Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa başladınız mı :)) kazanız mübarek olsun :)) inş hemencecik öğrenir canım hiç stres yapma
Başladık canım şu an tuvalete yapıyo. Ortak kullandığımız tuvalete gitmeyi tercih ediyo. Çiş gelince bi ayaklanıyor. Soruyorum çiş mi geldi diye. Kafa sallıyor koşuyoruz yapıyo maaşallah. Dediğin gibi bunda kolay oldu

Akşam bir kepçe domates çorbası içtim ve biraz salata yedim.
Su 2 lt oldu, 3 lt ye tamamlayacağım bugün
Neyse başarılı olmuşuz, akşama çorbaya talim ettirmişiz diye düşünüyorum kızma sakın

Dün sabittim 75.2 çok sporda yapmadım sadece dışarıda biraz yürüyüş birde aletleri yaptım o kadar hurmanın etkisidir yani ama birdaha regli ile başlamayacağım anlamadım pek birşey :))
Nasılsın güzel gitmiş devammı bugün

Devam canım yine çok iyiym kendimi daha iyi hissediyorum psikolojik olabilir :)
Yok psikolojik değil bende erken ve zinde uyandım ve dün hiç bacaklarım ağrımadı hurmanın bilmediğim birçok faydası varmış

Neyse başarılı olmuşuz, akşama çorbaya talim ettirmişiz diye düşünüyorum kızma sakın
Kesinlikle kızmıyorum, burada olmasam hele listede olmasam, akşama da sağlam bir yemek yerdim herhalde. Bahanem de hazır ; nasılsa hareketliyim ya da yarın dengelerim derdim kesin :)

Dün sabittim 75.2 çok sporda yapmadım sadece dışarıda biraz yürüyüş birde aletleri yaptım o kadar hurmanın etkisidir yani ama birdaha regli ile başlamayacağım anlamadım pek birşey :))
Yine de iyi değil mi? Dediğin gibi ödem olmasa daha net anlardın ama böyle de etkisi belli sanki. Koşuyorum hurma almaya :) sen hepsini yemedin bile ama ben nedense acıkacağım sanıyorum sadece hurma yoğurt ile. sanırım psikolojik.. protein yemeden doyamayanlardanım belki oldan böyle hissediyorum :)

Tartıda fark var mı canım ? Yarın mı tartılacaksın yoksa?

Doyarsın bence canım bir dene bakalım ..bu öğlen de yoğurt üstüne dere otu nane pul biber ekledim :))
Benim hurmalar çok büyüktü Kudüs hurması şu yumuşak olanlardan o yüzden az yiyorum

Yok psikolojik değil bende erken ve zinde uyandım ve dün hiç bacaklarım ağrımadı hurmanın bilmediğim birçok faydası varmış
Ay sen diyince baktım gerçekten şifa bak kemik yapısına iyi geliyormuş o yüZden sana yaradı .. streese iyi geliyormuş o yüzden de bana yaradı :)))) arada yapalım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…