- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.361
Başladık canım şu an tuvalete yapıyo. Ortak kullandığımız tuvalete gitmeyi tercih ediyo. Çiş gelince bi ayaklanıyor. Soruyorum çiş mi geldi diye. Kafa sallıyor koşuyoruz yapıyo maaşallah. Dediğin gibi bunda kolay olduAaa başladınız mı :)) kazanız mübarek olsun :)) inş hemencecik öğrenir canım hiç stres yapma
Başınız sağolsun canım.Selam kızlar 2 gündür cenazemiz vardı diyet diye bir şey kalmadı bugün dikkat ediyorum bakalım yarın inşallah eksileri görürüm
Bu hurmanın etkisi mi dünkü kilonu kaçırdım ben..Yorma kendini çok canım
Ya benim regli devam ediyor ve karnım şiş ama ona rağmen 74.7 muhtemelen 74 olmuşumdur gibi geliyor normalde + 1 oluyorum regli zamanı
Geçmiş olsun canım bugün dinlenerek geçir umarım daha iyi olursun. Biraz da mevsim geçişi etkiliyor belki de..Sanırım biraz üşüttüm canım. Küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 1 haftadır o da yordu biraz. Uykusuzluk cabası.
Başınız sağolsun canım. Diyete kaldığın yerden devam edersin hiç takılma buna.. yeter ki sağlık olsunSelam kızlar 2 gündür cenazemiz vardı diyet diye bir şey kalmadı bugün dikkat ediyorum bakalım yarın inşallah eksileri görürüm
Dün sabittim 75.2 çok sporda yapmadım sadece dışarıda biraz yürüyüş birde aletleri yaptım o kadar hurmanın etkisidir yani ama birdaha regli ile başlamayacağım anlamadım pek birşey :))Bu hurmanın etkisi mi dünkü kilonu kaçırdım ben..
Neyse başarılı olmuşuz, akşama çorbaya talim ettirmişiz diye düşünüyorum kızma sakınAkşam bir kepçe domates çorbası içtim ve biraz salata yedim.
Su 2 lt oldu, 3 lt ye tamamlayacağım bugün
Başınız sağolsun canım yakının mıydıSelam kızlar 2 gündür cenazemiz vardı diyet diye bir şey kalmadı bugün dikkat ediyorum bakalım yarın inşallah eksileri görürüm
Başın sağolsun, kaldığın yerden devam edersin, dünya haliSelam kızlar 2 gündür cenazemiz vardı diyet diye bir şey kalmadı bugün dikkat ediyorum bakalım yarın inşallah eksileri görürüm
Nasılsın güzel gitmiş devammı bugünDün sabittim 75.2 çok sporda yapmadım sadece dışarıda biraz yürüyüş birde aletleri yaptım o kadar hurmanın etkisidir yani ama birdaha regli ile başlamayacağım anlamadım pek birşey :))
Devam canım yine çok iyiym kendimi daha iyi hissediyorum psikolojik olabilir :)Nasılsın güzel gitmiş devammı bugün
Yok psikolojik değil bende erken ve zinde uyandım ve dün hiç bacaklarım ağrımadı hurmanın bilmediğim birçok faydası varmışDevam canım yine çok iyiym kendimi daha iyi hissediyorum psikolojik olabilir :)
Kesinlikle kızmıyorum, burada olmasam hele listede olmasam, akşama da sağlam bir yemek yerdim herhalde. Bahanem de hazır ; nasılsa hareketliyim ya da yarın dengelerim derdim kesin :)Neyse başarılı olmuşuz, akşama çorbaya talim ettirmişiz diye düşünüyorum kızma sakın
Yine de iyi değil mi? Dediğin gibi ödem olmasa daha net anlardın ama böyle de etkisi belli sanki. Koşuyorum hurma almaya :) sen hepsini yemedin bile ama ben nedense acıkacağım sanıyorum sadece hurma yoğurt ile. sanırım psikolojik.. protein yemeden doyamayanlardanım belki oldan böyle hissediyorum :)Dün sabittim 75.2 çok sporda yapmadım sadece dışarıda biraz yürüyüş birde aletleri yaptım o kadar hurmanın etkisidir yani ama birdaha regli ile başlamayacağım anlamadım pek birşey :))
Tartıda fark var mı canım ? Yarın mı tartılacaksın yoksa?Dünki menüm
10da 7 hurma 1 sb süt
12de 1 sürlü nescafe
14te 7 hurma 250 gr yoğurt
17de. 1 sütlü türk kahve
19. 7 hurma 250 gr,yoğurt
22. 1 kupa zencefilli ayran 10-15 leblebi
kardelelen321 200 ad bölgesel
Doyarsın bence canım bir dene bakalım ..bu öğlen de yoğurt üstüne dere otu nane pul biber ekledim :))Yine de iyi değil mi? Dediğin gibi ödem olmasa daha net anlardın ama böyle de etkisi belli sanki. Koşuyorum hurma almaya :) sen hepsini yemedin bile ama ben nedense acıkacağım sanıyorum sadece hurma yoğurt ile. sanırım psikolojik.. protein yemeden doyamayanlardanım belki oldan böyle hissediyorum :)
Ay sen diyince baktım gerçekten şifa bak kemik yapısına iyi geliyormuş o yüZden sana yaradı .. streese iyi geliyormuş o yüzden de bana yaradı :)))) arada yapalım bunuYok psikolojik değil bende erken ve zinde uyandım ve dün hiç bacaklarım ağrımadı hurmanın bilmediğim birçok faydası varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?