediğim için yarın -1 vermeliyim ödül olarak :)
Ben hiç suya koymadım gerek yok benceKoymadım canım aklımda oğlan uyursa ilginlencem o işle
çok tanıdık geldi oğlanlar büyüdü şimdi de kedimiz var 3 aylık o geliyor tuvaleteResmen oğlumdan saklanıyorum şuan babası gelince bile bana yapışık devamlı odada sarılı vaziyette oturmaktan nefes alamadım balkona kaçtımfıtttırcam yakında 3 yıldır tuvalete tek gidemedim
Tatlım bizim küçük oğlanın okulu sizin oraya taşındı 2 gündür lojmanların önünden geçerken sen aklıma geliyorsunE süpermiş Ozman zıpla dur :)))
İnş vermiş olursun tebrik ederim iradeni :))
Kesinlikle öyle canım senin bebiş olunca var mı etrafında destek olabilecek birileri ona göre yap :)))Yalnız çocuk büyütmek gerçekten zor. Birileri destek olduğunda azıcık rahatlıyorsun, çocuğunla ilişkin de daha iyi oluyor. Ben her yaz en az bir ay gelirdim Türkiye’ ye , annesi yeğenime teyzen geldi ne istiyorsan ona gidiyorsun derdi. Dışarıda beraber takılırken beni çocuğun annesi, anneyi de benim arkadasım sanırdı insanlar :) ama bu mesafe ikisine de çok iyi gelirdi..bu sene nasıl olacaktı pek yaşayamadık. Şimdi okulu başlıyor, tabiki yine de dört gözle bekliyor, bana da; olsun akşamları takılırız diyor :)
Ya odaklandım mı böyle..ama sıradan bir gün olsa abur cuburun çoğunu ben götürürüm. İkisini de yapan benim ama bir ortayı bulamadım. Aslında 1 sene falan bulmuştum da sonra yine dengelerim şaştı.E süpermiş Ozman zıpla dur :)))
İnş vermiş olursun tebrik ederim iradeni :))
Aaa gelsenize kaptanım ya 7 24 parkdayız zaten :))) ben numaramı yazayım size bulunsun :))Tatlım bizim küçük oğlanın okulu sizin oraya taşındı 2 gündür lojmanların önünden geçerken sen aklıma geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?