- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #313.381
Yok ben yapmayacağım zaten canım, sadece takılıyorum siz sonuç aldıkça :) zaten psikolojik olarak bana uymuyor o diyet, bana 21 hurma iki ana öğünlü bir diyet lazım :) ama bir yerde takılırım tak eder o motivasyonla yapar mıyım ileride bilmiyorum. şu an kilo veriyorum zAten dediğin gibi. Durmadan diyetisyenime kavuşursam o da kalanını planlar zaten.dennisgo bence hurmayı sonra yap sen zaten yeni başladın motivasyonun yüksek vücutta güzel veriyor .. Leyl-i-fer ve ben pek veremiyorduk o yüzden güzel oldu bence
başın sağolsun allah rahmet eylesinSelam kızlar 2 gündür cenazemiz vardı diyet diye bir şey kalmadı bugün dikkat ediyorum bakalım yarın inşallah eksileri görürüm
Aynen ileride ki duruma göre bakarsın canım daha yolumuz var nasılsa :)))Yok ben yapmayacağım zaten canım, sadece takılıyorum siz sonuç aldıkça :) zaten psikolojik olarak bana uymuyor o diyet, bana 21 hurma iki ana öğünlü bir diyet lazım :) ama bir yerde takılırım tak eder o motivasyonla yapar mıyım ileride bilmiyorum. şu an kilo veriyorum zAten dediğin gibi. Durmadan diyetisyenime kavuşursam o da kalanını planlar zaten.
İlk defa 4 litrede su içmiştimDünki menüm
10da 7 hurma 1 sb süt
12de 1 sürlü nescafe
14te 7 hurma 250 gr yoğurt
17de. 1 sütlü türk kahve
19. 7 hurma 250 gr,yoğurt
22. 1 kupa zencefilli ayran 10-15 leblebi
@kardelelen321 200 ad bölgesel
sadece yatmada önce acıktım bide sabah diğer öğünler gayet iyiydiYine de iyi değil mi? Dediğin gibi ödem olmasa daha net anlardın ama böyle de etkisi belli sanki. Koşuyorum hurma almaya :) sen hepsini yemedin bile ama ben nedense acıkacağım sanıyorum sadece hurma yoğurt ile. sanırım psikolojik.. protein yemeden doyamayanlardanım belki oldan böyle hissediyorum :)
tartıldım eksi 400 geldim, bugün yapmıyorumTartıda fark var mı canım ? Yarın mı tartılacaksın yoksa?
Aynen durakamalarda iyi işe yarar ama ben bu sabah sucuk yedim inşallah o şişirmez beni yarın tartıdadennisgo bence hurmayı sonra yap sen zaten yeni başladın motivasyonun yüksek vücutta güzel veriyor .. Leyl-i-fer ve ben pek veremiyorduk o yüzden güzel oldu bence
Kemiğede gelir illa ama özellikle kas ağrısı diye bişey yoktu dünAy sen diyince baktım gerçekten şifa bak kemik yapısına iyi geliyormuş o yüZden sana yaradı .. streese iyi geliyormuş o yüzden de bana yaradı :)))) arada yapalım bunu
Bence bir sorun olmayacak yarın. Sonuçta sucuk protein değişiminde olan bir şey.. yarın güzel sonuçlar görelim. Ben geçen hafta tartılıp kan vermeye gitmiştim bu defa kan verip gelip tartılacağım. Hastane eve yürüme 20 dakika mesafede sabah yağmur yağmaz ya da ben üşenmezde yürürsem, döndüğümde 40 dakika da yürüyüş yapmış olurum. Tamsadece yatmada önce acıktım bide sabah diğer öğünler gayet iyiydi
tartıldım eksi 400 geldim, bugün yapmıyorum
Aynen durakamalarda iyi işe yarar ama ben bu sabah sucuk yedim inşallah o şişirmez beni yarın tartıda
Kemiğede gelir illa ama özellikle kas ağrısı diye bişey yoktu dün
Açın bakın internetten hanımlar hurma sitesi bile var, hiç bilmiyodum bu kadar etkili olduğunu
Peygamber efendimiz yoksa tavsiye edermiydi
başınız sağ olsun canımSelam kızlar 2 gündür cenazemiz vardı diyet diye bir şey kalmadı bugün dikkat ediyorum bakalım yarın inşallah eksileri görürüm
Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım.
2 günü toparlarsın inşallah canım
Allah razı olsun canımbaşınız sağ olsun canım
Allah razı olsunbaşın sağolsun allah rahmet eylesin
Sağolasın canım Allah razı olsunBaşın sağolsun, kaldığın yerden devam edersin, dünya hali
Teyzeoğlu 30 yaşındaydı kalp krizi geçirdi vefat etti 2 çocuğu geride kaldıBaşınız sağolsun canım yakının mıydı
Sağolasın canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım. Diyete kaldığın yerden devam edersin hiç takılma buna.. yeter ki sağlık olsun
Ah pek gençmişşTeyzeoğlu 30 yaşındaydı kalp krizi geçirdi vefat etti 2 çocuğu geride kaldı
Amin inşallah çok büyük sınavdan geçiyorlar sabredebilirlerseAh pek gençmişşkalp krizi eskiden sadece yaşlılarda olurdu şimdi çocuklarda bile oluyor şaşıyoruöm Allah geride kalanlara sabır versin çok üzüldüm
Aynen öyle canımAmin inşallah çok büyük sınavdan geçiyorlar sabredebilirlerse
Çok da gençmiş, başınız sağolsun canım tekrarTeyzeoğlu 30 yaşındaydı kalp krizi geçirdi vefat etti 2 çocuğu geride kaldı
Mekanı cennet olsunTeyzeoğlu 30 yaşındaydı kalp krizi geçirdi vefat etti 2 çocuğu geride kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?